GSCimbom
fb kongresinden enstantaneler
Emre Altun

fb kongresinden enstantaneler Sayfa 98

Emre Altun ·

Cevap
3,2K
Okunma
103,5K
Sayfa
98/160
Bunlarin seçimlerinin 2 gün olmasi ne saçma yav
Bu üyeliği açma işinden sonra siyasi parti gibi bir şeye evirildiler. Sürekli zenginlerinin başkan olma isteği biraz da bu yüzden daha yüksek gibi geliyor bana. Bizim seçimlerde kullanılan oyun 10 katı kullanıyor herkes üye oluyor neticede. Bizim kulübün de insan kaynakları arttırmak için üye sayısını arttırmamız lazım ama Fb ve Bjk'nin yaptığı gibi değil daha katı, daha kontrollü şekilde ama bir şekilde biz de insan kaynağımızı arttırmamız gerekiyor.

Hiçbir enayi Ali koç gibi durmandan para hibe edemez, geçen seçimde 70 milyon dolar alacağını hibe etti şimdi 80 milyon euro hibe etmiş daha önceleri de düzenli olarak bu mallığı yapıyordu ama rakamları net hatırlamıyorum

İş eğer cepten para vereyim 70-80 milyonluk 2-3 tane oyuncu getireyim olsaydı bunu Ali koçtan daha rahat yapabilecek bir başkanı asla bulamazlar hatta aziz bile safiden daha çok para çıkarır koyar ortaya. Fena ceza kitleyecek safi bunlara, hayal peşinde koşuyor ezikler inş safi kazanırda yaz boyu yüzümüz güler azıcık, zaten dursun ile işkence dolu bir yaz yine bizi bekliyor

Bu üyeliği açma işinden sonra siyasi parti gibi bir şeye evirildiler. Sürekli zenginlerinin başkan olma isteği biraz da bu yüzden daha yüksek gibi geliyor bana. Bizim seçimlerde kullanılan oyun 10 katı kullanıyor herkes üye oluyor neticede. Bizim kulübün de insan kaynakları arttırmak için üye sayısını arttırmamız lazım ama Fb ve Bjk'nin yaptığı gibi değil daha katı, daha kontrollü şekilde ama bir şekilde biz de insan kaynağımızı arttırmamız gerekiyor.
Bunlarin ki , jk ninki zaten ayri dava ve komedi de. Bizde iyi bir yapida değiliz bence bunlarda her yerden zattiri zort bir adam çikarken bizde ise hiç adam çıkmiyor ikisi de kötü. Bunlarin ki daha beter tabi o ayrı.

Geri
Üst Alt