Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Geçen sene yattığına sayın. Özüre gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wellingtoncu hüseyin, senle az tartismamisdik yaz dönemi hey gidi günler hey
ne alaka?adam dünya kupasinda oynamiyacagini bildigi halde halen iyi performans gösteriyor..
Hacı ben futbolcu tutmam. Geçen sene harbiden de alınacak gibi değildi ama şuan gerçekten de performansı iyi. Bunun yazın oynanacak dünya kupası'yla da ilgisi olabilir.
Bir umut işte.
Allah biliyor bende yatacagini düsünüyordum ve Riera olayinda iyi sallamistim adama. Bende özür diliyorum senden. Bugün yine gördük ki bu takimda en büyük Galatasarayli senmis sin. Takimdaki öbür o kendini futbolcu sanan ruhsuzlar senin göz yaslarina kurban olsunlar. Selcuku Buraki pataklasan agzini burnunu kirsan haklisin. Bir de hepsi Galatsaray söyle,Galatasaray böyle diye oraya buraya konusurlar. Yabanci diyorlar ya, sen onlardan DAHA yerlisin,daha Galatasaraylisin. Helal olsun be,sana kurban olsun Bu taraftar.
I am the one who knocks!
Nerde salladin knk
Riera pataqlandiqinda gsc forumdan haberin bile yok idi
Illa forumda mi sallamak lazim Emrecigim ? Forumda yoktum daha o zamanlar dogrudur bilmem. Duydugumda,gördügümde dümdüz gitmistim Meloya.Ama napalim tükürdügümüzü yalamasini da biliriz
I am the one who knocks!