fb kongresinden enstantaneler

Hocam yanlış anlaşılma olmasın ben alıntı yaptım. Ben yazmadım onu. En başta linki verdim. Linki tıklamaya üşenen olur diye de tırnak işareti kullanarak paylaştım. Sizin de katkıda bulunduğunuz tespitler çok güzel. Elinize sağlık.

Beni ne kadsr tanıyorsun süslü Sülü
bilgi hirsizligina engel olacak kadar iyi taniyorum seni TMK

Teşekkür ederim. Doğru tanımışsın Süslü. Burada kaynak belirtmeden hiçbir haberi, yazıyı paylaşmam.
bilgi hirsizisin be Tahir ama bizim dinimizdeee bu tür davranışlaaar kabul edilmez.

sen paylasmadim diyorsun ama ben hepsini anlatacam hepsini...

bu parmagida diyet olarak buraya koyuyorum. 👆

hayir o bu yazilanlarin aynisini eksisozlukte okudum.

mahirin boyle kolay yoldan like topladigini bilmezdim acikcasi sasirdim

Valla hiç öyle ihtiyaçlarım yok çok şükür
Keşke başka yerde yazdığını bilsem hiç o kadar uzun uzun yazmama gerek kalmazdı, direk linki kopyalardım

2-3 kişi merak edip okusa bilgilense, yav hakkaten oy veriyorum, neye göre vermeliyim diye düşünmesine vesile olsa kardır benim için

Ki yazdıklarım roket teknolojisi falan da değil, ilk defa ben söyledim diye iddia ettiğim dahice düşünceler falan hiç değil

azıcık, demokrasi nedir, nasıl diktatörlüğe dönüşür diye merak etsen her yerde bunları bulursun zaten, hatta roma imparatorluğunu, cumhuriyetten diktatöryel imparatorluğa dönüşmesini falan yazacaktım üşendim

Neyse dert değil ama niyet okumayı bırakıp içeriğe baksak hep keşke

Valla hiç öyle ihtiyaçlarım yok çok şükür
Keşke başka yerde yazdığını bilsem hiç o kadar uzun uzun yazmama gerek kalmazdı, direk linki kopyalardım

2-3 kişi merak edip okusa bilgilense, yav hakkaten oy veriyorum, neye göre vermeliyim diye düşünmesine vesile olsa kardır benim için

Ki yazdıklarım roket teknolojisi falan da değil, ilk defa ben söyledim diye iddia ettiğim dahice düşünceler falan hiç değil

azıcık, demokrasi nedir, nasıl diktatörlüğe dönüşür diye merak etsen her yerde bunları bulursun zaten, hatta roma imparatorluğunu, cumhuriyetten diktatöryel imparatorluğa dönüşmesini falan yazacaktım üşendim

Neyse dert değil ama niyet okumayı bırakıp içeriğe baksak hep keşke
Hocam onun lafı bana. Ben ekşi sözlükte gördüğüm yazıyı paylaşmıştım. Linki de verdim sizin dikkatinizden kaçmış ve ben yazmışım gibi cevap verdiniz diye öyle saçma sapan cevap verdi üzerinize alınmayın bence. Enver Paşa hayranı herkes bir acayip!

Hocam onun lafı bana. Ben ekşi sözlükte gördüğüm yazıyı paylaşmıştım. Linki de verdim sizin dikkatinizden kaçmış ve ben yazmışım gibi cevap verdiniz diye öyle saçma sapan cevap verdi üzerinize alınmayın bence. Enver Paşa hayranı herkes bir acayip!

Evet öyle sanmışım, diğer mesajları da şimdi gördüm

Bu nasıl muhalefet 🤣

buna kesin ali demiştir gir seçime biraz muhalefet varmış gibi görünsün. aliden önce tek adamları azizdi onu sattılar şimdi tek adamları ali koç. bir zamanlar taptıkları aziz yıldırımı şimdi ihraç edecek seviyeye geldiler okadar nefret ediyorlar. baştan aşağı kepaz bir camia

Doğru söylüyormuş

hqdefault.jpg

Servet Yardımcı oy kullanmış doğru mu acaba? Ahlaksız.

Doğru.

Örnek olarakta bizden ali dürüst'ü söylüyolar

ali dürüst ztn cimbomluluğuynan bilinen bi herifti kaç kere yönetimlerde yer alıp sonra tffde 2-3 sene bizim kontenjandan girmiş bi adam
bu servet denen yılan sittin senedir orda ve fbde görev aldı mı bilmiom ama fb seçimine gidip oy verirken poz verecek kadar takımla alakalı bi herif demek
ifbliler yine malca bir karşılaştırma yapmış

Geri
Üst Alt