Feghouli Sözleşme Uzatma Teklifini Reddetti

Haber yalandır yafff. Bu adamın futbolu bırakalı 2 sene filan oldu.

Bu camposlar mamposlarda bos demekki haber dogruysa B.Elmasla isimiz var .

Satacaklarmış, dünyanın en komik fıkrası. Sözleşme uzatıp satacaklarmış kim niye, neden, niçin, hangi kafayla buna bonservis versin yav. Hayır sözlesme uzattık diyelim kaç verdik 750 falan, 500 bin bile bonservis alamayacağın adama 750 bin gömemeceksin. Niye? 2 sene daha yatsın diye.

yalan haberdir, uzatma teklif edilse bile 100 bin euroya oynasın fazlası zarar bu keltoşa

yıllardır yattığı yerden milyon dolarlar kazandı bununla sözleşme yenilemek zaten Galatasaraya ihanettir bir de uzatmak için teklif mi etmişler

Geçen sene Belhanda ile ilgili de bu tip haberler çıkıyordu, ona da aynı tepkiler veriliyordu.

Kısacası kolpa, Feg gitti gider.

2 milyon euro teklif etmisiz sosyal medyaya göre.

Pasamiza az gelmis tabi.

Saka gibi kulüp

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

adamın sözleşmesi bitsin diye beklerken şu saçmalığa bak

üstüne para istemişizdir herhalde başka teklifimiz olamaz

gel idmanını yap kampta ye iç
üstüne 1 m eu ver
teklif bu olmalı

Sözleşmesinin uzatılmasını isteyeni kulüpten ihraç edin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki şampiyonluk kazanmamızda Abdullah Avcı ve Mariano ile baş aktörlerden biriydi. O ikisinin organize atakları ve taraftarın inanılmaz desteği ile kötü oynarken, üst üste galibiyetlerle iki şampiyonluk geldi. Kritik anlarda şapkadan tavşan çıkartırcasına attığı gollerle takıma ivme kazandırdı.

Yani en azından katkısı da oldu. AMA son iki-üç yılda aldığı parayı hak etmeyi bırak 500 bin Euro’yu hak etmeyen berbat ötesi futbol oynadı. Sanıyorum yaklaşık 15 milyon Euro artı vergi resmen çöpe atıldı.

Umarım aldığımız yeni oyunculara asla bu tip paralar verilmez. Bu bir ders olur. Zannetmiyorum ama umuyorum.

Sözleşme yenilemeyi teklif edenler Galatasaray'a ihanet içindedir.

Geri
Üst Alt