Fenerbahçe, 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin TFF'ye Resmi Başvuruda Bulundu

Fenerbahçe, 1959 Öncesi Şampiyonlukları :

1615107566645.png

En yanlış tutum bu olur. Profesyonel lig şampiyonlukları bellidir. Fener çamurda oynasın dursun. Biz o topa girmemeliyiz.
Girelim ne olacak ki. Nihat iti daha önceden fener başvursun bakarız tahkim kararına göre demişti. Amaçları tahkim onaylatmak. Şuan aksiyon almazsak sonra sorun olabilir.

Girelim ne olacak ki. Nihat iti daha önceden fener başvursun bakarız tahkim kararına göre demişti. Amaçları tahkim onaylatmak. Şuan aksiyon almazsak sonra sorun olabilir.

Sonuna kadar itiraz. Kabul edilirse karar hukuksuz olacak zaten. UEFA'ya CAS'a kadar yolu var. Bizim de 37 şampiyonluğumuz var demek işi sulandırmaktan başka bir şey değil.

Bu karar nihat’ı falan aşar beyler. Kesinlikle olamaz demiyorum. Ama nihat zirzop’u veremez bunun kararını.

Aptala anlatır gibi sitelerinde ki 28 şampiyonluk palavrasına sosyal medya da cevap verilmiş kanıtlarıyla, 2 kere de reddedilmiş zaten başvuruları.

Bize ezeli rakip diye yutturulan kulüp yerlerde. Böyle yönetilsek utanırdım ben açık konuşayım.

Türkiye ortalamasını çok iyi bir şekilde ifade eden kulüptür aslında Fenerbahçe, bakın fanatik olduğu taraftarına çok net anlarsınız. Ülkede ki insanın, oy atanların başı boş insanların cahil kesimin yüzüdür Fenerbahçe.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuna kadar itiraz. Kabul edilirse karar hukuksuz olacak zaten. UEFA'ya CAS'a kadar yolu var. Bizim de 37 şampiyonluğumuz var demek işi sulandırmaktan başka bir şey değil.
Niye işi sulandırmak olsun ki anlamadım? Onlar kendi uydurdukları saçma bir tez üzerine gidiyorlar. Bizde kendi tezimiz ile gideriz. Onların ki kabul edilirse bizimki de kabul edilmek zorunda. Ayrıca UEFA , CAS, FIFA gibi kurumlardan medet ummak yanlış. Zira bu kendi sorununuz diyip işin içinden çıkacaklardır. Etkili kurumlar olsalardı Trabzon 2011 şampiyonluğunu alırdı. Yanlış olan o kurumlardan medet ummak olur.

birde yok metin oktayın lefterin kupalarını niye görmezden geliyorsunuz tüm dünyada böyle diye zırvalamışlar. Yahu pele 1283 gol atttım demiş ama brezilya federasyonu ve fifa bile gol sayın 800 civarı demiş. eyalet liglerini saymamışlar bile. bilgi yok fikir çok bunlarda.

olmaz olmaz demeyin bu ülkede neler oluyor bu mu olmayacak ?

bu saatten sonra ciddi tepki koyulmalı özellikle taraftar tarafından yoksa yaparlar benden söylemesi vakit kaybedersek bi bakmışız olmuş bitmiş

Yahu 37 şampiyonlukla yaklaşmayın şu olaya. fenerin şampiyonluk sayısı o şampiyonluklar da sayılsa 40’ın üzerinde. Burada üzerinde durulması gereken 1959 öncesi ile 1959 sonrasının aynı olmadığı. Buradan yürümeliyiz.

İnsanı her gün başkaları adına utandırıyorlar.

olmaz olmaz demeyin bu ülkede neler oluyor bu mu olmayacak ?

bu saatten sonra ciddi tepki koyulmalı özellikle taraftar tarafından yoksa yaparlar benden söylemesi vakit kaybedersek bi bakmışız olmuş bitmiş
Sosyal medyada bizlere çok iş düşüyor. Danışıksiz başvurduklarini zannetmiyorum bişeyleri planlamislar belli.

Rıdvan'dan sonra Emre B. istifa diyorlar. Olmayan şampiyonlukları saydırma girişim vs. bu işlerde bir iş var. Yalı çocuğu dün FETÖ temizlenmeli göreceksiniz tarzı bir şey demiş. Bakalım gelen günler ne getirecek.

Ne getireceği belli ama ne getirmeyeceği çok net. Futbolun, sporun, rekabetin ruhunu öldürdü bu FB.

Niye işi sulandırmak olsun ki anlamadım? Onlar kendi uydurdukları saçma bir tez üzerine gidiyorlar. Bizde kendi tezimiz ile gideriz. Onların ki kabul edilirse bizimki de kabul edilmek zorunda. Ayrıca UEFA , CAS, FIFA gibi kurumlardan medet ummak yanlış. Zira bu kendi sorununuz diyip işin içinden çıkacaklardır. Etkili kurumlar olsalardı Trabzon 2011 şampiyonluğunu alırdı. Yanlış olan o kurumlardan medet ummak olur.

Çünkü o şampiyonlukları tanımıyoruz. Bunu söyledikten sonra gidip bizim de şu şampiyonluklar var demek savunduğumuz şeyle çelişiyor. İptal olana kadar itiraz edilmeli. Sayıdan ibaret değil çünkü bu şampiyonluklar. Geçmişe dönük ciddi bir maddi kazanç söz konusu.

Geri
Üst Alt