FB Ülker'in Cezası Belli Oldu

an itibarıyla toplantı halinde olan yönetimdir.

bu toplantıdan 19 haziran 2014 fenerbahçe galatasaray maçına gitmek yönünde bir karar çıkarsa, yönetim olarak defolup gitmeleri için bir taraftar olarak elimden geleni yapacağım. yönetim şunu unutmamalı ki, temsil ettikleri galatasaray kulübü bu ülkenin en şerefli, en büyük, en çok taraftara sahip kulübüdür.

hadi lobi yapamıyorsunuz anladık. ancak bu kulübün bu ülke için ne kadar önemli olduğunu yukarıda yazan 3 şeyi idrak edebilirseniz anlarsınız.

maça çıkılmasın, gereken tepki konulsun. gerekirse küme de düşülebilir fark etmez.

paylaş

17.06.2014 14:11
srfydn

Pff

Türkiye'de istisnasız hiç bir konuda mantık aramayacaksın. Adaletsiz, kapitalist düzenin egemen olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Saka mi bu yahu? Saka mi arkadas? Bu nasil adaletsizlik? Bu köpek Aziz Yildirim nasil hala serbest kaliyor anlamiyorum. Nasil ülke lan bu yeter artik cildirma noktsina getirdiler. Su adami bi iceri atamadilar hala. Atmazsan bunlr olur iste.

Allah belanizi versin TBF. Ergin Ataman derhal istifa etsin. Calisman sunlar icin. Bu yapilanlar ayni zamanda kendisine.

Maça çıkmamayi korkmak veya yenilgiyi kabullenmek olarak değil, ülkede yıllardır süregelen Aziz Yıldırım terörizmi ve kurumlardaki bitmek tükenmek bilmez yalakalik aşkına karşı ilk somut reaksiyon olarak görmek lazım.

-Tapatalk-

Maca cıkalım tahrik edelim sonra içeri girelim

Şu 2 görüntü her şeyi açıklıyor Ergin Ataman ile Obradovic'in salodan çıkışları ama gel gör ki biz 2 maç seyircisiz oynama cezası alıyoruz bu haysiyetsizler para cezası

539b65fb68f7320c546a4677.jpg
fft104mm2974831.jpg

Asıl merak ettiğim Ergin Ataman'ın ne yapacağı.Şimdi istifasını sunsun üç buçuk atmasa bu şerefsizler bende bişey bilmiyorum.

Şükrü Ergün’ün yaptığı açıklama:

“Fenerbahçe’nin şampiyonluğa ulaşması için 3 tane cellat hakem atadılar, senaryoda bir aksilik olmaması, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kazaya gelmemesi için seyircisiz oynama cezası da veremediler. Federasyon madem bu oyunu kendi kurgulayıp, kendi çalıp kendi oynamak istiyor, biz çekilelim kendi kendilerine oynasınlar. Ancak Galatasaray bu çirkin oyunu kıracaktır, kırmanın bir yolu da maça çıkmamaktır. Bu konu da akşamki yönetim kurulu toplantısında oylanacak”

böyle demiş diyorlar

Maça çıkmamakla tehdit etmek, Aziz in havuzdan çıkarız tehditinden farklı bişey olmaz... Maça bilenip almalıyız. En büyük kapak o olur. Tadından yenmez.

tapelerde adı geçen recep ankaralı şikebahçenin maaşlı elamanı gibi çalışan emin moğolkoç bu maça çıkmayalım.

Abi yapamazlar yahu bu gercek mi? Valla yapamazlar.. Nasil aciklayacaklar peki bu durumu? Resmen cifte standart!

Lan 40 bin tl ne lan Allah carpsin gelin 3dk da oderim o parayi size o kadar kufur ve olaya sadece 40bin tl cik mi veriyosunuz Allah bin belanizi versin aziz serefsizi insallah geberir gidersin mahmut ayisiyla birlikte insallah geberirsiniz

herşey hazır hakemler ellerinde silahla beklıyor kapanması ggereken salon kapanmıyor her turlu pislik yapılıyor. bir gelişme yok.

yıllardır efendilik efendilik bir yere kadar. çıkmasınlar maça gerekli sivri açıklamaları ve 2011 11 haziran tapelerini döşesinler resmi siteye.

artık iş öyle bir noktaya geldi ki tıpkı 4 yıl öncesi gibi insanın gözünün içine baka baka yapıyorlar namussuzluğu hırsızlğı hak yemeyi.

saf saf çıkalım ezelim diye kandırmayalım birbirimizi. maça çıkmamak çok büyük bir tepkı olur.

artık gercekten yeter.

Birde cikip basin toplantisinda 'Diger kulüplere ne uygulaniyorsa bize de o, ayrimcilik istemiyoruz' diyorlar. Ulan allah belanizi versin sikeci köpekler. Sonunda bende cildirdim.

Yahu valla aklim almiyor su an elim ayagim titriyor.. Bunu nasil yapar federasyon?

E ülke sike ye tamam derse olacagi bu iste. Mafya babasi hala serbest. Bu ülke nin adaletine koyayim. Adam hapis cezasi almis hala yaptiklarina bak.

Maça çıkmazsak korktu diyecekleri aşikar ama cidden bu maçta her şey olabilir oyuncularda etten kemikten bir insan aileleri gelecekleri var güvenlik önlemleri alınmazsa çok üzücü olaylar olabilir seyirci hakemi parmaklıyor hakem sessiz kalıyor, Ataman yaklaşıp bir şey söyleyince küfür oluyor ,oyunun gidişatına göre sahadan çekilme kararı alınabilir 40 bin tl ceza verdiklerine göre bu maçı da esgeçeceklerdir.

Yahu neyi hırslanacaksın neye bileneceksin. Her saniye hakem desteğiyle oynayacak bir takımı imkanı yok yenemezsin bunun hırsla istekle alakası yok, resmen Fb şampiyon olsun diye oynanacak o maç. Ayrıca kupa falan da umrumda değil, şampiyon olduk diyelim tamam deyip şu soytarılığı unutacak mıyız. Şaklabanlar yönetiyor koca kurumları.

Geri
Üst Alt