Felipe Melo'dan Şahsım Adına Özür Dilemek İstiyorum

ne alaka?adam dünya kupasinda oynamiyacagini bildigi halde halen iyi performans gösteriyor..

Hacı ben futbolcu tutmam. Geçen sene harbiden de alınacak gibi değildi ama şuan gerçekten de performansı iyi. Bunun yazın oynanacak dünya kupası'yla da ilgisi olabilir.

Ya ne dünya kupasi arkadas, sanki Melo'yu alacaklar. Melo kendi dedi beni almazlar diye. Herif üzüntüden kamera karsisinda agliyor diger ruhsuzlarin umurunda bile degil. Futbolcularin kötü dönemi olur ama genel olarak üc senedir Melo takimin en iyisi. Siz biraz takintiliydiniz adama agresif yapisindan ondan elestiriyordunuz.

Alınıp alınmaması konusunda tereddütteydim ama gelirse de yatar demedim. O yüzden özür dilemiyorum.

Allah biliyor bende yatacagini düsünüyordum ve Riera olayinda iyi sallamistim adama. Bende özür diliyorum senden. Bugün yine gördük ki bu takimda en büyük Galatasarayli senmis sin. Takimdaki öbür o kendini futbolcu sanan ruhsuzlar senin göz yaslarina kurban olsunlar. Selcuku Buraki pataklasan agzini burnunu kirsan haklisin. Bir de hepsi Galatsaray söyle,Galatasaray böyle diye oraya buraya konusurlar. Yabanci diyorlar ya, sen onlardan DAHA yerlisin,daha Galatasaraylisin. Helal olsun be,sana kurban olsun Bu taraftar.

I am the one who knocks!

Geçen sene yattığına sayın. Özüre gerek yok.

Transfer döneminin son zamanlarında gelmişti. Kamp geçiremedi ve haliyle kondüsyonunu ve gücünü toplaması biraz zaman aldı. Suç iki kuruş ucuza kapatmak isteyen yönetimindi. Yoksa içerideki United maçıyla birlikte yine topunu oynamaya başlamıştı.

Allah biliyor bende yatacagini düsünüyordum ve Riera olayinda iyi sallamistim adama. Bende özür diliyorum senden. Bugün yine gördük ki bu takimda en büyük Galatasarayli senmis sin. Takimdaki öbür o kendini futbolcu sanan ruhsuzlar senin göz yaslarina kurban olsunlar. Selcuku Buraki pataklasan agzini burnunu kirsan haklisin. Bir de hepsi Galatsaray söyle,Galatasaray böyle diye oraya buraya konusurlar. Yabanci diyorlar ya, sen onlardan DAHA yerlisin,daha Galatasaraylisin. Helal olsun be,sana kurban olsun Bu taraftar.

I am the one who knocks!

Nerde salladin knk

Riera pataqlandiqinda gsc forumdan haberin bile yok idi

Nerde salladin knk

Riera pataqlandiqinda gsc forumdan haberin bile yok idi

Illa forumda mi sallamak lazim Emrecigim ? Forumda yoktum daha o zamanlar dogrudur bilmem. Duydugumda,gördügümde dümdüz gitmistim Meloya.Ama napalim tükürdügümüzü yalamasini da biliriz :)

I am the one who knocks!

Illa forumda mi sallamak lazim Emrecigim ? Forumda yoktum daha o zamanlar dogrudur bilmem. Duydugumda,gördügümde dümdüz gitmistim Meloya.Ama napalim tükürdügümüzü yalamasini da biliriz :)

I am the one who knocks!

O tukurdugunun ustune ne yagmurlar yagdi heeyyyyyyyyyy

Takım kötü giderken herzaman ön liberolar yıldızlaşır gsc bunu düşünerek yorum yapalım biraz da. Lorik Cana'ya bile aşık olmuş bir topluluğuz nihayetinde.

Melo gibi 5 adamımız olsa dünya kupasını alırız.

Geri
Üst Alt