FB Ülker'in Cezası Belli Oldu

İlhan Ekşioğlu: "İster tüm malvarlığıma tedbir koyun, ister yurtdışı yasağı koyun, ister elektronik kelepçe takın. Tahliyemi talep ediyorum."

- İlhan Ekşioğlu: "Manevi bir tahribata uğramaktan endişe ediyorum.. Ülkeden kaçacak Halim yok, yalvarıyorum. Tüm tedbirleri uygulayın."

tff ve tbf denen serefsizlerin tek adam var oda haluk ulusoydur,Galatasaraya h.ulusoy gibi bir baskan sart artik.

Aman kardeşim uzak dursun , en büyük eyyamcı O'dur ,

1998 de yakalanan şikeyi örtbas ettiren , 2001 deki fener şikesine 2003 teki şikeye , 2004 teki şikeye göz yuman çanak tutan adamdır bu ,

2006 dahi fenerin hakemlerle aldığı maçların sayısı azalmamıştır bile ...

İlhana küfür qeyf

Gerizekalı herif attığı twite şu an öyle pişman olmuştur ki adamın ne anası kalmış ne karısı ne çocuğu bu adamlar yönetici işte ulan azcık ağırlığınız olsun be nasıl bakıyorsunuz ailenizin yüzüne?

Artık yeter su maca cıkmayak milli takıma ne futbol ne basket ne voleybolda oyuncu göndermeyelim bize yokmus gibi davranırlarsa bizde onlara yokmus gibi davranalım

Artık yeter su maca cıkmayak milli takıma ne futbol ne basket ne voleybolda oyuncu göndermeyelim bize yokmus gibi davranırlarsa bizde onlara yokmus gibi davranalım

Keşke öyle yapabilsek ama TAYYİBİN ÇİFTLİĞİ'NDE yaşadığımız için bizimkiler ne kadar muhalif gözükse de(Mehmet Karlı,Emir Sarıgül,Candan Erçetin vs...) Galatasaray'ın menfaatleri ve Devletle papaz olmamak için bir şey yapamıyorlar.Bu doğru mu diye soracak olursan elbette ki yanlıştır.AMA görmeliyiz ki terim'i bile bir kepçede elimizden alan tayyip galatasarayımıza düşman işte.

Blöf olsun diye söylemiyorum çok ciddiyim o maça çıkmayalım.Şikeyle şerefsizlikle kazandıkları kupa koleksiyonlarına 1 kupa daha eklesinler

İlhan Ekşioğlu fenerin şikeden sorumlu yöneticisi değil miydi?Tapelerde bütün şike olayının altından bu .......(uygun sıfatı yerleştirin) çıkıyodu

Bu kadar insafsızlık ve adaletsizliği göstere göstere yapiyorlar ya o sahada emdikleri sütü burunlarından getirip cezalarını keseceğiz.

ilk başta sinirle bende çıkmamaktan yana görüş bildirdim ancak biraz düşününce tüm değerlerimizi ayaklar altına almak olur... tam tersi çıksınlar aslanlar gibi oynasınlar... ilk iki periyodu önde bitirsinler o maç orada tamamlanmaz... kesin pislik çıkarırlar... o zaman çekersin takımı sahadan...

futboldan sonra baskette de tiynetsizlerin sahasında kupa kaldırmanın mutluluğu herşeye değer...

ama ne ergin ataman'ı ne de bir başka sporcuyu milli takıma yollamasınlar...

ilk başta sinirle bende çıkmamaktan yana görüş bildirdim ancak biraz düşününce tüm değerlerimizi ayaklar altına almak olur... tam tersi çıksınlar aslanlar gibi oynasınlar... ilk iki periyodu önde bitirsinler o maç orada tamamlanmaz... kesin pislik çıkarırlar... o zaman çekersin takımı sahadan...

futboldan sonra baskette de tiynetsizlerin sahasında kupa kaldırmanın mutluluğu herşeye değer...

ama ne ergin ataman'ı ne de bir başka sporcuyu milli takıma yollamasınlar...

Bende senin gibi düşünüyorum renkdaşım.GALATASARAY HER ZAMAN ASLAN OLMUŞTUR!!

Kuşların azına malzeme vermemeli ve onların sahasında fb'li recepleri ile 8 kişiye karşı 5 YÜREKLİ ASLANIMIZ İLE BU MAÇI ALMALIYIZ.İLAHI ADALET VAR İSE ELBET TECELLİ EDECEKTİR ZATEN BU KONUDA ZERRE KUŞKUM YOK BENİM!!!

şerefsizler namussuzlar ahlaksızlar.

atanan hakemleri de gördükten sonra artık kazanma ihtimalimiz yok

Ulan herşeyi yaptılar şikeciler şampiyon olsun diye bizim yönetim beceremiyor bu işi.

Maca cikmama diye bir olay asla gs'a yakismaz

Maca cikip kanirta kanirta aliriz evelallah

Köpekler istedi diye atlar ölmez

Geri
Üst Alt