Felipe Melo’dan Fırat Aydınus açıklaması

melo en doğrusunu yapmış bence.helal olsun meloya.bu arada burada gerek amatör gerekse halı saha da maç oynayanlar bilirler ki sahada ki hemen hemen herkes küfür ediyor.kendine,topa,pozisyona vs.sonuçta baktığınızda futbolcularda küfür ediyor.ancak bazıları net bir şekilde yakalanıyor bazılarının ise üzerinde durulmuyor.önemli olan ağır küfür olmaması bence.sonuçta da fırat sadece a.q demiş.sonda ifade edilen çocuğu vs tarzı bir şey net değil.bunuda herkes yapıyor zaten.

bu arada kusurabakmasın kimse ama bu şekilde yaparak fenerin ekmeğine yağ sürüyoruz.bakın halis falan bitti.cüneyt deseniz eyyamcının teki;ki geçen hafta vermiş olduğu penaltılar belli.fıratı da bunların doğrultusunda biz yiyelim ondan sonra bu şikeciler istedikleri gibi hakem üzerinde baskı kursunlar.bence olayı büyütmemek lazım.bu şikecilerin sahasında taraftardan en az etkilenecek hakem fırattır.2 maç verseler bunların evinde oynadıkları maça kesin puan kaybeder bu şikeciler.yoksa kimse kalkıp orada bir takımın puan almasını beklemesinler.

Bence ligin açık ara en iyi hakemi. Bizim 6 attığımız maçta bizim üzerimizden adamı yıpratmaya çalışıyorlar. Rıdvan hakemliği bıraksın diyor. Kuşlara yedirmeyiz hocayı.

Cuneyt cakırdan daha az eyyamcı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Fırat Aydınus olayını çok abarttı insanlar. O da insan, olur böyle şeyler. Eğer Melo'ya karşı yaptıysa bunu cidden, kendisi de pişman olmuştur. Bu forumda bile bazen birbirini boğazlayacak duruma gelen insanlar oluyor, şimdi gelmiş bir de Fırat'ı kızağa çekiyorsunuz. Zaten ülkedeki az sayıdaki iyi hakemlerden biri, bunu bari harcamayalım.

fırat yan hakeme demiş o küfürü

Bu Fırat Aydınus olayını çok abarttı insanlar. O da insan, olur böyle şeyler. Eğer Melo'ya karşı yaptıysa bunu cidden, kendisi de pişman olmuştur. Bu forumda bile bazen birbirini boğazlayacak duruma gelen insanlar oluyor, şimdi gelmiş bir de Fırat'ı kızağa çekiyorsunuz. Zaten ülkedeki az sayıdaki iyi hakemlerden biri, bunu bari harcamayalım.

aynen

Melo'yu dans ile yargılayan futbol ulemaları bu yaptığı jest ile hadi övün..

Ama sizde adalet duygusu yok..

Siz meyve veren ağacı taşlamayı iyi bilirsiniz..

Bu tweeti yönetim attırmadıysa Melo'ya bende hiç bir şey bilmiyorum! Adam sana çok ağır küfür edecek sende yarabbi şükür diyeceksin var mı böyle bişey yaa?! Hadi Melo üstünde durmadı bu konunun, bakalım mhk ve tff nasıl bir yaptırım uygulayacak acaba?!

Bu tweeti yönetim attırmadıysa Melo'ya bende hiç bir şey bilmiyorum! Adam sana çok ağır küfür edecek sende yarabbi şükür diyeceksin var mı böyle bişey yaa?! Hadi Melo üstünde durmadı bu konunun, bakalım mhk ve tff nasıl bir yaptırım uygulayacak acaba?!

Tweeti kim attırdı bilemem ama müthiş bir tweet.

{tapatalk©}

Bu iddia maçın önüne geçti.. Ayrıca ben Halis,Tolga gibi hakemleri görmektense Fırat'ı görmeyi tercih ederim maçlarımızda o yüzden ceza alırsa üzülürüm...

Zekeriya Alp; "Konuyla ilgili Fırat ile konuştum. Küfür etmediğini söyledi. Olay bundan ibaret"

Bu kadar basit... Tıpkı " Meireles tükürmemiş " olayındaki gibi.

Bizim futbolculara da böyle beyana dayalı savunma yaptırsanız keşke... Ama nerde....

Yalnız bu dans olayının üzerine bu olayın gelmesi ve üzerine Melo'nun durumu alttan alması acayip oldu :)

Adam ligin en iyi hakemi. Şu maçta oynattığı avantajlara bakın yeter. Futbol oynatan, sahada varlığını farketmediğiniz bir hakem. Yani işini olması gerektiği gibi yapan bir hakem.

Ama biliyorum, kendisi ülke tarihinde küfür eden ilk insan ve dolayısıyla en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor.

TBMM'de birbirine "senin a....k......" diye bağıran milletvekillerini bir kenara bırakalım.

İki değil, on-onbeş yüzlü bir milletiz.

Zekeriya Alp; "Konuyla ilgili Fırat ile konuştum. Küfür etmediğini söyledi. Olay bundan ibaret"

Bu kadar basit... Tıpkı " Meireles tükürmemiş " olayındaki gibi.

Bizim futbolculara da böyle beyana dayalı savunma yaptırsanız keşke... Ama nerde....

Zekeriya Alp: Fıratçım bu küfür mevzusu için ne diyorsun?

Fırat Aydınus: Ya ben durduk yere niye küfredeyim ..... koyayım ya?

Zekeriya Alp: "Etmemiş"

Melo doğru demiş. Burada maç izlerken bile neler çıkıyor ağzınızdan kim bilir. Direk meloya küfür etmişse cezasını alsın ama abartmanın anlamı yok.

Zekeriya Alp: Fıratçım bu küfür mevzusu için ne diyorsun?

Fırat Aydınus: Ya ben durduk yere niye küfredeyim ..... koyayım ya?

Zekeriya Alp: "Etmemiş"

Bir de bu var Ertuğ;

24623.jpg

Adam ligin en iyi hakemi. Şu maçta oynattığı avantajlara bakın yeter. Futbol oynatan, sahada varlığını farketmediğiniz bir hakem. Yani işini olması gerektiği gibi yapan bir hakem.

Ama biliyorum, kendisi ülke tarihinde küfür eden ilk insan ve dolayısıyla en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor.

TBMM'de birbirine "senin a....k......" diye bağıran milletvekillerini bir kenara bırakalım.

İki değil, on-onbeş yüzlü bir milletiz.

eyyamcinin biri. he kötünün iyisi tabi. paşa fener maçinda baraji 6 metre yapan biri. sövdüyse cezasini almali. senin ogluna sövse böylemi derdin. bundan önce ceza verlmediyse gene ceza verilmesin denmemeli.

eyyamcinin biri. he kötünün iyisi tabi. paşa fener maçinda baraji 6 metre yapan biri. sövdüyse cezasini almali. senin ogluna sövse böylemi derdin. bundan önce ceza verlmediyse gene ceza verilmesin denmemeli.

Benim oğluma sövmesi için bir sebep yok.

Melo maç içinde, hakem ona "sakin ol" derken, yüzüne bağıra bağıra anadilinde övgü düzmüyordu tahminimce.

Tertemiz ülkemize huzursuzluk getiren bu adamsa, tamam ceza verilsin. Tribündeki binlere de verilsin, milletvekillerine de, bu forumda "harbiden küfür etmiş, şerefsize bak!" diyenlere de.

Benim oğluma sövmesi için bir sebep yok.

Melo maç içinde, hakem ona "sakin ol" derken, yüzüne bağıra bağıra anadilinde övgü düzmüyordu tahminimce.

Tertemiz ülkemize huzursuzluk getiren bu adamsa, tamam ceza verilsin. Tribündeki binlere de verilsin, milletvekillerine de, bu forumda "harbiden küfür etmiş, şerefsize bak!" diyenlere de.

melo öyle şeyler dediyse eger niye atmamiş diye sorarim ozaman. yine o suçlu . bende söveyim olsun bitsinmi demiş. bende ediyorum küfürde milyonlarin izledigi maçta tarafsiz birinin böyle sövmesi normal degil. bizdende eden olursa ceza yesin. ortaya edilen sövmeleri söylemiyorum. alenen birine edilirse. hepsi sövüyordur bunlarin. ben hakemin böyle sinirlenmesini normal bulmuyorum. cezalar es geçiliyor burada ama cezayi geçtim özür dilerim desin bişey demem yine. kivirmasin yeter benim için.

Şu Melo'yu ne çekemiyorlar yalnız adam açık ara ligin en iyi topçusu olduğu için her hafta olumlu olumsuz bir olayın içine sokup yıpratmaya çalışıyorlar ama hala anlamadılar adam bundan besleniyor motivasyon sağlıyor o hırsla her hafta sadece sahadakilere değil o ağızlarından salyalar akan televizyon yorumcularınada kapakları takıyor. Helal olsun gerçekten it ürür kervan yürür.

Geri
Üst Alt