fb kongresinden enstantaneler

Ederson
Semedo
Skriniar
Osterwolde
Guendouzi
Kante
Asensio
Talisca
Vedat
Guirassy

Fred ile Musaba’yı yolladığı senaryo da bile 10 Hakkı doldu fener’in. Kocaman Fred’i tutabilir gibi geliyor btw. 10 güne gelir yabancıda gevşeme

2 gun geri sarsak keske , Bay Baaaay Bay Baaaaay i ilk defa duysam keske ya. Uzun suredir o kadar gulmemistim.

Benim tanıdığım Aziz Yıldırım Yağız gibi tipleri barındırmaz kendi camiasında. Göreceğiz ne olacak.

Monitör gelen suratına? Evet çeyrekten bile aynısı. Demek ki o.

Öbürünü halen dediğin soy isimle tam bağdaştıramadım.

Neyse, seçilemedi, ne düşünüyorsun?
Kayyım atanamadı. Aziz 'in Ankara ile arası nasıl bilmiyorum ama Hacıosmanoğlu'yla iletişimini merak ediyorum. Pimi çekilmiş bomba şu an için Aziz. Onun döneminde VAR yoktu terör estiriyordu derbilerde.

Ali Koç kurduğu yapıyı Aziz aleyhine kullanır mı merak ediyorum. Saran için kullanır dedik ama yanıldık. Aziz daha gerçek bir rakip kendisi için. Başarılı olsun istemeyebilir.

Son düzenleme:
Ne gürültü yaptılar yav

🗳️ Sayın Aziz Yıldırım, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantımızda aldığı 17.245 oyla Kulübümüzün Başkanı seçilmiştir.

🟡 Aziz Yıldırım: 17.245
⚪️ Hakan Safi: 9.927

Kayyım atanmadı. Aziz 'in Ankara ile arası nasıl bilmiyorum ama Hacıosmanoğlu'yla iletişimini merak ediyorum. Pimi çekilmiş bomba şu an için Aziz. Onun döneminde VAR yoktu terör estiriyordu derbilerde.

Ali Koç kurduğu yapıyı Aziz aleyhine kullanır mı merak ediyorum. Saran için kullanır dedik ama yanıldık. Aziz daha gerçek bir rakip kendisi için. Başarılı olsun istemeyebilir.

Bende Aziz Yıldırım'ı sönük bir volkan gibi tanımlıyorum şu an. Eski debdebesi yok, fakat hâlen fevrileşebilir, bir yandan da hiç hâli gücü kalmamış gibi fakat kurt bir düşman.
Bence 4 yıldan sonra görece sönük ama en güçlü kadroyu kuracak bilgisi de var.

Ciddi bir çekişme olacak. Hacıosmanoğlu'yla da sırt sırta vereceklerdir.

ali bile hanzoyu kucağa aldıysa aziz neler yapar neler.
Alsinda oyle , katiliyorum ama ne bileyim baya atismislardi zamaninda "serefsizoglu serefsiz" falan demecler var. Gorecegiz

Tff gene kucaga oturacaksa gecen sezon saadettinden sonra gerilimin tepelerde olacagi sezon geliyor yine demektir

yav bunlar şampiyon olursa anca bizim salaklığımızdan olurlar zaten onda da aykuta söve saya, ismailin yarısı kadar top oynatmıyor adam zaten hiç bi şekilde istikrarları olmaz

Ederson
Semedo
Skriniar
Osterwolde
Guendouzi
Kante
Asensio
Talisca
Vedat
Guirassy

Fred ile Musaba’yı yolladığı senaryo da bile 10 Hakkı doldu fener’in. Kocaman Fred’i tutabilir gibi geliyor btw. 10 güne gelir yabancıda gevşeme
Sol bek Grimaldo geliyor Daha Siddiki Cherif var
Bir forvet bir stoper gelecek kira dan dönenler var
Aykut çoğunu tutup Talisca Assensio satarsa gorurum

Geri
Üst Alt