Fellaini ''Arda'yı bilerek sakatladım''

Cevap: Nasıl yani...

Materazzi olma yolunda tebrikler.

bi yanlışlık vardır,veya haber yalandır,adam kasten yapsa bile kasten yaptım dermi:o

Beyler abartmayın, bence yine bizim Türk medyasının gazla yapmış olduğu özellikle, Galatasaray camiasını gaza getirecek bir haber. Aynı hareketleri Emre'ye de kaç kere yaptı, onu neden sormamışlar. Adamın İngilizce'si kötüymüş işte yanlış konuşmuş belli ki. Ama uyuz oldum 2 bonus kafayada orası ayrı.

Beyler abartmayın, bence yine bizim Türk medyasının gazla yapmış olduğu özellikle, Galatasaray camiasını gaza getirecek bir haber. Aynı hareketleri Emre'ye de kaç kere yaptı, onu neden sormamışlar. Adamın İngilizce'si kötüymüş işte yanlış konuşmuş belli ki. Ama uyuz oldum 2 bonus kafayada orası ayrı.

Fellaini hep böyle bir oyuncudur yalnız. İngiltere'de de çok sert hareketleri ve kavga çıkartan olayları vardır yani. Disiplinsiz,başına buyruk bir oyuncu,nasıl 15 milyon euro ettiğini anlayamıyorum tek avantajı uzun boyu ve bacakları.

Fellaini hep böyle bir oyuncudur yalnız. İngiltere'de de çok sert hareketleri ve kavga çıkartan olayları vardır yani. Disiplinsiz,başına buyruk bir oyuncu,nasıl 15 milyon euro ettiğini anlayamıyorum tek avantajı uzun boyu ve bacakları.

Bilmiyorum HaberTürk kaynaklı bir haber olduğu için, kışkırtması da olabilir. Ve ben şimdiye kadar bu tarz bir açıklama görmedim Materazzi haricinde ki; o da yaptığımdan pişman değilim demişti sadece.

Arda Turan'ın sakatlanmasına yol acan Fellaini'den şok bir cevap geldi.

İlk yarıda Belçika’dan Fellaini, Arda’yı sert bir şekilde yere indirdi. Acılar içinde kalan milli futbolcu sedyeyle alınarak kenarda tedavi gördü. Gol attığı ikinci yarının sonunda sahayı sekerek terk eden Arda’nın MR’ı çekilecek.

Sağ ayağına bandaj takılan ve takım otobüsüne doktorların yardımıyla binen genç yıldızın durumunun ciddi olmasından korkuluyor. HABERTÜRK, maçtan sonra Fellaini’ye “Arda’ya yaptığın hareket centilmenlik dışı bir giriş değil miydi? Sakatlamak mı istedin?” diye sordu. Belçikalı futbolcu, karşılığında hiç beklemediğimiz bir cevap verip “Evet, futbol böyle bir oyun” diye konuştu. Everton’da oynayan Fellaini’nin, 3 kez aynı soruyu tekrarlamamıza rağmen “Evet” demesi şaşkınlık yarattı. Ancak futbolcunun kötü İngilizce’si kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak:HTSPOR / Ulaş GÜRŞAT

Şrefsiz allah Belanı versin bonus kafa insallah geberirsin Cocuklarından bulasın..

Aslantepe Arenada yolumuza cıkma lan fellini.:mad:

Cevap: Fellaini ''Arda'yı bilerek sakatladım''

seninde başına aynısı gelir birgün umarım şeref yoksunu, insan olmayı becerememişsin.

Bu başlık zaten var önce bir araştırsaydın, ayrıca haberin %100 doğruluk payı yok ve olsa bile, senin yaptığın yorum içler acısı.
insallah geberirsin Cocuklarından bulasın..

Birleştirildi.

Senin o bonus kafana s.çayım!! Bilmem ne ettiğimin tipsizi!!!

E o zaman Allah belanı versin.

yahu bu bonus kafa nasil bir futbolcu.

cok uzun boylu ama yinede baya hareketli, ayagi düzgün.

kosmadigi yer brakmiyor.

hem defans yapiyor, hem ofans.

bu abere gelince ne kadar dogru bilemiyorum ama bu olay gercekten dogru ise Allah belani versin bonus kafa.

İsmail YK'dan "Allah belanı versin" şarkısını armağan ediyorum arkadaşa.

yahu bu bonus kafa nasil bir futbolcu.

cok uzun boylu ama yinede baya hareketli, ayagi düzgün.

kosmadigi yer brakmiyor.

hem defans yapiyor, hem ofans.

bu abere gelince ne kadar dogru bilemiyorum ama bu olay gercekten dogru ise Allah belani versin bonus kafa.

baya iyi oyuncu, ön libero,orta saha,forvet arkası 3 ünde de oynuyor,dünde hemen hemen tek başına pres yaptı,haberin doğruluğuna inanmıyorum,fellaini çok şerefsiz bi oyuncudur EPL de böyle hareketleri mevcut, ama direk böyle söylemez kim olursa olsun.

Fellaini, kimse Materazzi gibi olamaz.

O yüzden bırak bu hareketleri.

Tipine...

Bu adam Fasli ve ,affedersiniz, bu Faslilar kadar serefi yoksun insanlar yoktur bu dünyada. Adamlar Türkler kadar caliskan ve basarili olmadaklari icin öyle bir kiskaniyorlar ki bizi. Bu Fellaini denen sey de zaten tipik bir Fasli (Marukan :D)

Meric_tunca.jpg
Maroune_Fellaini_784060a.jpg

Baba ve ogul.

Bu adam Fasli ve ,affedersiniz, bu Faslilar kadar serefi yoksun insanlar yoktur bu dünyada. Adamlar Türkler kadar caliskan ve basarili olmadaklari icin öyle bir kiskaniyorlar ki bizi. Bu Fellaini denen sey de zaten tipik bir Fasli (Marukan :D)

Belanı aramıyorsan Faslılara bulaşmıyacaksın. Atalarımız boşuna dememiş 'mal bulmuş magribi gibi' diye.

Geri
Üst Alt