fb kongresinden enstantaneler

O değil de Hakan Çalhanoğlu' nun ne diye TR ye gelmek için debelendiğini anlayamıyorum. İnter git demiyor, dese bile 1 yıl daha sözleşmesi var; seneye formda olursa yine çokça talibi de çıkacaktır.
orası çiftlik değil çünkü hep yüksek tempo antreman , yüksek tempo ve fazla maç sayısı adamın vücudu artık kaldırmıyor sürekli sakatlanıyor o yüzden
burada hem daha yüksek maaş hem çiftlik rolantide takılma dümenden idman maç yap geç hayatı rolantiye alma min 3-4 yıllık garanti para daha

Safi’nin yerinde olsam kerem’in maaşını ödemem asgari ücretini alsın ibin
Hakan Safi: “Ciddi transferler sözü verdim ama camianın takdiri başka türlü oldu.

Eskiden yana, eskiyle yaşamayı seviyor. İnşallah Aziz Yıldırım başarılı olur

Amalar başlamış baksana

Asrın yalamasına şahit olacağız.

Hacının dili yara bere olur öyle yalar.

Yalar yalar o kesin.

5. Şampiyonluk yolu çift katmerli zor olacak ama sonunda gözlerinin önünde yine hepsine monte edeceğiz.

2001’in ahını ödeyecekler bu kez de inşallah. O sene kutsal ittifak ile şantaj ile şike ile aldıklarını, alan başkanı ödeyecek.

Başkası olsa yakışmazdı. Bize de tek cümlede motivasyon çıktı.

GSCimbom’un her şeyden korkan, sürekli panik halindeki kitlesi artık gerçekten kabak tadı vermişti. 4 sene üst üste şampiyonluk yaşamış bir camiada, her transfer döneminde "Bittik, şampiyonluk gitti" diye ağlayanları izlemek yorucu. Hakan Safi balonu söndüğüne göre, Greenwood ve Suarez masallarıyla taraftarın enerjisini emenler şimdi usulca köşesine çekilebilir

Hakan Safi: “Ciddi transferler sözü verdim ama camianın takdiri başka türlü oldu.

Eskiden yana, eskiyle yaşamayı seviyor. İnşallah Aziz Yıldırım başarılı olur

Amalar başlamış baksana
Rakip baskanin avatarini degistirir misin?

Sibek 2li aziz olarak anacsgiz hayirlisiyla ve temelli gonderecegiz kendisini.

şimdi 3 ay boyunca fenerin transferlerini konuşma vaktidir vakit

Öyle ciddi bir şey var idiyse, İnter bize salsaydı ya?!

mevzu buradan başlıyor da detayını bilmiyorum. sonrasında tehditler alınca ülkeden ayrılmak istediğini yazmıştı geçen sene oradan birisi.

kazandığı bedeli alabileceği de bir türkiye bir arabistan var, o yüzden kazıyor işte, yoksa italya’da ortalama maaşları düşündüğümüzde net 7 m euro alıyor ve en çok kazanan 10 oyuncudan birisi falan sanırım.

Hakan rotayı Suud’a kırar DK sonrası.

İtalya da kalmak isteyeceğini sanmıyorum.

Ya da sözleşmeyi bitirir öyle gider.

Ama artık bize de Fener’e de zor.

Hakan Safi asla anlaştıklarını sunacak bir olgunlukta olmadığı için, hatta ben aksine Kerem’i de götürmek isteyeceğini ve zorlayacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt