Haber Fenerbahçe, 29 Milyon Euro Karşılığında Mattéo Guendouzi'yi Transfer Etti

Benim bildiğim tek bir şey var gsc rakip oyuncusu övüyorsa kesin çöptür.

Çok iyi transfer net kıskandım hayalimdeydi
Fenerin gücüne güç katacaktır

Bu herifi herkes beğeniyor ama hiçbir takımda tutunamamış
Renkdaş o mantıkla bakarsan torreira da tutunamadı. Üst seviyede tutunamamak normal birşey, oralarda oynayan oyuncular üst seviye seçilmiş topçular oluyor. O yüzden diyorum hep üst seviye liglerde üst seviye takımlarda oynamış oyuncular almalıyız ilk 11'e. Torreira sanchez mertens icardi sane osimhen gibi

Ne salak sdam bunlar ya. Skriniar disinda dogru duzgun savunmacilari yok butun parayi orta sahaya harcadilar sene basindan beri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Guendouzi: "Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri, çok büyük bir tarihe sahip. Başkanımız da bana kulübümüzden, taraftarımızdan ve hedeflerimizden bahsetti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Taraftarımızı ve yarattığı büyük atmosferi biliyorum, onların önünde ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Umarım hep birlikte burada zaferler, kupalar kazanırız."

1000144679.webp

Guendouzi: "Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri, çok büyük bir tarihe sahip. Başkanımız da bana kulübümüzden, taraftarımızdan ve hedeflerimizden bahsetti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Taraftarımızı ve yarattığı büyük atmosferi biliyorum, onların önünde ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Umarım hep birlikte burada zaferler, kupalar kazanırız."

Ekli dosyayı görüntüle 311014
20250921_230828.webp

Geri
Üst Alt