fb kongresinden enstantaneler

ooo dünkü ettiğin sözlerin hesabını vericen diyor beni kimse tehdit edemez kafana yaz diyor .

Agir laflar kullaniyor
Bunak imasi yapti
Kendi kendilerini kaosa sürüklüyorlar yaw
Bjk de ayni sekilde
Bu sene de sampi olamazsak kapatalim kulubu

Aziz Başkan'ın yarın sinkaflı şekilde cevap vermesi lazım bu hakaretlere.

Ali Koç: "Müthiş bir mali tablo bıraktığınızı iddia ediyorsunuz. Az daha biz kendimizi borçlu hissedecektik."

Ali Koç: "Bir şirketten 8.6 M$ kredi alıp, 100 gün içinde 9.6 M$ faizi neden verdiğinizi anlatacaksınız! Bu kulüp nasıl yönetici kasa kolaylığı sağlar? Kulüp yöneticilerine değil... Dolayısıyla konuşacaklarımız var."

Ali Koç: “Sizden rica ediyorum bu tartışmalarda lafı aileme getirmeyin, ailemi bu işlere karıştırmayın. Ricamı yerine getirmezseniz sizden şiddetle bunu talep ediyorum.”

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: "Beni seyirci ile yollayacaksınız öyle mi? Zaten ben istenmediğimi hissettiğim an giderim, merak etmeyin. Şunu da bilin ki, o taraftar sizi bugün buraya getirmedi. Konuştunuz, baktınız sonra da otopark mazeretiyle gelmiyoruz dediniz."

Ali Koç: "Biz yüz yüze geleceğiz Sayın Aziz Yıldırım. Siz benle gelmezseniz, ben sizle geleceğim. Kaçmak yok benden."

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: "Tutarsız, küstah, dengesiz, intikam isteğiyle bezenmiş açıklamalar... Tehditkar, rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacağı tarzda mesajlar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, kibir, parmak sallamalar..."

Daha sert sözler duymak istiyorum. Küfürler havada uçuşsun, yumruk yumruğa kavga çıksın istenmeyen olaylar olsun istiyorum.

Geri
Üst Alt