Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.611
- 5.450
- 633
Ali Bektaş vardı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo öyle bir şey yok. İlk 10 hafta lige hakemler ile tutunuyorlar, tutunduruyorlar yani bunları. Sonrasında biz federasyona ayar çekiyoruz adam olun diye. Sonra foyaları ortaya çıkmaya başlıyor. Sürekli hakemle kazandıkları için sonradan ağlamaya başlamaları da bu yüzden zaten. Hakemler bize destek vermeyi neden kesti ağlaması bunlarınki. Yoksa adalet vs değil.o aylarda harbiden çok güçlü gözüküyor herifler
Tamam deyince bir de bana konuşurlar bu tiplerbu tipler özellikle fb nin 2-3 farkla galip geldiği zamanlarda fb güzellemeleri zirve yapar.
Üyelerin yarısı.
Forumun yarısına göre fener ağustos eylülde Real Madrd seviyesinde.
Yoo öyle bir şey yok. İlk 10 hafta lige hakemler ile tutunuyorlar, tutunduruyorlar yani bunları. Sonrasında biz federasyona ayar çekiyoruz adam olun diye. Sonra foyaları ortaya çıkmaya başlıyor. Sürekli hakemle kazandıkları için sonradan ağlamaya başlamaları da bu yüzden zaten. Hakemler bize destek vermeyi neden kesti ağlaması bunlarınki. Yoksa adalet vs değil.
Hakemlerle maç kazanan fener renktaşlara Real Madrid gibi geliyor maalesef.
Rahmetli dedemin bi lafı vardı, hayat felsefem olarak benimsemiştim
Arayıştayımsu ppye degistir artik
ben nerden cıktım yaw
Bir gun herkes Fenerbahceli olacak dediler, bir gunlugune olduk. Ne var la bunda