Felipe Melo’dan Fırat Aydınus açıklaması

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
8.jpg

Oyuncumuz Felipe Melo,Akhisar Belediyespor ile oynanan maçta kendisine küfür ettiği iddia edilen hakem Fırat Aydınus için Twitter hesabından açıklamalar yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

hesabi hacklenmis olmali baska türlüsünü düsünmek istemiyorum adam sana ana avrat küfretsin sen agizini bile acmayacaksin?!

nerde bizim ahlak bekcileri melo'nun yaptigi hareketi 2 hafta araliksiz konusmuslardi bakalim firat icin ne diyecekler

hesabi hacklenmis olmali baska türlüsünü düsünmek istemiyorum adam sana ana avrat küfretsin sen agizini bile acmayacaksin?!

nerde bizim ahlak bekcileri melo'nun yaptigi hareketi 2 hafta araliksiz konusmuslardi bakalim firat icin ne diyecekler

relax bro, melo dogrusunu yapmis

Helal olsun Melo valla. Kabul edilemez küfürü ama ben zaten mac boyunca Firat Aydinus icin üzüldüm cidden. Adam devre arasi sosyal medya da yazilanlari görmüstür elbette. Biraz empati yapalim. Bu durumda bir 45 dakika daha yönetmek arti taraftar baskisi.

Üzüldüm acikcasi.

Hayır en iyisini yapmış ve yönetimin elini güçlendirmiş. Eğer twitterdan küfür etse haklıyken haksız duruma düşerdi. O futbola baksın zaten klüpte avukatlarımız canavar gibi :D

Melo önce orda kendisi de küfür etti yüzde bir milyon. Hadi birazda gercekci olmak lazim arkadaslar Ümit Özat arkadasimizin dedigi gibi "Allah var" :trollfacce.gif:

uzatmayalim arkadaslar melo en dogrusunu yapmis, olur böyle seyler ben sahsen firat aydinusu severim, ayrica meloya karsida sempatisi oldugunu düsünüyorum.

bu hakemi bari yedirmeyelim f5 hakem birakmadi, türkiyenin en degerli hakemi firat aydinusdur bence cüneyt cakir gram haketmiyor.

melo dogru olanini yapti sampiyonluk arefesinde tatsizlik cikarip antipatiki olmayalim.

son olarak: haydi trabzon :))

uzatmayalim arkadaslar melo en dogrusunu yapmis, olur böyle seyler ben sahsen firat aydinusu severim, ayrica meloya karsida sempatisi oldugunu düsünüyorum.

bu hakemi bari yedirmeyelim f5 hakem birakmadi, türkiyenin en degerli hakemi firat aydinusdur bence cüneyt cakir gram haketmiyor.

melo dogru olanini yapti sampiyonluk arefesinde tatsizlik cikarip antipatik olmayalim.

son olarak: haydi trabzon :))

Yardımcı hakem o an kart göster demiş, aydınus'da onunla konuşmuş diyorlar stadyum'da

bende severdim firat hoca yi, taaki bikac hafta önce yönettigi fener kasimpasa macina kadar.

Melo = örnek kişilik

Tapatalk

Çok iyi demiş ama. Futbolcular bu tür şeylerden yargılanıyorsa, ceza alıyorsa aynısı Aydınus için geçerli olmalı. Ama nerede adalet??

Adamsın

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo olması gerekeni ve Galatasaray'a yakışanı yaptı.

Geri
Üst Alt