Haber Fenerbahçe, 29 Milyon Euro Karşılığında Mattéo Guendouzi'yi Transfer Etti

adamlar musaba ve genduzi aldi biz neyi bekliyoruz daha

Fabrizo ibnesi neden 5 yıldızlı forma kulanıyor post atmak için kimin köpeği ne kadar alıyor bunun için?

Kart raporu da baya sabıkalı olduğunu gösteriyor fakat ligimizde Fb kollandığı için kart girmeyecektir, Skriniar ve bu, artık Allah ne verdiyse dalacaklar ve kart görmeyecekler, şimdiden hazırlıklı olun!

Fenerin bir sistem bir ekol transfer etmesi lazım
böyle isterlerse Messi yi alsınlar cırt

Şaşırtıcı derecede Fener için kağıt üstünde doğru bir transfer. Yerel ligde Veerman bence çok daha stabil kalacaktı, bu ekstreme iki yönlü bir dinamizm eklediler. Verilen bonservis fazla. Guendo değil ama bence Musaba'yı kaçırmamalıydık.

İyi futbolcu, yaşıda güzel ama genç yaştaki altyapı oyuncularına yaptığı mobing futbolundan öne çıkıyor :)

12 yıldır şampiyon olamayan, 18 yıldır şampiyonlar ligine gidemeyen takımın yaptığı transferlere bak hey yavrum hey.

Nereden geliyor bu değirmenin suyu keşke araştıran soruşturan birileri olabilseydi bu ülkede ama mümkün değil tabi.

Komik

genc ve istatistigi olan adam alirsin. Daha uyguna

iyi transfer maalesef
daha iyi birini alma ihtimalimiz yok bari bu paraları harcamasak

Iyi oyuncu. Skriniar'dan sonra 2. bir ciddi kavga cikaracak tipleri oldu. Bizim evimizdeki macta bizi tahrik etmek icin bayagi ugrasacaklardir.

Onun disinda fb'ye maalesef katki saglayacagini dusunuyorum. Ama orta sahada teknik kalite istemiyorlar belli ki. Topu kapip hemen ileri dortluye aktaracak adam aramislar. Guendouzi de bu isi yapabilir.

Lamı cimi yok, iyi herif. Fiyatı tartışılır orası beni ilgilendirmez fakat rakibin daha şimdiden kadroya takviye yaparken bizim takım bakalım ne yapıyor... Muhtemelen 101 falan oynuyorlardır.
Amrabattan 1-2 tık iyi performans verir, ki bu da yeterli.

Çöp, amrabata da çöp demiştim frede de. Çöpün kokusunu nerede olsa alırım

30 milyon euro artık 2-3 sene öncenin 10 milyonu gibi oldu. 40 milyona orta saha alırsak ağzımı açmayacam artık.

Açıkçası bize gelsin isterdim, sevdiğim bir adam ama çok pahalı.

Geri
Üst Alt