FC Bayern'in Boey İçin Yaptığı Son Teklif Kabul Edildi

30 + çok iyi ama ligin ortasında bu paraya şampiyonluğu satmış olmuyor muyuz? Zira Boey varken rakip kim olursa olsun sağ kanattan atak yemiyoruz. Örneğin fener atakların neredeyse hepsini soldan Ferdi ile yaparken bizim maçta orası duvar olmuştu.

Okan hoca da istemiyormuş gitmesini. Şimdi nolacak bilemiyorum. İçiim buruk, Okan da Buruk.
Bu olayı bende düşünüyorum ama böyle büyük kulüplerden teklif gelince reddetme şansı yok ki soylenen paralar çok yüksek
Şampiyonluk önemli değil diyenleri kaale bile almam.ben ayrıca lig 2.si ucl gitmiyor 3 tane eleme oynuyacak ve bu seneki gibi kolay takımlar gelmeyecek yani gidemeyecek sadece şampiyon gidecek
Şampiyonluk demek yeni sponsorlar demek direkt ucl demek ve koçun fiilen sonu demek bu sezon
Umarım yönetim hazırlıksız yakalanmamistir ve gerekli transferler yapilir

Fabrizio Romano: "Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey anlaşması için görüşmelerde ilerliyor! İstanbul'da toplantılar yapılıyor.

Boey, Galatasaray yönetimine ve menajerine sadece Bayern'i istediğini söyledi."
Bu da geldiyse akşama kadar Here we go da gelir herhalde ondan bir önceki mesaj bu oluyor sanırım. Angelinho'da böyle olmuştu sanırım.

Tam eksikleri dolduracak para. Hazır oyuncuları al gel.

Direkt 30m€ çok iyi para.

Yolun açık olsun aslan...

Sezon bizim icin çok zor geçecek boey boşluğunu doldurabilir miyiz sanmıyorum.

daha 30+luk teklif yok diyor bayern sözcüsü !!

Geri
Üst Alt