fb kongresinden enstantaneler

Evet liseden başkan çıkıyor ve memnunuz sizin gibi üyeler mi başkan olsun meczup herif

Ali koç kaç kere saraya çıktı vergiler için utanmaz adam yalan sıçıyor

Zaman zaman ben de bizim kulübün kisitli üye alimina kizsam da bunlarin veya kücük sikecilerin kongrelerini gördükce hak veriyorum öyle önüne gelenin üye yapilmamasina.

Arada müthis bir kalite farki var, öyle böyle degil. Fenerli olmamama ragmen su adamlari gördükce ben utandim ya, rezillik resmen.

Adam tek aday. Sorgulayan yok, elestiren yok. Keyfi yerinde tabi.

Cay yerine viski tercih etmeliydi.

E4u666vWEAkFAAS

ibra edimiş hsshshshs

Bizim zengin başkan fetişti taraftara duyurulur. FB yi görüyoruz zengin başkanları basıyolar parayı kulübü kendilerine borçlandırılıyorlar ve her seçime tek aday giriyorlar. Bundan önceki zengin başkanlarından 20 sene kurtulamadılar en az 20 senede bu götürür.

Adam tek aday. Sorgulayan yok, elestiren yok. Keyfi yerinde tabi.

Cay yerine viski tercih etmeliydi.

E4u666vWEAkFAAS
ellerine zoomladiğimda yasli eli dedim ama hayir adam cok zengin ve asiri günes isigina maruz kaldigindan kirisik ve damarlari stres esnasinda şişmis. (gunese yatta maruz kalmiş olabilir)

cay icme sekli özgüvenini gosteriyor. resmen bu is bitmis gibi bakmis. ceketi cikarttmis sicak ama keske gömleginin kolllarini kivirsaydi bu çalismaya hazirim mesaji verirdi.

kim ne derse desin bu adam poz vermeyi ve cakas atmayi iyi biliyor.

Geri
Üst Alt