- 1 Mayıs 2018
- 58.247
- 49.004
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce bu buhrandan bu sene çıkmayı düşünüyorduk ama olmadı dedi duraksadı gerçi hala şansımız var gibisinden bir şeyler zırvaladı. Adamların başkanı bile inanmıyor başarıya.Ali bir şeyler geveledi, siz şampiyonluk şansımızın mucizelere kaldığını falan düşünüyorsunuz, dedi. Yine bir iş çevirmiş olabilirler, Antep maçına dikkat.
Bizlerin üye olması zor yav
üyelerden referans bulursanız şansınız artar özellıkle liseli referansı yada sporcu referansı bulursanız biraz beklersiniz ama olursunuzben de deniyorum ama henüz bir yol bulamadım
gitmiyor maalesef
geçen sene 0-0 bitirebilsek bunlarla maçı içerde kesin gitmişti yaadama muhalefet yokken bırakmaz zaten. bırakacağını düşünüyordum da herkesi kendisine bağlamış.
bunun tek ihtimali artık kadıköy’de birinden fark yemeleri, yoksa bırakmayacaktır.
karşısına doğru düzgün aday da çıkmıyor.
sırf mali değil yasenin mali boyuttaki argümanı anlıyorum
ama koçun para dışındaki yönetim beceriksizliği de bizim artımız açıkçası
Bir ihtimal aile içi karışırsa omer koç ben gidiyorum filan derse mecbur bırakır y.k başkanı olabilmesi içinadama muhalefet yokken bırakmaz zaten. bırakacağını düşünüyordum da herkesi kendisine bağlamış.
bunun tek ihtimali artık kadıköy’de birinden fark yemeleri, yoksa bırakmayacaktır.
karşısına doğru düzgün aday da çıkmıyor.
yensek ve mourinho topuna girmese bence de seçilemeyecekti.geçen sene 0-0 bitirebilsek bunlarla maçı içerde kesin gitmişti ya
sırf mali değil ya
3 senedir şikenin algının manüplasyonun itliğin şerefsizliğin bokunu çıkardılar
tabii ki bitmez ama baktığında Aziz yıldırımda kaynağı çok adam , diğeri malum zaten Koç ailesi kaynağı...o konudaki şerefsizliği maalesef bundan sonrakilere miras kaldı
gitse de biter mi emin değilim
ama sosyal medya organizasyonu ve medya kontrolü zayıflayabilir