Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Cevap: Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

emre saha icinde agresifdir, rakibi tahrik eder, baska takimlarca sevilmez, sizde oynarken bizce sevilmez ayridir.

ama bu olaylarla alakasi olan adam cıkıp coluk cocugu ustune yemin etmez.. adi sani bile belli olmayan adama atilan mesajla ankaragucu yenildiyse bence superlig ankaraya fazla.

bizim icin en onemli mac fener maci diyorlar adamlar konusan yok.. trabzon maci ne oldu.. emenike bizim macta oynamamis, kaleci bulentte trabzon maci icin izin alip oynamadi konusan yok.

komik iddalar. ligin ilk 5 macinda 9 puan kaybettikten sonra ona buna suc atarak anca taraftarini kandirir trabzonspor. egemen lig bitmeden besiktasla anlasir, selcuk devre arasindan transferine odaklanir ama bunlar konusulmaz.

isin kolayi suclamaktir zaten. şike yapti demektir, bu kadar kolaysa bu ulkede şike yapmak madem 1 mesajla sampiyonluk geliyor, 128980932 senedir gelmeyen turkiye kupasi, 5 senede son macla kacan 2 sampiyonlukta cep telefonları mı kapaliymis?

trabzonspor bu kadrosuyla cok basarili oldu ama ligin ilk yarisinda oynadigi oyunun onda birini oynadı mi?

biraz da isin futboluna bakmak lazim, komplo teorisi uretmek cok kolay. Sizin sampiyon oldugunuz seneler icin rakip takim forumlarina girin ayni tonla yaziyi da sizin aleyhinize gorursunuz

hicbir farki olmadan.. bunlar klasik olaylardir. telegoldekilerin amaci reyting di herzaman oldugu gibi..

ortada kanıt var kardeşim. emre abin ben kendini zorlama başkanım cok kızar diyor. azizeninde bundan haberi var kusura bakma..

ortada kanıt var kardeşim. emre abin ben kendini zorlama başkanım cok kızar diyor. azizeninde bundan haberi var kusura bakma..

bu kanit degil iddadir.. emre milli takim kampinda, ispati yoktur. emrenin olaydan haberi oldugu ve yaptigi ispatlanirsa o zaman dedikleriniz gecerli olur..

isteyen herkes istedigini agzindan mesaj atar. bugun ben simdi gideyim bir futbolcunun numarasina selam ben arda bize gel diyim arda suclu mu olur?

bide isin su boyutu var, diyelim emre bu mesaji atti hadi gercek..

ankaragucu bu mesajla mi yenildi? isin bu boyutuna da bakmak gerekmez mi

simdi ortada soyle bir durum var, benim ilk yazdigim mesajda ne gerici bir unsur var ne baska birsey.

fakat alinti yapan arkadaslar cevap vermek yerine şikecisiniz, serefsizsiniz yaziyor. bakin sert yorumlara lafim yok Galatasaray forumu ama bizim yazdiklarimiza bu sekilde yaklasilacaksa burada rakip taraftarin olmasinin anlami yok

durduk yere niye tahrik edeyim buradakileri, burada bulunurken bize karsi sert mesajlara da lafim yok.. ama direk cevap vermeden birak arkadasim siz serefsizsiniz yazilmasi hos mu?

Şerefsiz lafını görmedim ancak burada yazmayı göze aldıysanız bu tip şeyleri göze almanız gerek. Mesela İbrahim Alkan diye bir Fenerli üyemiz vardır, yeri gelir millet ona da sinirlenir ama adam objektif olarak yorumunu yapar çoğunlukla kimseye de sert konuşmaz. Tavrınız hoş değildi ben de uyardım.

Şerefsiz lafını görmedim ancak burada yazmayı göze aldıysanız bu tip şeyleri göze almanız gerek. Mesela İbrahim Alkan diye bir Fenerli üyemiz vardır, yeri gelir millet ona da sinirlenir ama adam objektif olarak yorumunu yapar çoğunlukla kimseye de sert konuşmaz. Tavrınız hoş değildi ben de uyardım.

ben zaten burada bize gelen mesajlara lafim yok dedim, rakip forumda tabiki suclanicaz ama en azindan duzgun mesaj yazinca suclama uslubu olarak da duzgun suclansak..

bunu diyorum yani :)

yoksa burada niye tahrik edeyim edecek olsam ilk mesajda eder banlanir giderdim.. amacim rakip forumlari da okumaktir ben severim her tarafin gorusunu okumayi.. heleki futbolda besiktas forumlarina da bakarim 3 ayri kutup gibidir bazen diyorum yahu 3 ayri ulkeden mi yaziliyor bunlar o kadar farkli oluyorki..

ben objektif yazarim, benim tahrikle isim olmaz ama en azindan kisiye saygi gosterilsin yani direk suratina serefsizsin denmesi agrina gidiyor insanin.. sonucta mac konusu disinda olsa hepimiz arkadasiz.. herkesin ailesinde baska takimli insanlar var.. burada da daha seviyeli tartisabiliriz bana kalirsa bazi uyeleri okuyorum burada baya baya kaliteli yorumlar var.. ben bizim lehimize aleyhimize herseyi yazarim da ortam musait etmiyor savunmada kaliyorum maglesef

bu olay 1 hafta icinde unutulur.

Uyelerin tuttugu takima gore muamele , zaten taraftar forumlarinin en sacma isi. Yani kisinin kimligine degil soyledigine bakmak gerekli. Bu konuda hic bir takim taraftarinin bir arpa boyu yol gittigi yok. Emre konusunda ise , iddiada bulunan tarafin bunu ispat kulfeti var. Eger bunu ispat ederse , bu durumda eger emrenin bulundugu ortamdan bu mesajlar atildi ise , hakkindaki suclamalarin bir gecerliligi var demektir. Yok eger bu menejerin is guzarligi ise ,bu durumda o kisinin neden boyle bir sey yaptigi irdelenmelidir. Yalniz hep fb li oyuncu , yonetici ve fb kurumsal kimliginin bu olaylarda dahli var ya da yok , zan altinda kaldigi da fb camiasinin oturup dusunmesi gereken bir durum. bu olayi artik sadece basarilarimiz kiskaniliyor seklinde aciklanacak seviyeyi gecti

fb kurumsal kimliginin seffafligini koruma cabasi altinda degil , oyle olsaydi ,dusundugu isimler bile olsa uzerinde bu kadar spekulasyon yapilan serkan kirintili ve emenike transferlerini gerceklestirmezdi .. emenike olayinda esas problem trabzon macinda oynamamasidir , fb macinda degil. ince dusunulurse , bunun bir olayi aklama cabasi gudulerek yapildigi algilanabilir ..

Uyelerin tuttugu takima gore muamele , zaten taraftar forumlarinin en sacma isi. Yani kisinin kimligine degil soyledigine bakmak gerekli. Bu konuda hic bir takim taraftarinin bir arpa boyu yol gittigi yok. Emre konusunda ise , iddiada bulunan tarafin bunu ispat kulfeti var. Eger bunu ispat ederse , bu durumda eger emrenin bulundugu ortamdan bu mesajlar atildi ise , hakkindaki suclamalarin bir gecerliligi var demektir. Yok eger bu menejerin is guzarligi ise ,bu durumda o kisinin neden boyle bir sey yaptigi irdelenmelidir. Yalniz hep fb li oyuncu , yonetici ve fb kurumsal kimliginin bu olaylarda dahli var ya da yok , zan altinda kaldigi da fb camiasinin oturup dusunmesi gereken bir durum. bu olayi artik sadece basarilarimiz kiskaniliyor seklinde aciklanacak seviyeyi gecti

fb kurumsal kimliginin seffafligini koruma cabasi altinda degil , oyle olsaydi ,dusundugu isimler bile olsa uzerinde bu kadar spekulasyon yapilan serkan kirintili ve emenike transferlerini gerceklestirmezdi .. emenike olayinda esas problem trabzon macinda oynamamasidir , fb macinda degil. ince dusunulurse , bunun bir olayi aklama cabasi gudulerek yapildigi algilanabilir ..

ben olaya soyle bakiyorum, son yillarda fenerbahce tarihinde ilkkez bu kadar uzun sure tepeye oynuyor ilk ikiye giriyor. klasik turk futbolunda donemler oldugu gibi, gordonla besiktas, terimle galatasaray ve bu son 5-6 yilda da biz.. bu iddalar fenerbahce icin cogunlukta gozukmesinin sebebi bu eger gordonlu besiktasa veya terimle galatasaraya donsek ayni iddalarin o zamanlarda bolca oldugunu gorebiliriz. olay ulke basininin reyting ugruna polemiklerden beslenmesidir ve tepede kim varsa polemik onun uzerinden gidiyor..

seneya diyelim galatasaray sampiyon oldu, bakin gorun biz ve besiktastan bu sefer bu sekilde iddalar galatasaray icin atilacaktir.. azicik tarafli gozluklerimizi cikarsak bunu rahatlikla gorebiliriz diye dusunuyorum. misal yazdiginiz elestirinin uslubu gayet muthis ama sunu eklemek isterim misal son karabuk macinda bulent neden izin aldı? bir oyuncuyla olaylar degisiyor, emre mesaj atti diyorlar ankaragucu bundan oynayamadi sozde peki bulent ataman neden izin aldi trabzon macinda?

misal kimse trabzonun ligin ikinci yarisi ilk yarisina oranla cok daha kotu oynadigini yazmiyor. devre arasi aldiklari adamlarin ligin ilk 5indeki hicbir takimda oynayamayacak kalitede oldukarini yazan yok.. veya baris ozbek sizden tekme tokat kovuluyor nerdeyse aliyorlar. Sampiyonluga oynayan bir trabzon takimi cok buyuk alkisi haketse de, yaptiklari cok bagriz hatalari yazmadiklari surece bu tarz komplo teorileri ile geri gideceklerdir benim anlatmak istedigim de budur.

glovacki ikizleri aldilar, bir turk orta saha almislardi adi sani unutuldu, diyarbakirdan orta saha diye baris mi ne aldilar 2 mac oynamadi.. devre arasinda selcuk menejerleri kluplerin kapisini caliyor, egemen lig bitmeden besiktasa imza atiyor aslinda hakki olsa dahi sampiyonluga giden bir takimin oyuncususun.. bunlari da konusmak gerekir. emrenin attigi bir mesajla bu derece polemik ve komplo uretmek trabzonspor camisinin gelecek senelerini yoketmektedir.

Trabzonspor mesaj olayını FIFA'ya taşıyor

Trabzonspor, Ankaragücü'nde forma giyen Kaan Söylemezgiller'e gelen mesajların ardından kamuoyuna bir duyuru yaptı. Trabzonspor mesaj olayını adalete ve Futbol Federasyonu'na taşıma kararı aldı.

Sadri600_1IWBO.jpg

Trabzonspor, Ankaragücü'nde forma giyen Kaan Söylemezgiller'e gelen mesajların ardından kamuoyuna bir duyuru yaptı. Trabzonspor mesaj olayını adalete ve Futbol Federasyonu'na taşıma kararı aldı.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig’in 2010-2011 sezonunun tamamlanmasına rağmen yaşanan tartışmalar devam etmekte, kamuoyunun önünde belgeli manipülasyon iddiaları tüm çarpıcılığıyla gözler önüne serilmektedir.

Bunlar arasında lig yarışının bütün hızıyla başa baş devam ettiği dönemde, FIFA kayıtlarına göre merkez adresi Liechtenstein olarak görülen Ahmet Bulut’a ait Ball&Foot adlı menajerlik şirketi ortaklarından Ekrem Okumuş’un, cep telefonundan, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller’in telefonuna gönderdiği mesajın içeriği ve bunun delilleri son derece önemli unsurlar içermektedir.

Emre Belözoğlu ile Kağan Söylemezgiller’nun Ekrem Okumuş’un ortağı olan menajerlik şirketine bağlı olmaları, bunun yanı sıra yine Emre’nin kuzeninin de aynı menajerlik şirketinde görev yapması dikkatlerden kaçırılmaması gereken manidar bir durumdur.

Bir maçın sonucunu etkilemeye yönelik bu eylem iddiasının ivedilikle araştırılarak sonucun belirlenmesi kurumların inandırıcılığı ve ülke futbolunun geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.

Böyle önemli bir olayın sıradan bir şaka olarak geçiştirilmesi mümkün değildir. Ligin son haftalarında ağırlık kazanan iddiaların ve çarpıcı gelişmelerin geldiği son nokta olarak görülebilecek bu konuyla ilgili, adalet kurumu başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA nezdinde gereken tüm başvurular yapılacaktır.

Savcılığa gerçekleştirilecek suç duyurusunun ardından olayın tüm delillerinin etraflıca soruşturulacağı ve taraf olan kişilerin verecekleri ifadelerin detaylarıyla sorgulanacağına olan inancımız tamdır.

Dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde ihbar kabul edilecek ve amansızca üzerine gidilecek olayların yaşandığı ülkemizde de aynı hassasiyeti beklemek hepimizin hakkıdır.

Bu çarpık ilişkilerin sorumluları açıkça ortaya çıkarılmadan, Emenike ve Sezer transferlerinin iç yüzü açıklığa kavuşturulmadan, ligin tescil edilmesinin mümkün olmadığına inanmaktayız. Failler kesin olarak aklanmadıkça aradan uzun yıllar geçse de kafalardaki soru işaretleri giderilemeyecektir.

Ayrıca menajer - futbolcu – kulüp ilişkilerinin yeniden masaya yatırılması gerektiğinin en çarpıcı örneğini teşkil eden bahse konu gelişmenin sonuçları tatmin edici bir şekilde açıklanmadan, söz konusu firmanın faaliyetleri askıya alınmalıdır.

Trabzonspor Kulübü olarak özellikle ligin ikinci yarısından itibaren kamuoyuna vermeye çalıştığımız adalet mesajlarının ne kadar doğru ve haklı sebeplere dayandığı son olayla bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Şu andan itibaren beklentimiz, bir an önce ilgili kurumların oluşturacakları soruşturma heyetlerinin ve yüce adaletin, ligimizin üzerindeki bu kara bulutları ortadan kaldıracak tatmin edici süreci başlatmalarıdır.

Camia olarak bu konunun sürekli takipçisi olacağımızın ve futbolun içerisindeki tüm sağduyulu kesimlerin aynı hassasiyetle olaya yaklaşacağı yönündeki inancımızın bilinmesini isteriz.

Saygılarımızla.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

NTVSpor

Ceza Tahtası

Gsbaskette anlamışlar ne olduğunu.Artık yorulmuşsundur sende Galatasaraylı numarası yapmaktan

Taurasi Doping yapmadi diyen ben o gerizekali sayfadan Fenerli olarak Atildim... Sonrasinda sucsuz oldugum ortaya cikti Zaten. Beni Herkes bilir herkes Tanir Ben Galatasarayliyim burada yalan söylecek Halim yok. Isterseniz o sitede bulunan adminlerle konusun!

Trabzonspor mesaj olayını FIFA'ya taşıyor

Sadri600_1IWBO.jpg

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig’in 2010-2011 sezonunun tamamlanmasına rağmen yaşanan tartışmalar devam etmekte, kamuoyunun önünde belgeli manipülasyon iddiaları tüm çarpıcılığıyla gözler önüne serilmektedir.

Bunlar arasında lig yarışının bütün hızıyla başa baş devam ettiği dönemde, FIFA kayıtlarına göre merkez adresi Liechtenstein olarak görülen Ahmet Bulut’a ait Ball&Foot adlı menajerlik şirketi ortaklarından Ekrem Okumuş’un, cep telefonundan, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller’in telefonuna gönderdiği mesajın içeriği ve bunun delilleri son derece önemli unsurlar içermektedir.

Emre Belözoğlu ile Kağan Söylemezgiller’nun Ekrem Okumuş’un ortağı olan menajerlik şirketine bağlı olmaları, bunun yanı sıra yine Emre’nin kuzeninin de aynı menajerlik şirketinde görev yapması dikkatlerden kaçırılmaması gereken manidar bir durumdur.

Bir maçın sonucunu etkilemeye yönelik bu eylem iddiasının ivedilikle araştırılarak sonucun belirlenmesi kurumların inandırıcılığı ve ülke futbolunun geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.

Böyle önemli bir olayın sıradan bir şaka olarak geçiştirilmesi mümkün değildir. Ligin son haftalarında ağırlık kazanan iddiaların ve çarpıcı gelişmelerin geldiği son nokta olarak görülebilecek bu konuyla ilgili, adalet kurumu başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA nezdinde gereken tüm başvurular yapılacaktır.

Savcılığa gerçekleştirilecek suç duyurusunun ardından olayın tüm delillerinin etraflıca soruşturulacağı ve taraf olan kişilerin verecekleri ifadelerin detaylarıyla sorgulanacağına olan inancımız tamdır.

Dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde ihbar kabul edilecek ve amansızca üzerine gidilecek olayların yaşandığı ülkemizde de aynı hassasiyeti beklemek hepimizin hakkıdır.

Bu çarpık ilişkilerin sorumluları açıkça ortaya çıkarılmadan, Emenike ve Sezer transferlerinin iç yüzü açıklığa kavuşturulmadan, ligin tescil edilmesinin mümkün olmadığına inanmaktayız. Failler kesin olarak aklanmadıkça aradan uzun yıllar geçse de kafalardaki soru işaretleri giderilemeyecektir.

Ayrıca menajer - futbolcu – kulüp ilişkilerinin yeniden masaya yatırılması gerektiğinin en çarpıcı örneğini teşkil eden bahse konu gelişmenin sonuçları tatmin edici bir şekilde açıklanmadan, söz konusu firmanın faaliyetleri askıya alınmalıdır.

Trabzonspor Kulübü olarak özellikle ligin ikinci yarısından itibaren kamuoyuna vermeye çalıştığımız adalet mesajlarının ne kadar doğru ve haklı sebeplere dayandığı son olayla bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Şu andan itibaren beklentimiz, bir an önce ilgili kurumların oluşturacakları soruşturma heyetlerinin ve yüce adaletin, ligimizin üzerindeki bu kara bulutları ortadan kaldıracak tatmin edici süreci başlatmalarıdır.

Camia olarak bu konunun sürekli takipçisi olacağımızın ve futbolun içerisindeki tüm sağduyulu kesimlerin aynı hassasiyetle olaya yaklaşacağı yönündeki inancımızın bilinmesini isteriz.

Saygılarımızla.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

NTVSpor

trabzon istedigini yapsin bu olay unutulur hocam.

turkiye de boyle seylerin ustu cok guzel kapatiliyor.

2001 yilinda sampiyonlugumuzu caldilar,ankaraguclu futbolcular baglanip evet tesvip primi aldik dediler hic birsey olmadi.

hadi trabzon.valla türkiyede unutusa fifa unutmaz gardaşlar

fener in sike yuzunden kume dusme ihtimaline inananlar varmi?

ben sahsen inanmiyorum,turkiyede sadece feneri degil bizide ve diger buyuk kulupleri de,hatta anadolu kuluplerini bile kume dusuremezler sike den dolayi,imkansiz.

para şike işte fener işte

not:tempolu söyleyin.

Baris Barlas.

Glowacki degil de Brozek kardesleri aldilar. Zaten ts nin bu sampiyonlugu kaybedecegini bu forumda dahil cogu diger takim taraftarlari hissediyordu icten ice. ts nin hatalari bu olayda birinci plandadir , 42 ye 33 puan iken ele gecirdigi avantaji ara ara kaybetseydi , lig ile ilgili bu kadar spekulasyon olmazdi , ts nerdeyse 10 hafta boyunca 2 puan kaybetti , onu soyleyen yok , herkes fb ye odaklanmis durumda. Ancak fb de turkiyede 18 macta 17 galibiyet 1 beraberlik alacak bir takim asla degil . bu cok goz onunde bir durum . sansa kazandigi maclar oldu , sansa kazandi demeyelim de rakiplerinin hiyarliklari ile , ozellikle deplasmandaki 2 derbi .. ama ts de ayni maclari buyuk sansla gecti .. diger takim taraftarlarini kizdiran sey , ts nin bu kadar mac kazanip yine fb nin ligi lider bitirmesi. ..

fb ye karsi olusan antipatinin 2 sebebi var .. bunu hep soyluyorum tekrarliyim , oncelikle birincisi taraftarinin ve 2000 oncesi inlerine gizlenmis olan paydaslarinin (medya , patronlar, vb) son donemde gelen basarilarin arkasindan hem kendilerini one cikarma hem de burdan nemalanma amaci ile taraftarini otekilestirme pahasina harcadigi illegal efor .. bunun sonucunda fb camiasi cumhuriyet soylemi gibi , ya da her konuda en iyisi olmak her donem icin bir zorunlulukmus gibi simarikca bir tribe girince tepki cekti . yani birinci problem sempatik gorunmek yerine , ezer geceriz mantigi ..

ikinci sebep ise , karar odaklari denen tff gibi , hakem camiasi gibi , belediyeler gibi kurumlarin surekli olarak fb lehdari hareketler icinde bulundugu algisi . bunun benim acimdan acilimi su , soylendigi kadar , yaratilmak istedigi kadar bir iddiam yok , yani fb nin butun ilerleyisini hakemlere ,kurumlara baglayamayiz .. lakin fb lilerin reddettigi gibi boyle seyler yok denecek kadar da ortalik temiz degil .. bu konular cok uzun kimse okumaz yazsam , lakin bazi senelerde , ozellikle de fb nin nispeten daha gucsuz takimlara karsi sergiledigi sampiyonluk yarislarinda cok kritik bazi haftalarda goze sokulur gibi oyle maclar var ki .. ben bir kacini yazmistim , GS cok pert durumda oldugu icin son 10 senede bizle ilgili bole maclar pek bulunamiyor ,bulunsa da ilgi bile cekmiyor , ama fb ile ilgili olanlarin bazilari kamu oyunun vicdanini rahatsiz edici duzeyde .. ve cogunlukla bu maclar , o anda lider fb oldugu icin cok ilgi cekiyor .. cunku odaklanilan ve puan kaybetme durumu olan takim fb ... ts nin maclarinin duzgun irdelenmedigine ben de katiliyorum .. bu sene ts lehine de cokca hatalar oldu , ancak bazi maclarda oyle pozisyonlar var ki , yani oyle bir algi olusuor ki , "bu hakemin bu yaptigi hata , hata degil , kasit" dercesine ..

Taurasi Doping yapmadi diyen ben o gerizekali sayfadan Fenerli olarak Atildim... Sonrasinda sucsuz oldugum ortaya cikti Zaten. Beni Herkes bilir herkes Tanir Ben Galatasarayliyim burada yalan söylecek Halim yok. Isterseniz o sitede bulunan adminlerle konusun!

Bırak ayak yapmayı.Aynı Taurasi için burda yaptığın yoruma ne demeli? https://www.gscimbom.com/forum/ayda...-transfer-sezonu-post2499301.html#post2499301

Taurasi fenerdeyken onu koruyup ceza alıyorsun,bize gelince hakaret ediyorsun değişik tarzın varmış.

Şu fener savunuculuğuna bak bizim hakkımzda olumlu mesajın yok.Salak mıyız biz?

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...a-sike-iddiasi-_-post2623546.html#post2623546

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...sam-fenerbahcede-post2593529.html#post2593529

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...men-fenerbahcede-post2578051.html#post2578051

https://www.gscimbom.com/forum/hald...011-2012-l-arsiv-post2556663.html#post2556663

https://www.gscimbom.com/forum/ayda..._-ersan-ilyasova-post2515760.html#post2515760

https://www.gscimbom.com/forum/turg...andi-fatih-terim-post2515250.html#post2515250

https://www.gscimbom.com/forum/ayda...-transfer-sezonu-post2498231.html#post2498231

https://www.gscimbom.com/forum/ayda...-transfer-sezonu-post2503418.html#post2503418

Mesajlardaki ortak nokta biz hiç doğru bir şey yapmıyoruz ama Fenerin yaptıkları hep doğru.Bu kadar insan aptal mı?Gerçeği anlamayacak mıyız?

bu adamin forumdan ihrac edilmesi lazim,ihrac edilmesi icin bir konu acalim,behram gonderilsin diye o konu begenilsin protesto amacli,belki ihrac ederler:D

Behram Fenerlimisin. Delikanlı gibi söyle. Fenerliysen delikanlı değilim de yeter. Biz anlarız. Şaka şaka. Fenerliysen de adam gibi söyle takıl forumda. Bizim için önemli değil ama kandırmaya çalışma. Ama bak diyorum Fenerliysen. Değilsen bu mesajı dikkate alma zaten.

Mesela fb nin de ts nin de lehinde aleyhinde bir cok hakem hatasi var. Ama sonuca etki etsin etmesin firat aydinusun alex lehine verdigi faul kararina takigim , cunku bazen hakemleri , en basit hareketlerinden algilarsin , ya da orta sahada stoch a gosterilen kart ama son adamken selcuk a cikmayan karta takigim .. bunyamin gezerin ts lehine sezon basinda , fb lehine buca macinda olmayan penaltilari vermesinden rahatsizim .. cuneyt cakirin ts lehine antep macindaki pozisyonu ceza alani icine tasimasindan da rahatsizim .. sivas macinda hakemin once futbolcu ile kosup bir anda neden ofsayt bayragini macin en kritik aninda kaldirdigindan rahatsizim ..cuneyt cakirin ts-buca macinda verdigi ts lehine penaltidan rahatsizim .. huseyin gocek in fb nin penaltilarini vermeyip , sonra gunah cikarircasina anteplileri her ataga kalkista kesmesinden rahatsizim ... alex in adamin diz kapagini kirarcasina ibb macinda girisinden , luganonun wagnerin uzerinde kasten tepinmesinden , penalti cukuru kazan bilicanin hareketinden , emrenin her pozisyonda tehdit ve ofke kusan hareketlerinden , gokhanin simarikca hakeme top firlatmasindan ve ceza gormemesinden , carlos un hakeme su firlatmasindan ... hepsinden rahatsizim .. herkes umit karan in sivastaki atilmasina tepkilidir bu forumda , bence cok dogruydu , umit orda o hareketi hakeme karsi yapti .. ama problem umitin yaptigi degildi , GS liler olarak biz de pastadan krema yemek icin umit atilmamaliydi dedik , yanlisti dedigimiz ... dogrusu su olacakti , umit orda atiliyorsa , yukarida saydigim onca ornekler , buna ek olarak baroslar , neill ler de atilmali .. ben bunlardan rahatsizim iste , takim ayrimi yok .. su yazdiklarima , sen fb li oldugun icin soruyorum , olmadi diyebilir misin . . peki bu hakemlerin bu hareketlerin hepsinde gormedigine ya da masumane hatalar olarak yaptigina inanabilir misin ,

Geri
Üst Alt