Fenerbahçe, 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin TFF'ye Resmi Başvuruda Bulundu

Önceki sezon da biz ŞL oynadık bize niye verilmemiş peki?
57 sezonunda Galatasaray şampiyon oluyor fakat başvuruya rağmen kabul mahkeme red veriyor. Ekşi sözlükte bir arkadaş bu şekilde yanıtlamış.

"galatasaray diğer liglerdeki takımlarla veya onların bulundukları organizasyonda 1 maç bile oynamamıştı. federasyon kupası adı altındaki organizasyonda ise, o sezonda düzenlenen mevcut 3 ligdeki bütün takımlar bu organizasyonda maç yapıyor."

bu linki inceleyerek dönemin formatı hakkında biraz bilgi bulabiliriz.

İşin sıkıntılı kısmıda zaten o siyasi otorite kısmı değil mi? O ulvi otoritede konular hukuka göre değil güncel konjonktüre göre gelişir.
inan bana güncel konjektür şuanda hiç kabul edebileceği bir zamanda değil.
Siyasilerin akıbeti ve 2 sene sonra ne olacağı belli değil.
Çok iyi bir zamanda başvurdular. Zaten Ali Koç akıllı birisi olsa bu ortamda bu başvuruyu yapmazdı.

tescilli şikecilerin paylaşımı

Fener 1959 öncesine sadece şikeli tarihlerine ışık tutmak için bakabilir.
#tescillişikeciler

Ulan ne boş takımsınız ya.. Tarihteki en ezik ve loser camianın bizim rakimiz olması nasıl bir şanssızlıktır.

Tek vizyonları var o da bizi aşağıya çekmeye çalışmak. Ve bu camianın peşinden giden milyonlar var inanabiliyor musunuz? Bir tane aklı başında adam çıkıpta lan biz niye başarılı olamıyoruz demiyor. Çünkü bunu düşünecek beyin yok adamlarda :asd:

tescilli şikecilerin paylaşımı

Bunlara küfür etsen birisi şarkı söylüyor derler, tükürsen bizzat yüzlerine derler yağmur yağıyor.

Ben bu olayı 2019'da çok araştırdım şu an GS TV beni çıkarsın teke tekte tüm FB tarihçilerini bayıltırım o derece.

"milli" diye yutturdukları milli küme bir ara milli eğitim turnuvası olarak oynanıyor İstanbul Ligi'nin gölgesinde rica ile takımların çağrılması ile oluşuyor hatta bazen 3-4 takım birleşip o ilden tek takım olarak yollanıyor. (Zaten totalde 3 il temsil ediyor aynı zamanda Çukurova'da Trabzon'da vs. ayrı ligler oynanıyor ve şampiyonlar çıkıyor.)

Halit Kıvanç hayatta bizim işbirlikçi yönetim bunu yapmaz Koç abileri ve siyasiler kızar onlara ama GS'li özgür gazeteciler gitsinler Halit abinin yanına her şeyi anlatsın belgelere ulaşsınlar ne kadar boktan maçlar olduğunu kura çekimi ve totalde 3 maç ile alınan turnuva kupalarının nasıl bugüne denk olamayacağını anlatsın.

bi sezona 2 şampiyonluk yazmışlar galiba 59 öncesine, ekşide öyle bişey okumuştum

Bu basvuruyu kabul görmek bile mide bulandirici, bastan red edilmeliydi gerisi her yola acik.hersey beklenir bunlardan.

Geçmişte üstü örtbas edilen şike olaylarından sonra kesinlikle red edilir diyemiyorum maalesef her şey olabilir

Geri
Üst Alt