fb kongresinden enstantaneler

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni kapasitesi, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte 64.160 olacak.

Kötü oldu bu

Fenerbahçe'de kulüp borcunun toplam 19 milyar 206 milyon TL (508 milyon Euro) olduğu açıklandı.

10-15 dk önce göz ucuyla bir bakayım dedim, 3 tane dayı vardı ekranda. 30 cm kaldırmaktan bahsediyorlardı

Ali gitmeden bunların gerçek borçları çıkmaz ortaya ,yıllardır ısrarla dernek ve a.s borcunu ayırıyorlar birini soylemiyorlar

Fenerbahçe'de kulüp borcunun toplam 19 milyar 206 milyon TL (508 milyon Euro) olduğu açıklandı.
fbnin borcunun artması Yalının işine gelir böylece ona daha fazla bağımlı hale geliyorlar. En sonunda Koçların Tüpraş'ı aldığı gibi fb'yi de sahipli düzene geçirecekler ve alacaklar.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni kapasitesi, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte 64.160 olacak.

Kötü oldu bu
Projeyi gördüm sadece herşeyi yukarı çekerek bu mümkün oluyorsa biz de 200k yaparız.

Dışa kayacak alan lazım o proje için; zor iş.

Hakan Bilal Kutlualp: "Rakibimizle aramızdaki şampiyonluk farkı maalesef altıya çıkma tehlikesini taşıyor. Beşinci yıldızı takma gibi bir travmayla karşı karşıya kalabiliriz. Bu travmayı, Fenerbahçe camiasının kolay kolay kaldırabileceğine inanmıyorum."

Su tribun arttirma ile ilgili gorsel verdiler mi

Yoksa kacak kat cikar gibi mevcut stad yapisinda ek tribun kati mi ekleyecekler.Aziz Y'nin gorselleri 1 saat photoshop isiydi cunku

Bu tam bir kandirmaca.

Onlarin stadi 0dan mi blok blok yikilip yapilmisti hatirlamiyorum, yoksa ayni temel uzerine mi insa edilmisti? Ama ek bir katin stadin ana tasiyicilarini uygulayacagi baski, etkilenecek olan cati statigi, bulundugu ortam nedeniyle depremde neler yasayabilecegi konusulmayan kisimlar. Adi ustunde stadin dibinde DEREAGZI tesisi var... Sahil yolunda, bostanciya kadar ufak tsunami ve dolgu tehlikesinde o zeminler hep.

Kapasite gelisecek diye insanlarin hayatiyla oynamak cinayettir

Anca goz boyama, lat ciakriz ederiz catiya ataturk yazariz, cumhuriyet muhafizidir fener deyimleriyle fantazilerde gezsinler.politik hale getiriyorlar cunku bazi seyleri ve nefret ediyorum yani her seferinde sirf laf etmek icin sanki ulke bolunurmus gibi taraftar ayrimi yapma gibi politika izliyorlar. Dogdugumdan beri kadikoyde yasiyorum, bu yonetimleri gelene kadae bu nefret seviyesi yoktu, insanin gucune gidiyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt