fb kongresinden enstantaneler

Fenerbahçe'nin borcu: 6 milyar 190 milyon ₺

İsmail Kartal’ın ahı tutacak bu sene de. 20. haftadan sonra yine takımın başına geçirip gönlünü alırlar.

1 kuruş alacağım yok diyor - borçtan düşünmeden her davetlemin bilet prası ödenerek alınıyor diyor sonra..

birde DEVAMLI yeni yasada hapis ihtimalini konuşuyor .... acaba yusuf yusufluk var mı bu yüzden.

Ali Koç: “Kupaları gösteriyorum kanıt olarak. Bu camianın ne olduğunu insanlara göstermemiz lazım ki bu camianın hakkını yemenin bu kadar kolay olmadığı sizler gösterebilirsiniz, biz gösteremeyiz.”

Ali Koç: "Gelin ve sayın. 28 şampiyonluğun kupaları var burada"

boyle seyler dermis.

bu herifler kupalarını parlatmıyor mu temizlemiyor mu ya - bazı kupalar son 20 yıla ait ve kararmış..

yok mu ya yönetimin ordan "kalaycieeeeeee geldi kalaycıeeeee" diye geçen ablalar

Ali Koç: “Bizim her türlü siyasi görüşten taraftarımız var. Fenerbahçe siyaset üstüdür ama bizi zorla çekiyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ismi kullanılarak yapılıyor bunlar. Federasyon seçimlerinde göreceğimiz gibi. Arkadaşlar destek olun. Destek olmak 1-2 tweet atmak değil."

Ali Koç: "3 Temmuz ruhuna geri dönelim derken, sevgi eylem gerektirir derken ne dediğimi herhalde anlamışsınızdır."

Ali Koç: "Aykut Kocaman, Fenerbahçe efsanesidir. Keşke ona da güzel bir şekilde veda edebilseydik. Fakat kendisi biraz fazla dolduruşa geliyor. Bizim konuyla hiçbir alakamız olmamasına rağmen Aykut Kocaman'ın 'Alex'i benim maçıma çağırıyorlar.' falan demesi abestir!"

ali koç güldürüyo beni

Ali Koç: Her şeyimizi sorgulayın, başarısızlığımıza istediğinizi söyleyin. Ama finansal konuda ben ve arkadaşlarımızın çabalarına saygı göstermezseniz ters düşeriz. Kulüpte hangi denge vardı? Hangi rakamlara göre alınan bir denge vardı? Neyin dengesi kardeşim?

Ali Koç: Benim kulüpten 1 kuruş alacağım yoktur. Ben bir gün çıkıp 'kulübün bana şöyle borcu var dersem', beni ihraç edin. İlk ben kendimi ihraç ederim.

Ali Koç: Bu parayı geri isteyeceğimi düşünenlere yazıklar olsun. Niyetimi bilip, bunu bana karşı kullananlara yazıkların olsun. Defterlerde o tutarların gözükmesinin tek sebebi, vergi düzenlemesidir.

Ali Koç: Trabzon'da asılan paçavra ile ilgili harekete geçen tüm derneklerimize, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Peki buradakiler, kaç kişi hukuk yoluna başvurdu? Camia olarak ayağa kalkmamız lazım. Ne olup bittiğine bakın! Benim konuşmam yetmez.

Ali Koç: Yabancı sayısı, yayıncı kuruluş, harcama limiti belli değil. TFF ne olacak belli değil

Ali Koç: "Birkaç hafta sonra basketbol takımımızda çok güzel gelişmeler olacak."

Ali Koç: "Kombinelere zam gelecek arkadaşlar mecburuz getirmeye. Ve bu zam %100'ün üzerinde olacak."

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, 2021 yılı mali faaliyetleri için ibra edildi.

Geri
Üst Alt