Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdi bu hepsini biz cekermisizne komik olurdu
![]()
![]()
Kayyım atanamadı. Aziz 'in Ankara ile arası nasıl bilmiyorum ama Hacıosmanoğlu'yla iletişimini merak ediyorum. Pimi çekilmiş bomba şu an için Aziz. Onun döneminde VAR yoktu terör estiriyordu derbilerde.Monitör gelen suratına? Evet çeyrekten bile aynısı. Demek ki o.
Öbürünü halen dediğin soy isimle tam bağdaştıramadım.
Neyse, seçilemedi, ne düşünüyorsun?
Ilk aklima gelen denklemHacıosmanoğlu'yla iletişimini merak ediyorum.
ali bile hanzoyu kucağa aldıysa aziz neler yapar neler.Ilk aklima gelen denklem
TFF belki ilk defa "fenerasyon" modunu biraz dusurur mu diye meraktayim.
Kayyım atanmadı. Aziz 'in Ankara ile arası nasıl bilmiyorum ama Hacıosmanoğlu'yla iletişimini merak ediyorum. Pimi çekilmiş bomba şu an için Aziz. Onun döneminde VAR yoktu terör estiriyordu derbilerde.
Ali Koç kurduğu yapıyı Aziz aleyhine kullanır mı merak ediyorum. Saran için kullanır dedik ama yanıldık. Aziz daha gerçek bir rakip kendisi için. Başarılı olsun istemeyebilir.
Alsinda oyle , katiliyorum ama ne bileyim baya atismislardi zamaninda "serefsizoglu serefsiz" falan demecler var. Gorecegizali bile hanzoyu kucağa aldıysa aziz neler yapar neler.
Sol bek Grimaldo geliyor Daha Siddiki Cherif varEderson
Semedo
Skriniar
Osterwolde
Guendouzi
Kante
Asensio
Talisca
Vedat
Guirassy
Fred ile Musaba’yı yolladığı senaryo da bile 10 Hakkı doldu fener’in. Kocaman Fred’i tutabilir gibi geliyor btw. 10 güne gelir yabancıda gevşeme