Fenerbahçe, 3 Temmuz Sebebiyle TFF'ye Karşı 250 Milyon Liralık Tazminat Davası Açtı

Bir de danisikli dovus yapmiyorlar mi beni bir gulme tutuyor. Sike surecinin aktörlerinden biri tff'yi ele gecirmis, bir digeri fb'yi yonetiyor. Koc istiyor Nihat geregini yerine getiriyor. Gs'yi asla affetmeyecegim diyen intikam ve kin dolu azili gs dusmani baskan olur, butun tff'yi ve kurullarini fb holiganlari ile doldurursa vaziyet boyle olur iste. Ne yazik ki koskoca gs buna karsi birsey yapamiyor.

bi ara da şey vardı. fenerium'da başka takımların formaları satılsın geyiği. güzel kılıflar fb'nin işidir. tebrik ederiz arkadaşları.

Bu Nihat buraya başkan olurken ağzımızı açıp izledik ya yanarım ona yanarım. Danışıklı dövüş gıcık gıcık hareketler fanatik fenerli bir insan nasıl tff başkanı olabilir aklım almıyor

UEFA şike olayı kesinleşir ve fener ceza alırsa hem milli takıma hem fenere ceza veririz dedi.TFF göndermedi bunları şampiyonlar ligine. Bunlarda ağladı o zaman sonuçlanmadan nasıl böyle bir karar alırsınız diye. Hatta milli çıkarlardan dolayı CAS davasından çekildik geyikleri döndü zamanında.

Bu TFF varken çıkacak sonuç kanımca size 29 şampiyonluğu verelim davanizi çekin şeklinde olacaktır.

Bu davayı açmalarının amacı nedir acaba... Nasil kazanacaksınız ki bu Davayı... Davayı kaybettiklerinde ne diyecekler. Davayı geri çekmeye kalkarlarsa rezil olurlar... Unutulmak üzere olan şikecilikleri tekrar tescillenir...

UEFA şike olayı kesinleşir ve fener ceza alırsa hem milli takıma hem fenere ceza veririz dedi.TFF göndermedi bunları şampiyonlar ligine. Bunlarda ağladı o zaman sonuçlanmadan nasıl böyle bir karar alırsınız diye. Hatta milli çıkarlardan dolayı CAS davasından çekildik geyikleri döndü zamanında.

Bu TFF varken çıkacak sonuç kanımca size 29 şampiyonluğu verelim davanizi çekin şeklinde olacaktır.
O şampiyonluk olayı öyle iki dudağın arasına bakacak bir şey değil. Lig kurulduğundan beri o istatistiklere göre para harcadı planını çizdi kulüpler. Bir anda profesyonel yapıya amatör başarıları ekleyemezler.

Neye göre dava açıyorlar ki tuhaf bir girişim olmuş.Sonuçda lig de şampiyon ilan edildin,küme düşürülmedin ayrıca Avrupa'ya gitmene de TFF değil CAS/UEFA her neyse o engel oldu.UEFA veya CAS'a dava açmaları gerekirken maçaları yemeyince veyahut kazanamayacaklarını bildikleri için yurt içinden para koparma girişimi olarak görüyorum.

Mümkün mü bilmiyorum ama borç alacak farkını azaltıp gelecek gelirlerden gösterip sahtekarlık yapılacak gibime geldi. Borsa manipülasyonu da olabilir.
25 milyon euro para mı ş.ligine gidememenin kaybı sadece 20-50 milyon euro arası çünkü. Bunun birde 10 senelik faizi olmalı.
Tamamen borsada çakallık yapacaklar.
Hakan g.oğlu koş küçük yatırımcıyı dolandıracaklar.

CAS’a gitmeye götünüz yetmiyor tabiki. Kel nihat zaten seve seve onun olmayan parayı verir şikebahçesine.

Kamunun parasını peşkeş çekemezler bu kadar kolay değil davaya Trabzonspor da müdahil olacaktır

•Quod erat demonstrandum•

Neye göre dava açıyorlar ki tuhaf bir girişim olmuş.Sonuçda lig de şampiyon ilan edildin,küme düşürülmedin ayrıca Avrupa'ya gitmene de TFF değil CAS/UEFA her neyse o engel oldu.UEFA veya CAS'a dava açmaları gerekirken maçaları yemeyince veyahut kazanamayacaklarını bildikleri için yurt içinden para koparma girişimi olarak görüyorum.

Yani bunu göremeyecek kadar aptal değiller ama taraftarı dahil aptal ayağına yatıyorlar

Her türlü yalanı söyleyebilecek yüze sahip herşeyi mübah gören bir camia etiyle tırnağıyla tepeden tabana böyleler

•Quod erat demonstrandum•

İyide tff sizi kurtardı ceza vermediki size uefa ceza verdi gidin onlara dava açın. O dönem sizde yöneticilik yapan adam tff başkanı şuan siz çocuk mu kandırıyorsunuz. Kim bilir yine ne hinlik peşindeler

Her gün İYİ Kİ GALATASARAYLIYIZ diye şükür namazı kılsak bile olur artık. Bıktırdınız be. Türk futbolunu zehirleyen hep bu kuşlar.

ali'nin 20-25 daha vereceği tutmuş, koltuk ısındı demek ki. mabadı yiyen adam kendini tekmeleyen uefa'ya açar davasını, kulübe para sokmak ve kendi enayi taraftarını pışpışlamak için gündem yaratmaya lüzum yok.

Geri
Üst Alt