FB Acıbadem Finalde!

Cevap: FB Acıbadem Finalde!

olmasınlar şampiyon falan..

Fenerbahçe'nin rakibi Asystel Novaro'yu 3-1 mağlup eden Volley Bergamo oldu.

TRT'de sadece bant yayını var galiba.

Tebrik etmek gerekli gerçekten.Özellikle Gamova kadrolarına büyük güç kattı.Ben de bizim takıma Grün'ü ve Lo Bianco'yu istiyorum:D

yarın havai fişekler patlar turlara çıkarlar meydanları doldururlar eğer kazanırlarsa :D kaybederlersede finale çıktık diye bi sene konuşurlar nefret ediyorum şu fenerlilerden

yarın havai fişekler patlar turlara çıkarlar meydanları doldururlar eğer kazanırlarsa :D kaybederlersede finale çıktık diye bi sene konuşurlar nefret ediyorum şu fenerlilerden

Bergamo güçlü takım.Yener bunları.Bu sefer 2 metrelik Gamova da kurtaramaz;)

bergamo koyar geçer bu zavallılar da yine kupasız kalırlar

Şampiyon olurlarsa tebrik ederiz.. Diğer türlü bu konunun forumumuzda işi yok bence.. Acıbademspor finale yükselmiş eee?

Tebrikler FB Acıbadem.. :) Derken ??!! :rolleyes:

Bırakın bu Türkiye için destekliyoruz ayaklarını yaaa.. Onlar bizim UEFAmıza HALA tesadüf derken hiçte profesyonel olamıcam !!

Beter ol febe . Finaldeki rakibine başarılarr ;)

İnşallah yenilirler. ikincilik bile çok bu çirkef camiaya

7 tane üst düzey şampiyonluğumuz neredeyse göz ardı ediliyor bu ülkede kimileri tarafından. Yarın kazara kazanırlarsa 1 ay basında manşet olarak kalır bunlar.

7 tane üst düzey şampiyonluğumuz neredeyse göz ardı ediliyor bu ülkede kimileri tarafından. Yarın kazara kazanırlarsa 1 ay basında manşet olarak kalır bunlar.

devlet'e verdigi ustun hizmetler dolayi devlet nisani verirler herhalde

Geri
Üst Alt