Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Cevap: Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Fenerliler de kabul ediyolar artık bazı şeyleri ama söylemeye dilleri varmıyo

Şaka bir yana İbrahim senin dedigin olay emrenin suçsuz oldugu kanıtlanınca tartışılır.

Modern hukuk sistemlerinde kimsenin "sucsuzlugunu" ispat mecburiyeti yoktur. Aksine iddia sahiplerinin iddialarini ispat mecburiyeti vardir. Dolayisiyla oncelikle bir savunma hakki dogmasi icin Emrenin bu konu ile dahli oldugu ve kisisel olarak bir fiil isledigi iddia sahiplerinde ispat edilmek zorunda.

Şaka bir yana İbrahim senin dedigin olay emrenin suçsuz oldugu kanıtlanınca tartışılır.

Türkiye gerçeğini yüzüme vurdun en sonunda. "Suçsuzluğu ispatlanıncaya kadar herkes suçludur."...

Suçsuzluklarının ispatlanmasını bekleyenleri de anmış olalım buradan. :)

Haksizligi doguran yalnizca bu haksiz fiili isleyen yani iftira atan kisi degil. Buna inanan guruh.. Toplum boyle seylere onceden onyargi ile ,tuttugu takim ya da renk ugruna ahkam keserse , o olusan alginin objektif oldugundan zaten bahsedilemez. 99% fenerli bugun emre masum derken , 99% GS li de suclu ilan etti bile. Burada iftira atanlar kadar bu 99% luk kesimin onyargili yaklasimlari da sucludur.

Bunda ne suç var bu gayet normal ben tarafım ve taraf oldugum lehine hareket ederim. Böyle durumlar oldugu zamanda bundan etkileniyorsam bile ortaya bişeyler koyarak tarafımca tez sürerim karşı tarafta aynısını yapar. bağımsız kurumlarda bunlarıda kullanarak değerlendirir sonuca ulaşır.

Benim tepkimle Fenerin şampiyonlugu gitmez benim tepkimle sadece olayın iç yüzü araştırılır.

Bundan ayrı daha Karabük-Emenike olayları var:Z18:

Şu an emre suçlu gözüküyor kanıtıyla birlikte demek istedigim bu.

O değil de bunlar kaleye Korcanı alsalar çok güzel olacak.Adamlar kendi kendilerini deşifre ediyolar nasılsa

Bunda ne suç var bu gayet normal ben tarafım ve taraf oldugum lehine hareket ederim. Böyle durumlar oldugu zamanda bundan etkileniyorsam bile ortaya bişeyler koyarak tarafımca tez sürerim karşı tarafta aynısını yapar. bağımsız kurumlarda bunlarıda kullanarak değerlendirir sonuca ulaşır.

Benim tepkimle Fenerin şampiyonlugu gitmez benim tepkimle sadece olayın iç yüzü araştırılır.

Taraflilik noktasinda senin bireysel inancini sorgulamiyorum zaten , ancak is hukuki platforma geldiginde dusuncelerinin bir nitelik tasimasi icin icsel duygularindan arindirilmis olmasi gerekiyor. Mesela ben de bi teori atiyim , cikin isin icinden ..

Ekrem denen adam bir masa ve dogru zamani kollayarak emre de yaninda iken bunlarin olacagini tahmin ederek fb yi yipratma politikasi yurutuyor , amacina da ulasiyor goruldugu gibi .. ama emrenin , ekremin bunlari yapacagindan haberi bile yok , yanlis arkadas secimi disinda sucu yok .. simdi taraf olan bir ekrem var , hukuken de emreyi berbat edebilecek duruma kendisini getirmis ... bu durumda emre mahkemede ayvayi yer , hepimiz de "bak sucluymus" deriz .. peki hakkaten suclu degil ama bu ornekte mesela .. nasi bulacaz adaleti ..

emre daha önce yaptıklarıyla beraber suçsuz olsada bu ülkede suçlu durumundaymış gibi bakar herkes.

yalnız bu mail atılan çocuğunda çıkıp konuşması lazım

mhp lilerin durumu da buna benziyor mesela .. kasede cekilen sahsi goruntuler , cekenler acisindan suc . peki ama kasetteki olayda yasi kucuk kizla olmak da suc .... iddiani ispatlamani sagliyor kamu vicdaninda , cunku olay gercek .. ama ispatlama yontemin ayri bir suc kapsaminda .. dolayisiyla her zaman verilen hukum , iddia vs , gercek hayattaki vicdan tatminini saglamaz , bunu yapmanin bir formulu en gelismis ulkelerde bile yok ..

Taraflilik noktasinda senin bireysel inancini sorgulamiyorum zaten , ancak is hukuki platforma geldiginde dusuncelerinin bir nitelik tasimasi icin icsel duygularindan arindirilmis olmasi gerekiyor. Mesela ben de bi teori atiyim , cikin isin icinden ..

Ekrem denen adam bir masa ve dogru zamani kollayarak emre de yaninda iken bunlarin olacagini tahmin ederek fb yi yipratma politikasi yurutuyor , amacina da ulasiyor goruldugu gibi .. ama emrenin , ekremin bunlari yapacagindan haberi bile yok , yanlis arkadas secimi disinda sucu yok .. simdi taraf olan bir ekrem var , hukuken de emreyi berbat edebilecek duruma kendisini getirmis ... bu durumda emre mahkemede ayvayi yer , hepimiz de "bak sucluymus" deriz .. peki hakkaten suclu degil ama bu ornekte mesela .. nasi bulacaz adaleti ..

Adaleti nasıl bulacaz benim işim değilki eminim bu işin yöntemleri stratejileri vardır.

Ben kendi içimde Emrenin suçlu oldugunu bu işi yaptıgını düşünüyorum ama sadece tahmin oldugu için kesin yaptı Emrenin işi bu demiyorum. Fakat benim istediğim şey bu olayın üzerine gidilsin Emre bu işi yaptıysa futboldan men edilsin şampiyonluk hakkı olana verilsin ne yapılıyosa artık.

Yok suçsuzsa o adamlar ceza çeksin çünkü insanları zan altında bıraktılar.

Ama artık bu iş federasyonun falan işi olmamalı hea çok umurlarında oldugunuda sanmıyorum ama savcılar ilgilenmeli artık bu meseleyle adaletin kendi yöntemleriyle olayı çözümlemeliler.

Ben şu an taraftarım taraftar olarak konusuyorum ama emin ol bir savcı olsaydım ve bu durumla ilgilenseydim Galatasaraylılıgımın bir önemi olmazdı o noktada ilgilenecek savcınında tam olarak böyle davranacağını düşünüyorum. Ve bu ihtimallerin hepsini zaten adli olarak değerlendireceklerini düşünüyorum

Bakiyorum bazi medya kuruluslari bu konuda ört bas taktigi uyguluyorlar. Mesela Maraton, Sporx flas haber olarak verdiler, Fanatik, Nontvspor felan ise daha haber olarak bile vermediler.

Herkesin rengi belli oluyor yavas yavas.

fenerin şikeciliğini bilmeyen mi kaldı. Yeni çıkmadı ki, senelerdir var bu işler. Sadece fener değil ama, her takımda az çok böyle olaylar vardır. Bu olay doğrudan şampiyonluğu etkilemiştir diyemem ama bu sene fenerin bağıra çağıra şampiyon yapıldığı da çok açık.

fenerin şikeciliğini bilmeyen mi kaldı. Yeni çıkmadı ki, senelerdir var bu işler. Sadece fener değil ama, her takımda az çok böyle olaylar vardır. Bu olay doğrudan şampiyonluğu etkilemiştir diyemem ama bu sene fenerin bağıra çağıra şampiyon yapıldığı da çok açık.

Birde olayın bu kısmı var mesela bazı fenerli salaklar bu mesaj olduda mı şampiyon olduk sanki diye savunuyor durumu.

Böyle bir olayı hala savunan varsa ancak fenerlidir. Herşey ortada neyi tartışıyonuz hala, daracağını kursak ya. Fenerin temiz şampiyon olduğuna inanan vardıysa zaten bir zahmet...........

Ama bundan kat be kat daha bariz bir olayı hasıraltı etmişlerdi, bunu kesin ederler.

Böyle bir olayı hala savunan varsa ancak fenerlidir. Herşey ortada neyi tartışıyonuz hala, daracağını kursak ya. Fenerin temiz şampiyon olduğuna inanan vardıysa zaten bir zahmet...........

Ama bundan kat be kat daha bariz bir olayı hasıraltı etmişlerdi, bunu kesin ederler.

Benim bu olaydaki umudum işe mv karışmış olması ve mesajın ortada olması.

Emre Çok Farklı'ya bağlanıp milletvekiline çattığı zaman bu menajerin böyle mesaj attığından haberi yoktu. Sonradan haberi oldu. Haberi olsaydı çıkıp öyle konuşmazdı zaten. Yani Emre'nin çok sonradan haberi oluyor olaydan. Kızgın adamlarımız Emre'yi suçlu ilan etti hemen, insanı suçalamak, karalamak kolay. Ama diğer ihtimali de düşünmeniz gerekir, ya zannettiğiniz gibi değilse o adamın şu anda içinde bulunduğu psikolojiyi düşünebiliyor musunuz.

Umarım taraflar arasında gerçekleşmiş olan her türlü iletişim kayıtlarına erişilir ve hepsi incelenir. İnanıyorum ki Emre'nin ve taraftarı olduğum kulübün masum olduğu anlaşılacak.

Emre,Fenerbahçe ve günah.

Bu üçlü yakışıyor birbirine.

Emre'nin herhangi bir olayın içinde adı geçiyorsa,Emre'nin o olayla ilgisi vardır,kandırmayın kendinizi.Daha önce çok örneklerini yaşadık.

Olayın sonucunda ne çıkacak bilmiyorum, ancak bildiğim bir şey var, Emre bu olaya bulaşmış olsa bile ki belki sadece o futbolcuya değil başka futbolcuya falan da buna yönelik vaatler verilmiştir, bu olaylar açığa çıkarılmaz. Bu şikeleri yaptıran adamlar, bunların ortaya çıkmasına da izin verdirmez.

Bir şey daha, gelip de burada lig adildir muhabbeti çevirmesin kimse, objektif olun biraz, yıllardır neler dönüyor kimbilir arka kapılarda.

Geri
Üst Alt