FC Bayern Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Okan hocam benim bilmediğim yüzlerce bişey biliyorsundur. Umarım bu da onlardan biridir. Fazla cesurca geldi çünkü bana.

Avrupada büyük takım olmak istiyorsan böyle futbolculara defans yapmaya çıkıyoruz diyemezsin. Kadro normal. Onlar önlem alsınlar. Fark yesek ne olurki. Barcelona bile 8 yedi bunlardan

Bizim oyuncular saat yüzünden 2. yarı uyumaya başlamazsa iyi.

Avrupada büyük takım olmak istiyorsan böyle futbolculara defans yapmaya çıkıyoruz diyemezsin. Kadro normal. Onlar önem alsınlar. Fark yesek ne olurki. Barcelona bile 8 yedi bunlardan
Buyuk takim olmak istememiz bizden daha kuvvetli bir takıma karşı önlem almamızı engellemez bence. Cikip kendi oyunumuzu oynayalım, fark yersekte yeriz yanlış bir düşünce. Ziyech çok yanlış bir tercih bence.

Kiminle çıkarsak çıkalım farkeden birşey yok. O atmosferde o sahada herkes aynı şekilde oynayacaktır. Korkanın çocuğu olmaz... Boğulacaksak büyük denizde boğulalım.

Zyech yerine Tete yada Barış Alper olsa daha iyi olurdu. Barış hızlı hücum ve kendisine atılan uzun toplarda iyi lakin çıkarken de çok top kaybına müsait bir isim o yüzden bu maç hem fiziken güçlü ve prese de uygun aynı zamanda top kaybı yapmayıp topu saklamada iyi olan Tete daha doğru tercih olurdu. Ziyech hücumda özellikle atacağı ters toplar ve defans arkasına atacağı paslarda ne kadar büyük bir tehdit olsa da ilk önce fizik ve savunma demeli ve Tete ile başlamalıydık.

Bence Zaha sağ açık, BAY sol açık daha iyi olurdu sanki Angelinho’nun defansif zaafiyeti sebebiyle. Neyse bakalım. Ama Ziyech tercihini anlıyorum hocanın.

bence mertens oynamalıydı ılk 45 dakıka 10 numarada.Sag kanatta kerem oynamalıydı..

Belkide dünyanın en zor 3 deplasmanından birine çıkıyoruz .. evet 4-1 5-1 yenilebilirz ama kazanırsak başka olur!! Hoca bu kumarı oynamak istemiş belkide hayatı boyunca bu fırsatı bulamayacak..

mustafa denizli kadrosu

muslera
kaan nelsson apo boey
davinson torreira
barış kerem zaha
icardi
Hayır

Boey Nelsson Sanchez Apo Kazımcan
——Torreira—Kaan—-Demirbay—
—————-—Sergio———-
——————-Icardi———————

Şeklinde çıkardı.

Valla begenmedim hem de hic begenmedim.
Insallah yanilirim 🙏🙏🙏

As kadro. Hatta harika kadro. En olması gereken kadro. Savunma hattı özellikle olması gerektiği gibi, Kaan ve Torreira çok iyi ikili oldular. Ziyech, Kerem, Zaha ve İcardi de olabilecek en iyi ön hat. Kendi oyunumuzu oynayacağız, elimizden geleni yapacağız. Haydi Aslanlarım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç başlığında yazmayacağım diye nelerle uğraşıyorum anasını satayım yav...

Bu arada kadro ne olursa olsun niye o kadro niye böyle değil denilecekti...

Vurduğunuz gol olsun!!!!!

Baktıkça içe doğru defi hacet eylemekteyim. Elim ayağım buz kesti

Geri
Üst Alt