fb kongresinden enstantaneler

Hakan Bilal Kutlualp, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Su tribun arttirma ile ilgili gorsel verdiler mi

Yoksa kacak kat cikar gibi mevcut stad yapisinda ek tribun kati mi ekleyecekler.Aziz Y'nin gorselleri 1 saat photoshop isiydi cunku

Bu tam bir kandirmaca.

Onlarin stadi 0dan mi blok blok yikilip yapilmisti hatirlamiyorum, yoksa ayni temel uzerine mi insa edilmisti? Ama ek bir katin stadin ana tasiyicilarini uygulayacagi baski, etkilenecek olan cati statigi, bulundugu ortam nedeniyle depremde neler yasayabilecegi konusulmayan kisimlar. Adi ustunde stadin dibinde DEREAGZI tesisi var... Sahil yolunda, bostanciya kadar ufak tsunami ve dolgu tehlikesinde o zeminler hep.

Kapasite gelisecek diye insanlarin hayatiyla oynamak cinayettir

Anca goz boyama, lat ciakriz ederiz catiya ataturk yazariz, cumhuriyet muhafizidir fener deyimleriyle fantazilerde gezsinler
Anlattılar görsel vs. de verdiler. Eski tribün yıkmada 40-50 metrelik fore kazıklar inşa etmişler. Halen sağlam olduğunu söyledi ama sürekliliğini falan incelediler mi bilmiyorum.Büyük ihtimal sadece oturmasına baktılar zeminin; diğer kazık testlerini yapmamışlardır çünkü sadece oturma yok zeminde dedi veri olarak. Bunların taşıma kapasitesinin yeterli olduğunu söylediler. Ama net hesaplarını yapmamışlar henüz. Statik hesaplar için görüşüyoruz falan dedi. Eski hesapları inceleyip kaba taslak proje bence. Çok su kaldırır şu iş.

Anlattılar görsel vs. de verdiler. Eski tribün yıkmada 40-50 metrelik fore kazıklar inşa etmişler. Halen sağlam olduğunu söyledi ama sürekliliğini falan incelediler mi bilmiyorum.Büyük ihtimal sadece oturmasına baktılar zeminin; diğer kazık testlerini yapmamışlardır çünkü sadece oturma yok zeminde dedi veri olarak. Bunların taşıma kapasitesinin yeterli olduğunu söylediler. Ama net hesaplarını yapmamışlar henüz. Statik hesaplar için görüşüyoruz falan dedi. Eski hesapları inceleyip kaba taslak proje bence. Çok su kaldırır şu iş.
keşke fore kazık her detay garanti etse... kaç yılında yapıldı o da var - ne kadar kontrol edildi düzenli olarak...

stadın bulunduğu nokta harika bir nokta ulaşım vs için ama aynı zamanda benim asla güvenmediğim bir yer bu yapı için - Belediye binasıda karşısında sayılır bide.

ben çok sakat iş olarak bakıyorum ciddi ciddi - şaka değil stad dolusu insan hayatından bahsediyoruz. hiç sağlıklı gelmiyor bana inşaat mühendisi değilim hesap kitap kısmını çok bilmem ama teoride o riski almamaları gerekir.

ayakta kalsa bile tamamen tahliye edilip yıkılma durumu bile olur deprem sonrası .

hakan bilal sen bu kadar büyük bir borc yükünü kaldırabilecek kulübü yönetebilecek bir kişi misin? Genel kurul neyse ki gerçeklerin farkında Ali başkana karşı şansın 0 bile değil!!

Ben GS üyesi olmak için yıllardır çabalıyorum. Keşke hafiflese şartlar diyorum ama FB kongresini görünce “asla esnememeli” diyorum. Az önce FB kongresinde biri çıktı, sokak röportajlarında çıksa yadırganır, adam kulübe üye olmuş bir de orada konuşabiliyor. 50 tane oyu varmış, hepsi Ali başkanınmış hshs

Bunlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez

Stad kapasitesi işi bir hayal.

Fenerbahçe 20 yıldır hayal satmakta usta.

Hangi vinci nereye koyacaksın? Stadın çevresinde yer yok.

Fener'in tek korkutan hamlesi, güçlü bir koalisyon kurup yönetimin değişmesi olur.

Ünal Aysal, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim gibi bir yönetim oluştururlarsa sıkıntı.

Stad kapasitesi işi bir hayal.

Fenerbahçe 20 yıldır hayal satmakta usta.

Hangi vinci nereye koyacaksın? Stadın çevresinde yer yok.

Fener'in tek korkutan hamlesi, güçlü bir koalisyon kurup yönetimin değişmesi olur.

Ünal Aysal, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim gibi bir yönetim oluştururlarsa sıkıntı.
güzel noktaya değindin

stadın bir tarafı kadıköye giden tek giriş ve çıkışlardan biri
arka tarafında diğer çıkış.

kadıköy merkezi mahfolur

Geri
Üst Alt