fb kongresinden enstantaneler

sosyal medya istedi diye birakmam demis ali

daha uzun yillar fbnin basinda kalir bu herif

Virüs gibi her yeri kendine bağladı ele geçirdi.

Sorsan siyaset var yapı var. Ama kaç kuşaktır yapı dediği de kendisi.

Bu adamın ne olduğunu ben kapitalist düzende işçilerin hakkını vs alamaması adil olmamasına üzülüyorum, bu benim huzurumu kaçırıyor tarzı açıklamalar yaptığı röportajında anladım. O zaman daha Fb ve Türk futboluna da musallat olmamıştı.

Sorsan komünist ama en zengin ailenin paralı okullarda yetişen oğlu. Bağlı olduğu şirketinde beyaz yaka ve mavi yakanın çalışma koşulları da belli.

O zaman gidip 10 maaş ikramiye ver senelik , kar ortağı yap başarılı olan mühendislerini. Ama gidip yeri geldiğinde transfer için her sene verdiğin tam altını primi vs kesen adamsın. Enflasyon’un altında maaş veriyorsun yeri geldiğinde ama lafa gelince emek verenlere yazık, huzurun kaçıyor boğazda yalında viskini yudumlarken.

Türk futboluna

Sevgisizliği
Kaosu
Başarısızlıkta daha çok saldırganlaşmayı
Daha çok ağlaklık ve mağdur ettiği şeylerin mağduru gibi davranma halini

Sen getirdin.

o konudaki şerefsizliği maalesef bundan sonrakilere miras kaldı

gitse de biter mi emin değilim

ama sosyal medya organizasyonu ve medya kontrolü zayıflayabilir
akpnin medyadaki üstünlüğüyle bunların sosyal medyadaki üstünlüğü aynı

adamlar ts ile bile arayı düzeltip bize düşman etti ne diyeceksin ki

Hakan Bilal Kutlualp secilmesin

O bize bunlar gibi fazla temettu(!) vermez 💋

Bozgunculuk yapmayalim :giggle:

Para olunca bir nane olmuyor. United'in da parası var ama durum ortada. Bunlarda hızlı şekilde oraya doğru gidiyorlar.

adama muhalefet yokken bırakmaz zaten. bırakacağını düşünüyordum da herkesi kendisine bağlamış.

bunun tek ihtimali artık kadıköy’de birinden fark yemeleri, yoksa bırakmayacaktır.

karşısına doğru düzgün aday da çıkmıyor.
Koç holdingi kimse karşısına alamıyor. Adaylığını açıklayan Hakan Bilal bile kıvıra kıvıra yarım ağızla adaylığını açıklamış

Ali Koç taraftarina bırakın kudursunlar mi demiş.

Ali Koc ölene kadar Fb baskani. Hatta Fb'nin tek sahibi. Fb'ye istedigini yapabilir. Bir de buyuk kulup derler, hicbir buyuk camia buna izin vermez. Bir adamin kopegi, tebaasi olmuslar.

Guluyoruz egleniyoruz ama bu adam kaldigi surece TFF ve MHK'nin bize olan tavri degismeyecek.
"Yapi catirdiyor" aciklamasini, tum kurumlari ele gecirmeye cok az kaldi olarak yorumluyorum.
Sanirim taraftarin cok az da olsa hala bir umudu var. Ikinciligi garantiledikleri gun neler olacak bakalim..

27 yılı sadece 2 başkanla tamamlayan bir takım, bunlarda demokrasi anlayışı hala oturmamış.

GALATASARAY asla ama asla kongre delegesi işini herkese açmamalı sonuç malum.

Bu şahsın siyaseti de arkasına alarak sezon bitiminde Galatasaray'a karşı bir takım operasyonlara imza atmayacağını kim garanti edebilir?

Devletin polisleriyle stat basıp, çalışanı darp eden ve ceza almayan adamın, muhtemel Galatasaray şampiyonluğu sonrası, aynı belediyeye yapılan gibi ne idüğü belirsiz bir davayla Galatasaray'a operasyon çektirmeyeceğini kim garanti edebilir?

"Olmaz öyle saçma şey" diyebileceğimiz bir ülkede yaşamıyoruz.

Bu şahsın siyaseti de arkasına alarak sezon bitiminde Galatasaray'a karşı bir takım operasyonlara imza atmayacağını kim garanti edebilir?

Devletin polisleriyle stat basıp, çalışanı darp eden ve ceza almayan adamın, muhtemel Galatasaray şampiyonluğu sonrası, aynı belediyeye yapılan gibi ne idüğü belirsiz bir davayla Galatasaray'a operasyon çektirmeyeceğini kim garanti edebilir?

"Olmaz öyle saçma şey" diyebileceğimiz bir ülkede yaşamıyoruz.
Göz ardı etmemiz gereken şey şu evet bunların başkanları maddi olarak çok güçlü,evet her türlü şeref yoksunluğunu yapabilecek bir camia ama bizde boş bir camia değiliz.En nihayetinde ligin tartışmasız en çok taraftarı olan bence yine tartışmasız en güçlü camiasıyız.Olumsuz olmak için neden bu hainlerin gücü ama sallamak için nedenimiz daha kuvvetli o da Galatasarayın gücü

Geri
Üst Alt