- 23 Aralık 2008
- 59.926
- 57.429
- 4.858
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama aynı dünyanın futbolcularıAyni pozisyonun oyunculari degil.
redfaceama aynı dünyanın futbolcuları
reis beni ne yapsam bir kulp buluyorsun yaAyni pozisyonun oyunculari degil.
Cok fazla ilgi bekliyorsun.reis beni ne yapsam bir kulp buluyorsun yaforumdaki en fazla vs konusu açan üyeyim. bir kere doruk senin bu formatı geliştirelim mi müsaade var mı demedin.
Biraz ilgi versen ne olur???Cok fazla ilgi bekliyorsun.
kanka allahını seversen sen birşey söyle bu iki adam aynı mevki değil mi?Biraz ilgi versen ne olur???
Yonetimde kim bos bos duruyor onu salin bunun pesine.Biraz ilgi versen ne olur???
aynı mevki olmasa ne olacak dorukum? sıkma canınıkanka allahını seversen sen birşey söyle bu iki adam aynı mevki değil mi?
ben bu görevi üstlenirim amirimYonetimde kim bos bos duruyor onu salin bunun pesine.
Daha denk anket ariyorsan buyur hüsnücümValverde daha komple bir oyuncu odegaard 10 no gibi ama klasik 10 nolara göre mucadele gücü de fena değil.. Odegard ince işlerde Valverde'den bariz daha iyi..
Şu iyi veya bu iyi kısmında Alper admine katılıyorum çok sağlıklı bir kıyas yapılmaz .. Odegaardin muadili KDB -Wirtz gibi oyuncular