Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.208
- 21.117
- 1.848
Açıklamada Fransa milli takımı oyuncusu yazmışlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri taniyamamissin prime Messi getir fbde 5 sene oynayamazHenüz 26 yaşında ve oldukça üst seviye bir adam. Normal şarltarda orta sahayı 4-5 sene sağlama aldılar bu transferle.
Bonservisi yüksek ama sonuç olarak sağlam transfer.
Renkdaş o mantıkla bakarsan torreira da tutunamadı. Üst seviyede tutunamamak normal birşey, oralarda oynayan oyuncular üst seviye seçilmiş topçular oluyor. O yüzden diyorum hep üst seviye liglerde üst seviye takımlarda oynamış oyuncular almalıyız ilk 11'e. Torreira sanchez mertens icardi sane osimhen gibiBu herifi herkes beğeniyor ama hiçbir takımda tutunamamış
Dört buçuk milyon euro maaşı, İtalyanlar öyle diyor30 milyon euro ne olm Lazio kazıkladık diye tura çıkmıştır. 7 milyon maaş da buna sıkmışlardır.
EziklerAçıklamada Fransa milli takımı oyuncusu yazmışlar![]()
Sanmıyorum 4.5 milyona gelmez böyle mal bir kulüp varken 6 milyondan aşağı alacağını düşünmüyorum.Dört buçuk milyon euro maaşı, İtalyanlar öyle diyor
Dusunseler 28 ocak diye zirvalamazardiöyle veya böyle net bir isim orta sahada
bizim orta saha bomboş yönetim düşünsün
2 gol 4 asistten yukarı senelik istatistiği yok nerdeyse 1 kere sadece aşmış. Sara bile daha skorer bundan Hasan Şaş haklı.genduzi gendini bizim forum kadar topçu görmüyordur

Guendouzi: "Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri, çok büyük bir tarihe sahip. Başkanımız da bana kulübümüzden, taraftarımızdan ve hedeflerimizden bahsetti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Taraftarımızı ve yarattığı büyük atmosferi biliyorum, onların önünde ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Umarım hep birlikte burada zaferler, kupalar kazanırız."
Ekli dosyayı görüntüle 311014
dün izledim berbat bi maç çıkardı dümdüz bi herif bu ismail bundan iyi