- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Abartmayalım mobesh.fatih hoca bizi kaybetmeye alistirdigi icin tepki bile veremiyorum bu habere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmayalım mobesh.fatih hoca bizi kaybetmeye alistirdigi icin tepki bile veremiyorum bu habere.
en son rahmetli canaydın dönemlerinde böyle fener mağlubiyetleri için pusuya yatardım. ula fatih hoca.
O dönem maddi ve manevi olarak bu işten çok katkı alsalar da aynı oranda sportif başarıya dönüştüremeyip arayı açamamaları (sadece bir kaç fazla şampiyonluk dışında) bize önemli avantaj oldu. Hele hele 2006 Denizli'de kaybettikleri 2008 Felkamp'ın kısıtlı kadrosunun ligi bunların dünya karması kadrosunun önünde bitirmesi daha sonra son Trabzon maçını kazanamayıp Bursa'ya verdikleri şampiyonluk hepsi ayrı ayrı acıttı.fenerin en iyi zamanlarıydı
stadyumlarını yenilemişlerdi, a. yıldırım her sene yıldız topçu getiriyordu.
neyse ki sürdüremediler.
Onda da finalde kaybetmişler pohahahahaEfeler liginde napmışlar

Futbol ile telafi edecekler gibi duruyor
Kadin veleybolla idare et ahbap. Her sene bu ihtiyacimizi karsiliyorlar sag olsunlarKaybetmek için finale çıkmak lazım önce bizimkiler çıksa da kaybetti diye üzülsek.
Kaybetmek için finale çıkmak lazım önce bizimkiler çıksa da kaybetti diye üzülsek.