fb kongresinden enstantaneler

Üyelik aidatlarını 15m gelir elde edecekler. Biz hala açmayalım kardeşim lise elit takilalim

kongreye gelenlere don bırakma şoku

Yıllık aidat bunlarda 50 tl ve 500 tl yaptılar. Bunlara ben bile pazartesi gidip üye olabilirim. 4 sene önce eşimin amcasının oğlu 20.000 tl verip üye olmuştu hiçte referans fln istemediler. Adamın kendi işi vardı üye olduktan sonra 3-4 kat işi arttı iş paslıyorlar kendi aralarında. Hep ticareti fln kendi içlerinde hallederek birbirlerini zengin ediyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 bin üye yıllık 500 verse 15 milyon tl yapar fener youtubedan yılda 6 milyon kazanıyor küçük hesaplar aidat felan önemli olan loca satabilmek

nasıl zarar gelmez 17 sayfa adamların trolleri ile dalga geçmişiz burada adamın teki muhtarlık parasını verip köyüne selam yolluyor bu mu olmalı seviye
Yooo olmamalı. Her şeyin bir çözümü var 100bin kişi üye ise konuşmacıları üye temsilcilerinden yaparsın herkes gelip konuşmaz ama herkesin oy hakkı olur. 20 kişi ile gs kongreden yırttı 20. Liseliler kazansaydı burada yazan 10 kişi bulamazsın seneye de ilk 5e giremezdin

Yıllık aidat bunlarda 50 tl ve 500 tl yaptılar. Bunlara ben bile pazartesi gidip üye olabilirim. 4 sene önce eşimin amcasının oğlu 20.000 tl verip üye olmuştu hiçte referans fln istemediler. Adamın kendi işi vardı üye olduktan sonra 3-4 kat işi arttı iş paslıyorlar kendi aralarında. Hep ticareti fln kendi içlerinde hallederek birbirlerini zengin ediyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
giriş 15 bin tl

şimdi 500 tlden kar ediliyor gibi görülüyor adamın teki açıkladı bi forma alsan 50 tl indiriliyor başka imkanlar da var diyorlar sanmıyorum üyelerden gelen paranın bir gelir kapısı olduğuna

şimdi 500 tlden kar ediliyor gibi görülüyor adamın teki açıkladı bi forma alsan 50 tl indiriliyor başka imkanlar da var diyorlar sanmıyorum üyelerden gelen paranın bir gelir kapısı olduğuna
100bin kisi uye ile yillik 100 euro aidat 10m euro eder 2 mohamed parasi her sene

100bin kisi uye ile yillik 100 euro aidat 10m euro eder 2 mohamed parasi her sene
o paraları verebilen bir camia olsak her dönem koç gibi zengin adaylar başkan adayı olurdu zaten lisenin de avantajı cebi bol aklı kıt insanlar yerine biraz daha vizyon sahibi kişiler barındırması. şu an bile yüzde 25 aidatını ödemiyor

Geri
Üst Alt