Fenerbahçe, 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin TFF'ye Resmi Başvuruda Bulundu

Son 15 yilda 3 sampiyonluklari oldugu icin sürekli taraftarlarini kandiran bu rezil yönetimleri belli ki sampiyonlugun ufaktan kactigini anlamis

Yine kendi tabanini konsolide etmek icin sahte gündem yaratiyorlar

Böyle bir seyin mümkün olmadigini gayet iyi biliyorlar. Normal sartlarda sayilan ilk sampiyonluklari bile iptal edilmeli. Lig usulü bile degildi o

Ya adamlar aynı sene 3 şampiyon olan ligde bizimki geçerli diye başvuru yapıyor bunlarda harbi beyin yok bak bazen bazı seviyedeki insanları boşuna büyütüyoruz bence. Bu insanlar az buçuk şansı az olsa köle falan bilemedin Afrika deniz korsanı falan olurlardi

TFF: Milli Lig öncesi oynanan liglerin tamamı yereldir ve Türkiye Şampiyonu olarak kabul edilemezler.

Evz1FdMWgAESRt-

Fenerbahçe, ki aslında Kenebahçe,Şikebahçe veya herneyse,Türk futbolunun kanını emen,gergin,iğrenç ve kompleksli bir yapıdır. Onlar spor kulübü falan değiller; tetikçi,mafyöz, futbolda gerginlik yaratarak rant elde etme çabasında olan, futbola gram faydası olmayan,karanlık taraf,mahallenin kavga çıkaran, ailenin ise şımarık çocuğu.

Bu yapının kapatılması gerekiyor(du). Bir fırsat geldi şikeleri açığa çıktı küme düşürülebilirdi, lakin olmadı ve şimdi daha da musallat olarak futbol seyrinin içine ediyorlar afedersiniz. Bunların olduğu bir ligde ne futbol gelişir ne de taraftarlar futboldan zerre zevk alır.

İşin daha da kötü yanı, bunlar taraftarları da birbirine düşürüyor ve ileride daha da kötü olacak. Zaten fb taraftarı paranoyak,gergin, üstüne böyle asılsız,komik hamlelerle onlara hayali bir umut veriyorsunuz. Amaç hep başarısızlığı günübirlik hamlelerle örtmek,algı yaratmak,gündem değiştirmek.Artık bu iş salt futbol olmaktan çıktı, toplumsal olaylara gebe olacak gibi. Çok tehlikeli hamleler yapıyorlar.

Galatasaray kompleksi öyle büyük boyutlarda ki, bu sene yapmadıkları rezillik yok,utanç verici küçük bir kulüp fb. Artık benim ve birçokları için büyüklük kavramının içini boşalttılar bu hamlelerden sonra. Küçüm küçüm küçümsüyorum rezillikleriyle bunları.

Ne utanmaz arlanmaz bir yapıdır bu yahu ! Yetmedi mi ? Niye cesurca sahada mücadele verme gayreti göstermiyorsunuz ? Hani büyüktünüz her lafınızda ağzınızdan düşürmediğiniz gibi ?! Bu mu büyüklük ?

Hadi ordan !

Ortada bahsettikleri gibi bir durum olsa verilsin diyecem ama her konuda olduğu gibi orada da yalan söylüyorlar. Zavallılık yemin ediyorum.

Nihat'ı filan aşar bu iş. Muz Cumhuriyeti son zamanlarda ülke evet biliyoruz ama siyasetle yürüyo bu durum. Galatasaraylı milyonlarca kişi ayağa kalkar basit bir iş değil bu.

Aşmaz. Siyaset ses de çıkarmaz. Herkes işini yapıyor.

Nihat’ın açıklamasını paylaşamadım Ajanssporda var. Dinleyin derim. Bu ülkede her zaman ve her dönemde makro anlamda bir hukuk düzeni olmadı maalesef.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

malum başkan baktı şampiyon olamıyor bari baska baskanların kırıntılarını toplayım demiş

Kimse kabul olacağına dair görüş belirtmemiş %99.8 kabul edilecek

Aşmaz. Siyaset ses de çıkarmaz. Herkes işini yapıyor.

Nihat’ın açıklamasını paylaşamadım Ajanssporda var. Dinleyin derim. Bu ülkede her zaman ve her dönemde makro anlamda bir hukuk düzeni olmadı maalesef.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav o açıklamaları biliyorum, nihat fenerbahçeli olarak evet hepsi kabul edilsin diyo, tahkim ne der bilemiyorum diyo. Orda ki hukukcular kafalarına göre iş yapamazlar, 1 sezonda 2 takım şampiyon çıkmış twitter'da bile adam örnekleriyle koymuş durumu. Bu işin hukuki siyasi durumları var. Bir takıma kafasına göre 10 şampiyonluk verip düzeni kimse değiştiremez.

Milyonlarca Galatasaraylı var, kaos çıkar ülkede.

Ne zavallılıktır bu ya rabbi
4.yıldızı yüklerken error verenlere bak kimlere avuç açıp nerelerden medet umuyorlar
Allah kimseyi böyle ezik bir duruma düşürmesin

Bunlar anladı şampiyon olamayacaklarını anladılar nihatın gidici olduğunu nihat gitmeden son bir vurgun yapabilirmiyiz derdindeler bu konu ülke 3 te 1 inden fazlasını (GALATASARAY) ilgilendirdiği için siyasette bu kararı alamaz kaldiki alsa bile bizde kuruluşa döner 37 şampiyonluğu isteriz ki hakkımız...

Boyle bir seyi akillarinda bile gecirmesinler, yonetim direkt aciklama yapsin hukuki olarak ve boyle hukuksuzlugun oldugu yerde galatasaray yarismayacaktir açıklaması gelmeli. Bu ulkede en cok taraftari bulunan takim Galatasaray biz olmadan ne lig olur ne futbol olur ne yayınci olur ne ulkenin yurt dışındaki saygınlığı

Geri
Üst Alt