FB Ülker'in Cezası Belli Oldu

Yapılacak iki şey var.

1-Maça çıkılmayacak.

2-Ergin Ataman milli takımdan istifa edecek.

Ergin Hoca istifa eder mi, bence edebilir. Ama takipçisi olacağını söyleyenlerden maça çıkmama gibi bir hamle beklemiyorum.

Gidin binasını basın, bişey yapın, pislik yapanın yanına kar kalıyor.

Tapata

Bize verilen ceza ile ilgili kararı son noktasına kadar okumuştum. Sonrasında Ataşehir'de oynanan maçı izlerken bize verilen ceza nedenlerinin kat kat fazlasıyla meydana geldiğini görünce en az 3 maç ceza alırlar demiştim.

Her iki tutanağıda koyuyor ve yorumlarını size bırakıyorum.

Ekli dosyalar

" 1 - Fenerbahçe Ülker taraftarlarının eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi’nin 7, 11.6, 28.1,

29.1 ve 29.2.6 maddeleri gereğince, müsabaka öncesinde küfürlü tezahüratlarda bulunulması

ve sahaya patlayıcı madde atılması, müsabaka sırasında rakip takım aleyhinde sürekli küfürlü

tezahüratlarda bulunulması, müsabaka bitiminde rakip takım benchine ve antrenörüne

tükürülmesi ve yabancı maddeler atılması, tüm bu olaylar neticesinde iki kez anons yapılmasına ve müsabakanın duraksamasına sebebiyet verilmesi nedenleriyle FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ERKEK BASKETBOL ŞUBESİ’NİN 25.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine"

bunlar saha kapatmaya yeterli değilse ne olması gerekiyordu gerçekten çok merak ediyorum...

o sirk gösterisinin finaline çıkanın da... milli takıma hoca verenin de...

maça çıkalım o hayvanlar rahat durmaz.sahaya en ufak cisim atıldıgı an takımı sahadan çekelim.ve tüm haklarımızı arıyalım.

Bu ülkedeki kadar hiçbir ülkenin aşağılık spor kurumları olduğunu sanmıyorum

Biz Abdi İpekçi'de bu kadar abartılacak ne yaptıkta bize verdiler de onlara vermiyorlar? Heriflerin o kadar gözü dönmüşki kulübeyle itlerin arasındaki cam korumayı kaldırmışlar, pota arkasına taraftar sokmuşlar, bomba atmışlar. Bu kadar da şerefsizlilk ve haysiyetsizlik olabilir mi? İnşallah bir an önce ölüp gidersin Aziz, dünyanın en mutlu adamı olurum ben o zaman. Cehenneme kadar yolun var baş terorist seni.

Allahın adaleti şaşmaz!! ŞAMPIYON OLACAĞIZ ALLAHIN izniyle

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

olay yönetimlik değil, taraftarlık. heralde galatasaray tarihindeki en pasif taraftar bu dönemdedir. sen takımının hakkını savunamazsan 3-5 kişinin savunmasınıda bekleyemezsin.

ulan bu itten ne kadar korkuyor bu tbf. nedir arkadaş bu ülkenin şerefsiz şikeciden çektiği

Bize ceza geldiğinde taraftara mana bulanlar çifte standardı görüyordur umarım.

[attachment=10977:BqVAtinIIAAzISp.jpg]

2 anons + küfür yağmuru + bu görüntülere verilen ceza sadece 40 bin TL!

Ekli dosyalar

• BqVAtinIIAAzISp.webp
    BqVAtinIIAAzISp.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 119
maca cikmayalim + Ergin Ataman milli takim teknik direktörlügünden istifa etsin

Geri
Üst Alt