- 3 Temmuz 2012
- 133.818
- 80.712
- 5.198
asimile olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asimile olmus
Bir de klişe buldunmu tamam dırasimile olmus
Bunu yabancı futbolcularda kendi dillerinde söylüyordur büyük ihtimalAllaha şükürler olsun golümü attım demiş işte adam ne var ki bunda.
1-2 ay öncesine kadar hamile karılar gibi dolaşıyordu.
şu tarz mı
![]()
no fooqin' way!!
Trabzon maçına kadar da iyi başlamıştı.Feghouli bize geldiğinden beri en iyi serisini oynadı açık ara. Oynatmadığı için hocayı haklı olarak eleştirirken bu doneyi de atlamamak lazım. Geçen sene tudorla ya da terimle böyle oynadığı bir periyot var mıydı? Bizim başından beri beklediğimiz Feghouli buydu.
2-3 maçlık bir serisi vardı Bursa maçındaki 20 dakikasından başlayarak evet. İlk oynamaya başladığı maçlarda iyiydi sonradan idare etti. Feghouli zaten istese de Belhanda kadar falan kötü oynayamaz. İdare eder versiyonunu bile direkt yazarım on bire. Ama şu anki motivasyonu bariz şekilde farklı ben bunu söylüyorum. Satılmayacağını umuyorum özellikle şu son virajdaki performansından sonra. Takım eksik, zor durumdayken çağrıldığında kapris yapmadı tam tersi en iyisini vermeye çalıştı. Eğer 3-5 milyon gibi bir rakama satılırsa Terim'in gerçekten bu adama takık olduğunu ve hakkını yediğini kabul edeceğim.Trabzon maçına kadar da iyi başlamıştı.
Zaten devre arası satılır teklif gelirse, %99
5 kağıda gider bence.2-3 maçlık bir serisi vardı Bursa maçındaki 20 dakikasından başlayarak evet. İlk oynamaya başladığı maçlarda iyiydi sonradan idare etti. Feghouli zaten istese de Belhanda kadar falan kötü oynayamaz. İdare eder versiyonunu bile direkt yazarım on bire. Ama şu anki motivasyonu bariz şekilde farklı ben bunu söylüyorum. Satılmayacağını umuyorum özellikle şu son virajdaki performansından sonra. Takım eksik, zor durumdayken çağrıldığında kapris yapmadı tam tersi en iyisini vermeye çalıştı. Eğer 3-5 milyon gibi bir rakama satılırsa Terim'in gerçekten bu adama takık olduğunu ve hakkını yediğini kabul edeceğim.
Bekleyip görelim Kerim öyle bir şey yaparsa hoca kendi ayağına sıkar. Söylediğin gibi yedeğe çekerse bu performanstan sonra savunulacak bir tarafı kalmaz.5 kağıda gider bence.
Herkes döndüğünde zaten yedeğe çekilecek yine yüzde 100.