Feghouli: "Elhamdülillah bugün de golümü attım"

Allaha şükürler olsun golümü attım demiş işte adam ne var ki bunda.
Bunu yabancı futbolcularda kendi dillerinde söylüyordur büyük ihtimal :D

O zaman yabancı liglerde sahaya girerken istavroz çıkaran futbolcularda orda ki belirli kesimlere yaranıyor diyebilir miyiz

1-2 ay öncesine kadar hamile karılar gibi dolaşıyordu.
Aferin, fit olsun kadroya girer.

gryNmO.png

Feghouli bize geldiğinden beri en iyi serisini oynadı açık ara. Oynatmadığı için hocayı haklı olarak eleştirirken bu doneyi de atlamamak lazım. Geçen sene tudorla ya da terimle böyle oynadığı bir periyot var mıydı? Bizim başından beri beklediğimiz Feghouli buydu.

Feghouli bize geldiğinden beri en iyi serisini oynadı açık ara. Oynatmadığı için hocayı haklı olarak eleştirirken bu doneyi de atlamamak lazım. Geçen sene tudorla ya da terimle böyle oynadığı bir periyot var mıydı? Bizim başından beri beklediğimiz Feghouli buydu.
Trabzon maçına kadar da iyi başlamıştı.

Zaten devre arası satılır teklif gelirse, %99

Trabzon maçına kadar da iyi başlamıştı.

Zaten devre arası satılır teklif gelirse, %99
2-3 maçlık bir serisi vardı Bursa maçındaki 20 dakikasından başlayarak evet. İlk oynamaya başladığı maçlarda iyiydi sonradan idare etti. Feghouli zaten istese de Belhanda kadar falan kötü oynayamaz. İdare eder versiyonunu bile direkt yazarım on bire. Ama şu anki motivasyonu bariz şekilde farklı ben bunu söylüyorum. Satılmayacağını umuyorum özellikle şu son virajdaki performansından sonra. Takım eksik, zor durumdayken çağrıldığında kapris yapmadı tam tersi en iyisini vermeye çalıştı. Eğer 3-5 milyon gibi bir rakama satılırsa Terim'in gerçekten bu adama takık olduğunu ve hakkını yediğini kabul edeceğim.

2-3 maçlık bir serisi vardı Bursa maçındaki 20 dakikasından başlayarak evet. İlk oynamaya başladığı maçlarda iyiydi sonradan idare etti. Feghouli zaten istese de Belhanda kadar falan kötü oynayamaz. İdare eder versiyonunu bile direkt yazarım on bire. Ama şu anki motivasyonu bariz şekilde farklı ben bunu söylüyorum. Satılmayacağını umuyorum özellikle şu son virajdaki performansından sonra. Takım eksik, zor durumdayken çağrıldığında kapris yapmadı tam tersi en iyisini vermeye çalıştı. Eğer 3-5 milyon gibi bir rakama satılırsa Terim'in gerçekten bu adama takık olduğunu ve hakkını yediğini kabul edeceğim.
5 kağıda gider bence.

Herkes döndüğünde zaten yedeğe çekilecek yine yüzde 100.

Adam topçunun kralı.

Belhanda' ya verilen şans verilsin, yeni efsanemiz olacak..

Simdilik en son yedege cekilecek isim. sözlesmesinin uzun olmasi düsündürücü. Bu performans ile ciddi katkilar saglayacak bir oyuncu. Satilmali mi, tutulmali mi karar vermek güc.

Masallah boyle devam eder diye umuyorum, lakin devre arasinda iyi bir teklif gelirse satarlar galiba.

Geri
Üst Alt