Adem Çakar
Büyük Kaptan
en kötü veya yumuşak stopere de Denayer demişti sanırsam
Oynadiklari macti, üzerinden her kafa topunu vurdugu icin, sasirtacak birsey degil. Her savunmacinin, belali bir forveti vardir.
en kötü veya yumuşak stopere de Denayer demişti sanırsam
gelsin yav tam deli işte
![]()
![]()
![]()
en azından bu halde olmaz oyuncular
Bence efektif bir calistirma metodu degil. Resmen eziyet bu adamin yaptigi. Bu yüzden de manyagin teki diyorum
Mutlaka sert ve zor antrenman metodlari uygulanmali ama bu herifin yaptigi iskence resmen.
Tutmaz bizde
Sabah 5'te antreman yaptiran bir hocayi yerliler bitirir
Diğer kısımlara katılırım da , bu takım dalga geçer gibi 90+ da düzinelerce gol yiyip , ruhsuz ruhsuz sahada milyonları kazanırken biz ekran başında eziyet ve işkence çekmiyomuyuz zaten.
Kan alsın bunlardan ya yan gelip yatanı da şutlasın en azından bu yönetimle planlama yapamıyosun ileriye dönük , bi senede takımı adam etsin senelik biri olmalı su yönetim varken, o da Magath
Diğer kısımlara katılırım da , bu takım dalga geçer gibi 90+ da düzinelerce gol yiyip , ruhsuz ruhsuz sahada milyonları kazanırken biz ekran başında eziyet ve işkence çekmiyomuyuz zaten.
Kan alsın bunlardan ya yan gelip yatanı da şutlasın en azından bu yönetimle planlama yapamıyosun ileriye dönük , bi senede takımı adam etsin senelik biri olmalı su yönetim varken, o da Magath
Klopp hkk. Bos yapmis. Dortmundda kimi aldi mesela basarili olduGuardiola hakkında, Barcelona başarılarını Messi sayesinde kazandı, büyük hoca olduğu için değil demiş.
Klopp hakkında da Liverpool'da sistemle değil transferle başarılı oldu demiş.
Dortmundla ilgili bir şey dememişki.Klopp hkk. Bos yapmis. Dortmundda kimi aldi mesela basarili oldu
He ben Klopp genel olarak anladim. Her neyse trent, robertson, gomez, matip, salah, henderson. Bunlar pek pahali degildi. Ki Coutinhoyu 100+ satti kendisiDortmundla ilgili bir şey dememişki.