fb kongresinden enstantaneler

Ali bir şeyler geveledi, siz şampiyonluk şansımızın mucizelere kaldığını falan düşünüyorsunuz, dedi. Yine bir iş çevirmiş olabilirler, Antep maçına dikkat.
Önce bu buhrandan bu sene çıkmayı düşünüyorduk ama olmadı dedi duraksadı gerçi hala şansımız var gibisinden bir şeyler zırvaladı. Adamların başkanı bile inanmıyor başarıya.

Sabah da yazdığım gibi bunlar tüm küçüklüklerini bu kurullarda gösteriyorlar

Mali olarak diri kalmalıyız, bu ali köylünün teki ama parası var bu sene yine yeni kadro dizecekler. Bizim ayağımızın kayma lüksü yok onların var bu problem. Nefes bile aldırmamamız lazım.

adama muhalefet yokken bırakmaz zaten. bırakacağını düşünüyordum da herkesi kendisine bağlamış.

bunun tek ihtimali artık kadıköy’de birinden fark yemeleri, yoksa bırakmayacaktır.

karşısına doğru düzgün aday da çıkmıyor.

adama muhalefet yokken bırakmaz zaten. bırakacağını düşünüyordum da herkesi kendisine bağlamış.

bunun tek ihtimali artık kadıköy’de birinden fark yemeleri, yoksa bırakmayacaktır.

geçen sene 0-0 bitirebilsek bunlarla maçı içerde kesin gitmişti ya

Bir ihtimal aile içi karışırsa omer koç ben gidiyorum filan derse mecbur bırakır y.k başkanı olabilmesi için
İpek kıraç hegamonyasi sebebiyle holdingte de pasif takılıyorlar sanirim
Ama bu herifin gitmesi için bencede absürt şeyler olmalı

geçen sene 0-0 bitirebilsek bunlarla maçı içerde kesin gitmişti ya
yensek ve mourinho topuna girmese bence de seçilemeyecekti.

aziz bir daha aday olmaz zaten kendi bırakmadıkça da düzgün aday çıkmıyor.

kurtulamıyoruz bunun toksikliğinden.

Ali Koç:
Fenerbahçe tribünle, sosyal medya ile yönetilebilecek bir kulüp değildir!
Ali Koç:
Güven oyu diyen güven oyu desin, biz yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız!

Harbiden bunun gideceğini falan bir saniye bile düşündünüz mü yav.
Çok büyük savaş dönmeli kongre falan karışmalı ki anca uzaklaştırılsın.
Onun için de bi 20 sene içinde bir gün belki olabilir, belki.

o konudaki şerefsizliği maalesef bundan sonrakilere miras kaldı

gitse de biter mi emin değilim

ama sosyal medya organizasyonu ve medya kontrolü zayıflayabilir
tabii ki bitmez ama baktığında Aziz yıldırımda kaynağı çok adam , diğeri malum zaten Koç ailesi kaynağı...

bunların uğraşmasıyla , daha beceriksiz seviyedeki adamların çabaları sönük kalacaktır.

Geri
Üst Alt