kendini paralama kardeşim anlattığın karşındakinin anlamak istediği kadardır,
geçen sene volkan şen trabzon kalecisini arıyor gol yeme benden sana ne istersen diyor ve bunu bursa tv'de açıkça ifade ediyor, ve bu kahraman bursanın sempatik oyuncusunun yaptığı bir şirinlikten öte bir etki yapmıyor, ben geçen sene bu konuda hakkımızı savunan bir gs'li veya bjk'li görmedim, ha şaşırmadım da görmediğime. ama şimdi büyük bir çoğunluğu mal bulmuş mağribi gibi temiz ligçi kesiliyorlar, biz bu oyunları son 10 yıldır görüyoruz, artık şerbetli sayılırız bize işlemez.
aklı başında olanları tenzih ederim ama maalesef taraftar forumlarındaki üyelerin çoğunun durumu böyle, onlar fabrika ayarları gereği fenerbahçenin şikesiz hilesiz hurdasız bir başarı kazanamayacağına inandırmışlar kendilerini, adam bana 17'de 16 nasıl yaptınız diye soruyor, cevap verince de beni dalga geçmekle suçluyor, insanlara ciddi ve dürüst yaklaşan biriyimdir ama bana bu soru ile gelirsen sen dalga geçilmeyi hakediyorsun demektir. Be adam bu takım liglerin en çok gol atan, en fazla puan toplayan, en çok galip gelen, en az malup olan, ezeli rakiplerinin hepsine karşı galibiyet üstünlüğü kuran, en çok şampiyon olmuş, müzesinde en çok resmi kupa olan vs. bu şekilde uzanıp giden birçok rekora sahipken bana bunları da nasıl yaptınız diye sorma!
Bununla da yetinmiyor benim forumdan atılmamı salık veriyor, bakar mısın? söylediklerimde en ufak bir yalan, veya hakaret yokken!