- 4 Ağustos 2009
- 91.723
- 73.644
- 5.358
Kekolarin borcu neredeyse 1 milyar dolar olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlarda farklı farklı 200 tane dernek varmış o yüzdenyalnız nasıl rant varsa hep kavga çıkıyor ha.
eskaza fenerli olup kongre üyesi olsak şu an min 10 milyon dolarımız vardı.
FB kongre üyesi birisi;yalnız nasıl rant varsa hep kavga çıkıyor ha.
eskaza fenerli olup kongre üyesi olsak şu an min 10 milyon dolarımız vardı.
min 500 m lira harcamış seçime kesin verirdi.FB kongre üyesi birisi;
Safiye bilgilerini gönderse, 2.500 euroya oyumu sana atarım dese verir mi sence?
Bu üyeliği açma işinden sonra siyasi parti gibi bir şeye evirildiler. Sürekli zenginlerinin başkan olma isteği biraz da bu yüzden daha yüksek gibi geliyor bana. Bizim seçimlerde kullanılan oyun 10 katı kullanıyor herkes üye oluyor neticede. Bizim kulübün de insan kaynakları arttırmak için üye sayısını arttırmamız lazım ama Fb ve Bjk'nin yaptığı gibi değil daha katı, daha kontrollü şekilde ama bir şekilde biz de insan kaynağımızı arttırmamız gerekiyor.Bunlarin seçimlerinin 2 gün olmasi ne saçma yav
limanda koko başı yüzde alıyordurmin 500 m lira harcamış seçime kesin verirdi.
cidden ben anlamıyorum ama 600-700 m dolar servetim olsa ciddi olurdum şu toplara girmezdim. adam çizgi film karakteri gibi.
Safi'nin oyu yok ama Aziz'in karşıt oyu var. Aziz olmasın da kim olursa o olsun diyen Aziz düşmanları var bir de Ali Koç'un üye yaptıkları var.Safi'nin Fb'de ne oyu var tabi ki Aziz kazanacak boşa yaygara koparılıyor kaç gündür.
min 500 m lira harcamış seçime kesin verirdi.
cidden ben anlamıyorum ama 600-700 m dolar servetim olsa ciddi olurdum şu toplara girmezdim. adam çizgi film karakteri gibi.
Bunlarin ki , jk ninki zaten ayri dava ve komedi de. Bizde iyi bir yapida değiliz bence bunlarda her yerden zattiri zort bir adam çikarken bizde ise hiç adam çıkmiyor ikisi de kötü. Bunlarin ki daha beter tabi o ayrı.Bu üyeliği açma işinden sonra siyasi parti gibi bir şeye evirildiler. Sürekli zenginlerinin başkan olma isteği biraz da bu yüzden daha yüksek gibi geliyor bana. Bizim seçimlerde kullanılan oyun 10 katı kullanıyor herkes üye oluyor neticede. Bizim kulübün de insan kaynakları arttırmak için üye sayısını arttırmamız lazım ama Fb ve Bjk'nin yaptığı gibi değil daha katı, daha kontrollü şekilde ama bir şekilde biz de insan kaynağımızı arttırmamız gerekiyor.