fb kongresinden enstantaneler

Ali Koç: "Önümüzdeki sezon şampiyon olacaksak, taraftarlarımızın kol kola, aynı hedefe odaklanması gerekir. Ben bu işi gelecek ayda yapmak istiyorum. Bu işi bitirelim, sonra da bu konuya girmeyelim."

aziz yakar stadı

5 dakika önce anasına sövdüğün adama hadi barışalım denir mi lan

ali koç: zaten ben istenmediğimi hissettiğim an giderim! ancak şunu da bilin ki, o taraftar sizi bugün buraya getirmedi. konuştunuz, baktınız, ondan sonra da bir otopark mazereti ile gelmiyoruz dediniz!

bana göre de tam olarak böyle oldu. taraftarın nabzını ölçen aziz yıldırım ve şakşakçı tayfası, bu tehlikeyi görerek yavaştan uzadı. bence uzun bir süre de piyasaya çıkmazlar

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a teklif:

"TV'ye çıkacağız. Bütün iddialarınız ve söylemeyi unuttuğunuz her şeyi çıkarın. İstiyorsanız yanınızdaki arkadaşları da getirin. Sizi çok seven medya mensupları var ya. Onları da getirin. Fenerbahçe TV'de olacak"

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a teklif:

"TV'ye çıkacağız. Bütün iddialarınız ve söylemeyi unuttuğunuz her şeyi çıkarın. İstiyorsanız yanınızdaki arkadaşları da getirin. Sizi çok seven medya mensupları var ya. Onları da getirin. Fenerbahçe TV'de olacak"
Kurtun dişine latte macchiato değdi korkunn başkanımdan

Hakikaten çok büyük ruh hastası bu adam.Bi anasına sövmedigi kaldı,sonunda barışalım dedi ya la🤔

KALPLERİ FETH EDEN RENKLERRRRR
YAŞA FENERBAHÇEEEEEE

Geri
Üst Alt