Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad bakıyorum da yine işe yaramazları yerin dibine sokuyorsun.Önce hele bi apaçi ile saatte bir defa saç modelini değiştiren kazma gitsin sonra diğerlerine bakarız.
sent via GSC
Üstad bakıyorum da yine işe yaramazları yerin dibine sokuyorsun.![]()
Satmayan haindir. Belhanda €13m gibi bu teklif de bir daha hayatta onumuze gelmeyecektir
Diagne'den de 20'den biraz az para kazanirsak totalde bu ucunden gelen €40m ile cok dogru sekilde yapilanabiliriz
Onlar akıllanmaz.Mecbur.
Son günlerde yumusamis üyeler görüyorum, yok Diagne kalip yaz kampi yerse daha iyi olur yok Selcuk ile uzatmaliyiz.
Diagne belhanda mariano...
Bunlar harici ilk 11den adam satilmamali.. Bunlar satilip hali hazirdaki iskelet güçlendirilmeli.. kabul etmiyorum sosoyu :/
Bunlar hep twitter yüzünden orada kendini önemli zanneden hemen muhasebeye başlıyor cidden ilginç bir milletiz dediğim gibi dünya üzerinde takimin en iyi oyuncusu sarılsın diyen başka bir taraftar grubu yoktur zannediyorlarki parayı onlar alacakAha transfer sezonu basladi yine feghouli satiliyor. Ne komik taraftarimiz var ya. Kayseri bile deniz turuc’e 10 milyon istiyor bizimkileri biraksan tek basina sampiyon yapmis adami daha ucuza verecek.
Transfer yapmak cok zor artik, elimizde 2-3 iyi topcu var kesinlikle birakmamaliyiz.
15 milyonluk ariza diagne falan nereye gidiyorsa gitsin , soso degil