# Felix Magath

gelsin yav tam deli işte
JAGvVq.jpg

sosyal-medyadaki-galatasaray-taraftari-7943609_861_m.jpg

Emre+Colak+Galatasaray+v+Trabzonspor+Turkish+lHw8vnynoBAl.jpg

en azından bu halde olmaz oyuncular

Instagram

Emre´nin fizik acidan sikintisi yok, 1.65 boyunda, yag orani oldukca düsük vücudunda. Kas yapisi da fazlasi ile yeterli, futbolcu icin. Diger oyuncular bildigin, bir futbolcu fiziginden uzaklasmis.

Bence efektif bir calistirma metodu degil. Resmen eziyet bu adamin yaptigi. Bu yüzden de manyagin teki diyorum

Mutlaka sert ve zor antrenman metodlari uygulanmali ama bu herifin yaptigi iskence resmen.

Diğer kısımlara katılırım da , bu takım dalga geçer gibi 90+ da düzinelerce gol yiyip , ruhsuz ruhsuz sahada milyonları kazanırken biz ekran başında eziyet ve işkence çekmiyomuyuz zaten.

Kan alsın bunlardan ya yan gelip yatanı da şutlasın en azından bu yönetimle planlama yapamıyosun ileriye dönük , bi senede takımı adam etsin senelik biri olmalı su yönetim varken, o da Magath

Problemimiz teknik direktör değişimi ile çözülebilecek bir problem değil tekrar söylemekte fayda görüyorum.Takım içinde ipleri eline almış antrenmana bile çıkmayan teknik direktöre kadro verip yönetime ne zaman kendisi ile sözleşme yapacağını söyleyen kişilikte sözde futbolcular var.Bunlar derhal takımdan gönderilmeli yada hadleri bildirilmeli.

Diğer kısımlara katılırım da , bu takım dalga geçer gibi 90+ da düzinelerce gol yiyip , ruhsuz ruhsuz sahada milyonları kazanırken biz ekran başında eziyet ve işkence çekmiyomuyuz zaten.

Kan alsın bunlardan ya yan gelip yatanı da şutlasın en azından bu yönetimle planlama yapamıyosun ileriye dönük , bi senede takımı adam etsin senelik biri olmalı su yönetim varken, o da Magath

Kan alsın yatanı şutlasın da sadece kondisyon antremanı yaptırmak istiyorsan fitness salonuna da verebilirsin. Veya Yılmaz Vural'ı getir.

Felix Magath hoca değil. İş bulamıyor artık iş.. Demode. Deli gibi koşturur o kadar, Avrupada şurda burda rakiplerin de seni bi sağa bi sola koşturup kalene 5-6 tane bırakıp gider. Ne taktik bilir ne pozisyon oyuncu veya sistemden anlar ne oyuncudan anlar. Oyuncudan anlamayan adamı da oyuncular kovdurur, kaleye atmaz dışarı atar. Yabancı oyuncular bunu takmaz, Almanlar da takmıyor İngilizler de takmadı, çünkü adamın futboldan anlamadığını hemen anlıyorlar bi de herif bunları gıcık ediyor. Türkler de takmaz.

Fulhamdan bile kovuldu herif. İngiltere ikinci ligi.

Aslında keşke gelse 1 sene daha yansa, o zaman bu konuda kapanır devam edilir.

Son düzenleme:

Demek istedigim sertlik bir yere kadar iyidir de bu adamin yaptigi sertlikden baska bir boyuta ulasmis birsey ve sana avantajindan cok dezavantaji var her yönüyle. Zaten psikopatin teki, futboldan da iyice uzaklasti son senelerde diyorum kafa olarak. Böyle bir adam zaten hic bir sekilde takimi ve futbolcular ile bir bag kuramaz.

Bu adam Münih de ve Stuttgart da bu kadar psikopat bir hal almamisti, o zamanlar da sert metodlari vardi ama bu kadar bokunu cikarmamisti. Wolfsburg da basladi bu isler.

Beklenti bu olmamali. Bu takimin büyük bir bölümünü adam edemezsin cünkü eldeki malzeme belli. Fiziksel olarak belki ileri tasiyabilirsin oyunculari, ki burasi da soru isareti cünkü 30+ yasinda cok adam var takimda, ama bu takim kalitesiz bir takim genel olarak belirli bir sayi futbolcuyu kenara koyarsan.

Almanya dışındaki ilk ve tek kariyerinde, İngiltere'nin güzide takımlarından Fulham'ı öyle bir bıraktı ki takım halen toparlanamadı.

Championship'te kaldığına dua eder hale geldi UEFA finalisti takım.

Bence böyle adamlarla macera aramaya gerek yok. Yabancı olacaksa bile kendi ülkesi dışında da bir şeyler başarabilmiş td'lere dikkat edilmeli. Bu tip adamlar genelde diline hakim olmadıkları, huyunu, suyunu bilmedikleri yerlerde zorlanıyorlar. Tabii ki gene de ne olacağı bilinmez. Ummadık taş baş yarar.

Guardiola hakkında, Barcelona başarılarını Messi sayesinde kazandı, büyük hoca olduğu için değil demiş.

Klopp hakkında da Liverpool'da sistemle değil transferle başarılı oldu demiş.

Geri
Üst Alt