Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Cevap: Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Türk futbolu Aziz Yıldırım kaosundan temizlenmelidir, Cumhuriyet Savcılarımızın artık olaya el atma zamanı geldi ve geçiyor.

Bu fenerasyon ve mhk saçmalığı ile buraya kadar.

Konu hep farklı noktalara doğru gidiyor ve Fenerbahçeli arkadaşlarda bu konuların arkasına saklanarak konunun özünden uzaklaşarak, konuyu meşru göstermeye ve örtbas etmeye çalışıyor.

Ortada maddi bir delil var mı ? Var. Söz konusu mesajlaşma kapı gibi ortada duruyor.

Ekrem adlı kişi bu mesajı attığını doğruluyor mu ? Doğruluyor.

Söz konusu mesajın içeriği yeni yasa gereği suç teşkil eden fiili içeriyor mu ? İçeriyor.

O halde bundan sonra olması gereken şey savcılığın soruşturma açmasıdır. Şayet bu konu hakkında soruşturma açılmazsa mideler daha fazla bulanacaktır.

Ha bu soruşturma sonrasında, kovuşturmayı gerektirecek herhangi bir emareye rastlanmamıştır vs. gibi bir karar çıkar. O zaman ayrı. Ama öncelikle ve ivediyetle bu konuda bir soruşturmanın başlaması gerekir.

Kaldı ki bunu yine ve yeniden söylüyorum Fenerbahçelilerin istemesi gerekir. Hukuki olarak durumun netleşmesi her halükarda onlar açısından daha önemlidir.

Mesajlar atıldıında Emre'nin orda olmama ihtimali yok mu peki Ozan? Mesajlar 14.30 gibi atılmış, benim duyduğum o gün saat 11.00'de takımın idmanı varmış, 2 saat sürmüş. Emre'de o saatlerde idman sonrası masaj oluyormuş. Durum gerçekten böyle ise ne olacak?

Olay araştırılsın, Emre'nin suçu varsa Fenerbahçe'den de gönderilir, milli takımdan da kesilir, Türkiye'de oynayacak kulüp de bulamaz. Bedelini bir şekilde öder. Ama suçu olduğu belli bile değilken şikeci diye yaftalamak ne kadar doğru? Bunu diyenler olay aydınlandıktan sonra ne diyecek? Taurasi için de dopingçi diyordunuz, öyle değilmiş. Bugün Taurasi sizin oyuncunuz mesela. Ya Emre de şikeci değilse?

Şöyle bir şey demiştim. Durum aynen böyle.

Bu olay neye benziyor biliyor musunuz? Arkadaşınız, kız arkadaşınıza mesaj atıyor, Bora/Bahadır/Furkan/Sercan/İbrahim ... diyor. (Benzetmeyi yaparken sizden alıntı yaptığım için sizin adınızı kullanıyorum, kusura bakmayın, kendi adımı da kullandım. Okuyan diğer arkadaşlar da kendi adlarını kullanıp, benzetmeyi kendileri üzerinden yapsın rica ediyorum.) Kız arkadaşınız da bunu sınıftakilere gösteriyor, bütün sınıf sizin öyle olduğunuza kanaat getiriyor, okulda dedikodular yayılıyor Bora, Furkan, Sercan, Bahadır, İbrahim ipne diye. Siz de en ufak bir hatanız olmadığı halde bedel ödüyorsunuz, öyle olmadığınızı herkese kanıtlamaya çalışıyorsunuz, belki ispatlıyorsunuz ama yediğiniz damgayla kalıyorsunuz. Bu durumu yaratanlara en ufak zarar gelmiyor, yapan yaptığıyla kalıyor. Haksızlık yok mu?

Mesajlar atıldıında Emre'nin orda olmama ihtimali yok mu peki Ozan? Mesajlar 14.30 gibi atılmış, benim duyduğum o gün saat 11.00'de takımın idmanı varmış, 2 saat sürmüş. Emre'de o saatlerde idman sonrası masaj oluyormuş. Durum gerçekten böyle ise ne olacak?

Olay araştırılsın, Emre'nin suçu varsa Fenerbahçe'den de gönderilir, milli takımdan da kesilir, Türkiye'de oynayacak kulüp de bulamaz. Bedelini bir şekilde öder. Ama suçu olduğu belli bile değilken şikeci diye yaftalamak ne kadar doğru? Bunu diyenler olay aydınlandıktan sonra ne diyecek? Taurasi için de dopingçi diyordunuz, öyle değilmiş. Bugün Taurasi sizin oyuncunuz mesela. Ya Emre de şikeci değilse?

İbo tamam haklısın. Emre belki orada değil fakat Emre'nin orada olmaması Emre'nin tamamen masum olduğu anlamına gelmez. Tabi ki suç oranını düşürecektir ama bence tamamen sıyrılamaz. Eğer o Ekrem denen adam Emre'nin adını kullanarak mesaj atabiliyorsa, buna Emre'nin davranışları etken olmuştur. Yani mantıksız gibi gelebilir ama sen birine mesaj atacaksan kimin adını kullanıp kullanmaman gerektiğini bilirsin, ki bence Emre o anda oradaydı.

Peki neden daha önce Bakkal'a Kağan'ı tanımam diyor da sonra arada msn de konuşuruz diyor. Veya neden Bakkal'a o zaman Ekrem şaka yapmış demiyor.

Bir de Ekrem Okumuş şaka yaptım diyor. İbo mesajı tekrar oku nolur bak göreceksin öyle şaka mı olur. Şaka olarak dersin ki, Kağan bak Emre abi bacaklarını kırarım dedi falan dersin. Sonra da şaka lan öyle şey olur mu falan dersin ne bileyim. Başkanla beni kavga ettirme ne demek. Bu olay öyle böyle bir olay değil.

Kardeş Mesut Bakkal ne dedi Ahmet Bulut konuştuktan sonra, Serhat'çım telefonlar dinlenirse zaten herşey ortaya çıkacak dedi. Olayların hepsi ortada. Ama korkulacak birşey yok. Bir noktadan sonra AKP bu olaya durun diyecek. Çünkü seçimler yaklaşıyor. Oy kaybetmeyi göze alamaz. Ama FİFA ne yapar bilemem

Birde o kız arkadaşla ilgili verdiğin örnek var. Eğer bunu beni tanımayan veya bana gıcık olan birisi yapmışsa okuldaki diğer insanlar bu durumun yalan olduğunu veya iftira olduğunu anlarlar. Fakat bunu benim akrabam, çok yakın arkadaşım yapmışsa durum değişir.

Emre'ye bunu yapan adam Emre'nin neredeyse ortağı. Ahmet Bulut'la Emre'nin ortak olduğunu da bütün camia biliyor.

Ayrıca şu da var. Ekrem denen adama tembihlemişler. Böyle bir konuyla karşı karşıya kalırsan diyeceğin söz olayların bu noktaya geleceğini bilmiyordum diyeceksin demişler. O da o programda (ben izledim) devamlı bunu söyledi. Baktı sonra sıkıştırıyorlar, mesaj geldi telefonu kapat diye o da kapattı

kendini paralama kardeşim anlattığın karşındakinin anlamak istediği kadardır,

geçen sene volkan şen trabzon kalecisini arıyor gol yeme benden sana ne istersen diyor ve bunu bursa tv'de açıkça ifade ediyor, ve bu kahraman bursanın sempatik oyuncusunun yaptığı bir şirinlikten öte bir etki yapmıyor, ben geçen sene bu konuda hakkımızı savunan bir gs'li veya bjk'li görmedim, ha şaşırmadım da görmediğime. ama şimdi büyük bir çoğunluğu mal bulmuş mağribi gibi temiz ligçi kesiliyorlar, biz bu oyunları son 10 yıldır görüyoruz, artık şerbetli sayılırız bize işlemez.

aklı başında olanları tenzih ederim ama maalesef taraftar forumlarındaki üyelerin çoğunun durumu böyle, onlar fabrika ayarları gereği fenerbahçenin şikesiz hilesiz hurdasız bir başarı kazanamayacağına inandırmışlar kendilerini, adam bana 17'de 16 nasıl yaptınız diye soruyor, cevap verince de beni dalga geçmekle suçluyor, insanlara ciddi ve dürüst yaklaşan biriyimdir ama bana bu soru ile gelirsen sen dalga geçilmeyi hakediyorsun demektir. Be adam bu takım liglerin en çok gol atan, en fazla puan toplayan, en çok galip gelen, en az malup olan, ezeli rakiplerinin hepsine karşı galibiyet üstünlüğü kuran, en çok şampiyon olmuş, müzesinde en çok resmi kupa olan vs. bu şekilde uzanıp giden birçok rekora sahipken bana bunları da nasıl yaptınız diye sorma!

Bununla da yetinmiyor benim forumdan atılmamı salık veriyor, bakar mısın? söylediklerimde en ufak bir yalan, veya hakaret yokken!

Buyukce paragraflardan ikincisine , ve bu durumlarda verilen taraftar refleksine katilmakla beraber ilk paragrafta yine ciddi bir problem var. Kisi ya da kurum kendisine hakli ya da haksiz bir suc ya da iddia yoneltildiginde , savunmasinin temelini benzer durumdaki baska olaylara 3 uncu kisilerin nasil tepki verdigi uzerine kurmaz. Bunu cok noktada vurguladim , "bursali bilmem kim yaptiginda insanlar nerdeydi" , "devletten stat alirken konussaydiniz" , "ts once wikileaks teki aldigi paralara baksin" , "GS macinda olan filanca hakem hatasina hic tepki yoktu" vs vs uzar gider bu . volkan senin ts kalecisini aramasini gundeme SIZ getireceksiniz , cunku burada magdur edilmeye calisan biri varsa sizsiniz , ama bu olaylarin olmus olmasi , sizle ilgili olaylarin dogal olarak gundemden kalkmasini gerektirmiyor.

Bir baska deyisle , herkes kendi rahatsizliginin yogunlastigi olayi gundemine veya iddiasina tasiyabilir ,bu yuzden biz hic bir zaman bu satirlarda bursa tertemiz ,ts nin her yaptigi dogru , hatta kendi takimimiz hic bir garip ise bulasmamistir iddiasinda degiliz , ancak kisi refleksi kendisini ya da nispi olarak daha cok kendine yakin gorduklerini degil (su an ts ,bursa her kimse) , bilakis karsitligi fazla olan grubu zora dusurmeye calisir. Bu yuzden burada yazan insanlarin bu noktada "kendileri acisindan" yanlis yaptiklari bir durum yok.

Daha acik soyliyim .. Diyelim Bursa bugun bir sekilde hem de belgeli , ispat edilmis bir sekilde sike yapti diye varsayalim .. Burada yine o bir iki konusulur kapatilir ama fb ile iligli bir sey olsa en ince detayina kadar incelenir. Bunun etikligini , objektifligini apayri bir konu olarak tartisalim , lakin baska takimlarin icinde bulundugu illegal isleri vurgulamak , sizin hakkinizdaki benzer seylerin konusulmamasi gerektigini gostermiyor.

Diger yandan ben bu mesaj konusundan hic bir sey cikmayacagini dusunuyorum ancak sucsuz kisilere eger camur atildi ise ,bu elbette oldukca vahim bir durumdur , icimden bir ses bu olayda iddiada bulunan tarafin biraz kantarin topuzunu kacirarak melih gokcek in aziz yildirimla kisisel problemlerini bu olay uzerinden bir yipratma politikasi amacladigini dusunduruyor , bunu kanitlayamam ama yap-boz un parcalari burda bir firsat cikmis nereden vuralim bu kaos ortaminda tipi bir cagrisim yapiyor ..

Lakin emenike ve gecen seneki kaleci serkan olaylari , bu mevzudan cok daha derin ve profesyonelce yapilmis , art niyet yoksa da cok amatorce yapilmis ,her iki durumda da uzerinde daha detayli durulmasi gereken durumlardi... serkan kalibresinde bir kalecinin kor goze parmak misali yedigi sacma sapan 3 golun arkasindan fb ye transfer edilmesi , o mac oncesi bu transferle ilgili hic bir basinda dedikodu bile olmamasi ,apar topar gerceklesmesi o donemde benim feci derecede midemi bulandirmisti ... bugun sivas macinda elinden topu kacirip gol yiyen korcan i fb apar topar alsa, yeterliligine bakmadan , bir anlik kararla , herkes ne dusunur bir akliniza getirin

emenike olayinda ise , fb lilerin bile maci izlerken inanmadigi sakatlik pozisyonunun neredeyse 3 hafta 1 ay surmesi , ve en en en onemlisi ts macinda oynamayarak bir nevi "durumu esitleme cabasi" icinde bulunmasi , ve sessizlikten sonra fb nin bu oyuncuyu almasi , yine akillarda cozulmesi gereken sorulari getiriyor..

diger yandan sezon icinde onceki sayfalarda ornekledigim ve basini lugano , gokhan , emre , alex ve selcuk un cektigi (hatta ozer) 6-7 oyuncunun tartismasi olmayacak pozisyonlarin sadece 1 tanesinde bile neden oyun disi birakilmadiginin fb lilerce cevaplanamadigini goruyorum. hakemlerin akan oyun icerisinde yaptiklari hatalari , yani penalti gibi , faul gibi kararlarda , hata ofsayt larda hata yapabilecegini , bunun art niyet olsun olmasin ortaya net bicimde bizim tarafimizdan konamayacagini , konmamasi gerektigini hatta soyluyorum .. lakin disiplin uygulamalarinda cok bariz ve net gorulen hareketlerin hakemlerce israrla es gecilmesi ,bugun fb-hakem denkleminde en cok guven bunalimi yaratan olaydir , bana burdaki fb taraftari uyeler bu pozisyonlar ile ilgili ne dusunduklerini , hakemlerin hangi sebepten oturu bu oyunculari oyun disi birakamadiklarini yazarlarsa sevinirim .. onceki sayfalarda soz konusu pozisyonlarin hangileri oldugunu yazmistim , istenirse tekrar yazarim ..

O iki olayi bir tutacak kadar akilsiz insanlar da mi varmis

1.si Mesajı atan Mr.eko nickli kişi bir menajer Fenerbahçe' yi bağlamaz. 2.si Emenike ve Sezer i bu olaya dahil etmek acizlikten başka birşey değildir. 3.sü Burak Yılmaz değil miydi Gençlerbirliği maçında devre arasında şampiyon mu olacaksınız şerefsizler, satılmış köpekler diyen!!! 4.sü Fb- Gençler maçı sonrasında Gençler den trabzon için oynadık açıklaması yapılmadı mı? 5.si Geçen sene Rüştünün Mesajları ve son maçta yenildikleri maç ve ötesi yenilgi sonrası soyunma odasında sevinen Bjk' liler değil miydi? Bunlarla mı Adalet arıyorlar ?, Dinime küfreden müslüman olsa bari , önce kendilerine baksınlar!!!

1- bu dogru

2- bu olaya dahil etmiyoruz zaten

3- dogru mu yapti burak ki emsal oluyor ?

4- dogru bir sey mi

5- yanlislar emsal mi olmali

bu maddeleri anlatacaginiza bir kac mesaj ustteki seyleri cevaplasaniz...

fb barcelona ile oynasa emre messiye bize karşı iyi oynama sana şu kadar para vereceğiz diye bir mesaj atsa daha inandırıcı olur

ankaragücünde oynayan bir futbolcuya mesaj neden atsın ki bizi zorlamayın diye o mesaj atılan futbolcu iyi oynasa fb o maçı alamayacak mıydı çok ilginç yani

Yarım saat sonra ülkenin en kritik mitinglerinden biri gerçekleşecek.Kalabalık olur.Çünkü çevre illerden otobüslerce adam getirttiler.

ben bir kuşum

fenerin bu şampiyonluğu şaibelidir kadoköyde rakibin ayağına basan luganoya kaert yok her maç hakemin üstüne yürüyen emreye kart yok hakem odasını basmayı alışkanlık haline getirmiş azize adam akıllı ceza yok penaltı noktası kazan bilica lar bi ton çirkef oyuncu ve sevimsiz bir başkan sonra tek rakip fener görülüyor yok yanılıyorsun fenere karşı milletin bilenmesinin sebebi fenerin büyüklüğü ffilan değil bi tons evimsiz çirkef ve karanlık adamın fenerde olması

baskanindan taraftarina egolari tavan yapmis bir klubun kendilerini cumhuriyet ilan etmelerine, 1'e karsi 17, biz bize yeteriz gibi soylemlerine karsi tepkilerdir bu yasananlar eger siz size yetiyorsaniz defolup gidersiniz bu ligden biz al gulum ver gulum oynamaya raziyiz.. bilmem anlatabildim mi?

Ver gazi fenere ver gazi fenere, aman efendim fenerin sampiyonlukllari kutsalmis, hadi ordan! sonradan avrupadan 0 cekince belli oluyor kutsalliginiz (SAIBENIZ).. fener 6 - 0 yapar normaldir, gs 8 - 0 yapti kac senedir çenenizden dusmuyor, ayni ankaragucune her takim bir o kadar gol atmis o sezon bundan bahsetmezler!

Neymis Fener olmasaymis ligin tadi olmazmis, hadi ya, ben fransada yasiyorum, boyle biz cumhuriyetiz diyen takim yok ama bu ligin gidisatini engellemiyor, hic bir takimda baska takima celme takmiyor.. Her takim sampiyon olma sansi var.. Ve en onemlisi 17 - de 17 yapan hiçbir takim yok, cunku bu hiç inandirici deyil ! Sorunu kendinizde arayin çakma Fener cumhuriyeti

Cumhuriyetmis, gel birde buradaki insanlara sor, Kebapin bile daha çok tanindigi cumhuriyetmi olurmus?

Ya su ihrac isini yapmasaniz ne iyi olacak , kimseyi bize aykiri da olsa dusuncelerinden ve fikirlerinden oturu engellememeliyiz...

Konuya gelirsek , fb lilerin hakli oldugu ve diger takimlarin dikkat etmesi gereken birinci durum su.. Istikrar ve klup yapilanmasi olarak son 10 yilda fb nin oldukca ivmeli hareket ettigini soylemek gerekiyor. Ozellikle sermaye gucunu arkasina alma , yonetimde ketum davranmayip onemli kisilere gorev verme ve bunun meyvalarini ozellikle arazi tahsisi ve benzer politik yonu olan konularda yeme konusunda kendileri adina oldukca ciddi mesafe aldilar. Bunun disinda skandal transfer hatalarindan bir olcude ders alinmasi , dustugu yerden kalkma refleksinin gelistirilmesi ,sponsorluk ve amator sube basarilari da her bransta liderlik vizyonu getirdi. Ozellikle GS in , ve 2003-2005 donemi arasinda bjk nin dustugu ic cekismeler ve yanlis politikalarla kaybedilen zaman fb nin bu makasi daha cok acmasina sebep oldu... GS icin bu surecteki en onemli problem stat konusu ve transfer basarisizliklari, bunun sonucu surekli degisen teknik adamlardi. Tabi bunlarin cikis noktasi da kongre yapisi ile ilgili ,ozellikle GS de .. Bu basli basina bir konu.

Ancak , (ikinci mesaji bekleyin)

Diger yonden fb nin bu tip legal ve dogru yaptigi seylerin disinda , bir de malesef tum ulke sathina yayilmis bir ayrilasma simarikligi , yukarida soylendigi gibi cumhuriyet vs gibi soylemleri ortami ilk geren sey oldu. 2000 lerin baslarina kadar surekli bjk ve GS basarilari goren ve sesleri cikmayan baronlar ,2001 senesindeki sampiyonlugun ardindan "efsane dondu" soylemi ile ve aziz in saha disi konular lafindan feyz alarak sade taraftari galeyana getirerek bir kutuplasma politikasi yuruttuler. Bu esnada atilan stat hamlesi ozellikle 2004 ten sonra tribunlerin etkisini gostermesi ile , o donemki karanlik hakemlerin de yardimiyla ,fb aleyhtari bir algi olusturdu. Bu algi gercekti de malesef. Ozellikle bir kac cok kilit macta yapilan hatalar federasyonlari bile istifa ya da itiraf noktasina getirdi. Ama herkes halinden memnunken 2001 deki kirilmanin bir ters kirilmasi 2006 da gerceklesti ve GS fenerin yukselen hegemonyasina bir makas atti , ve savas o gun iyice kizisti. Cunku isler istedikleri gibi gitmiyordu , ne yapsak olmadi soylemi ile iyice cirkef soylemler yukselince (ozellikle bir bjk kupa maci sonrasi) , haluk ulusoy denen sahsiyet ile bir kavgaya tutusuldu ve fb nin 100 uncu yili hakemler acisindan tam bir facia oldu fb aleyhinde .. Ancak GS ile bjk bu meyveyi yiyemedi ve 70 puan gibi komik bir puanla fb sampiyon oldu. GS ise bu donemde yalnizca 56 puan alabilmisti.

Devami var

2007 senesinde kacirilan tren fb yi guclendirirken diger takimlari baya umutsuzluga suruklerken fb cok stratejik bir hata yapti ve yayinci kurulus ile arasinda bir savas baslatti ,kablolar kesildi , maraton programina oyuncular cikarilmamaya basladi ve 2008 senesi biraz da GS nin cok kenetlenmesi ile kaybedilince bu kez 3 senede zoraki 1 sampiyonluk ve 2 GS sampiyonlugu ile bitirilince ortam fb icerisinde tam bir kaosa suruklendi. Ardindan gecen 2 sene GS ve fb klupleri kendileri ile degil birbirlerinin basarisizliklari ile ugrasmaya ve mutlu olmaya basladilar. Ozellikle 2009 da 0-0 biten bir derbi sonrasinda iki takimin da yaristan kopmasi o sezon bjk nin supriz sampiyonlugu ile noktalamasina sebep oldu ve bu donemde GS baskani bir anda fb destekcisi bir algi sergileyerek adeta geberik durumda olan fb ye can verdi. Ve bu birliktelik ,2009 sezonunda tekrar (saha icindeki dogru hamlelerin de etkisi ile) fb yi dirilti. 2010 sezonunda son haftalara kadar girilirken cok fahis hakem hatalari yoktu , varsa bile dengedeydi ve sezon sonunda inanilmaz bir suprizle bursaspor sampiyon oldu. Fenerliler iyice cildirmisti.

İbrahim iletilerimi okumuşsan mecburen bir faraziye üzerinden gitmek zorunda olduğumuzu daha önce dile getirmiştim. Kaldı ki ben olayın diğer tarafını da göstermek istedim. Buraya yazan Fenerbahçeli arkadaşlar olayı tek boyuta indirgedikleri için böyle olursa da böyle olur aman ha demeye getirdim.

Yine önceki iletilerimi okuduysan ki sen dikkatli adamsındır okumuşsundur. Emre'nin hali hazırda suçlu ilan edilmesi hukuken mümkün değil. Masumiyet karinesi gereği de suçu sabit olmadığı için Emre suçludur diyemeyiz de dedim. Sonrasına da şerh koyup bu dediklerim olursa ancak Emre hakkında kuvvetli şüphe doğar demeye getirdim.

Durum zaten dediğin gibiyse mekan da bir şahit bulunamazsa GSM operatörlerinden istenen sinyal verileri çakışmazsa Emre'ye suç isnat edilmesi mümkün olmayacaktır. Şayet o ara da Ekrem denilen şahısla arasında konuşma vs geçmemişse de tamamen aklanacaktır.

Yani zaten ben bunları söylemiştim sevgili kardeşim. Amma velâkin herşeye rağmen ortada bir maddi delil var. Ve söz konusu menejerlik şirketinin de lisansının iptal edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu da defaeten söylüyorum.

Taurasi olayını da bana mal etme :) Az çok sen beni yazdıklarımdan ben seni yazdıklarından biliyorum. Bütün yazdıklarımı okursan Emre'ye an itibari ile şikeci demediğimi, bazı doneler koyduğumu bunlar gerçekleşirse kuvvetli şüphe oluşacağını beyan ettiğimi görürsün. Ha birde bazı soru işaretleri üzerinde durdum ki, bunları sorgulamakta yanlış değildir. Misal Kaan'ı tanımıyorum demesi ve sonrasında tanıdığını beyan etmesi gibi. Bunların üzerinde durmamın sebebi ise meselenin ne olduğunu anlama çabasından ibarettir.

Durumun ne şekil alacağını bekleyip göreceğiz. Ama şu anda ortada bir vakıa var ve menejerlik şirketinin bundan canı yanacak görünüyor. Sonrası nedir, ne değildir. Soruşturma da ortaya çıkar. Kovuşturmaya gerek görülmezse de tamam bu iş menejerlik şirketi ile sınırlıymış der bırakırız.

Ama Emre suçsuzdur. Şike yoktur. Manipüle yoktur. Manipüleye teşebbüs dahi yoktur gibi söylemlerle hemen kesin yargıya varıp durumu kotarmaya çalışmakta etik olmadığı gibi tarafgirliğin ilanından başka şey değildir.

Ben sana samimi olarak şunu söylüyorum: Umarım ki üzerinde durduğum faraziyeler gerçek olmasın ve bunlar somut kanıtlarla desteklensin yoksa iyi bir futbol izleyicisi olarak benim indimde maç izlemek dahi zulüm haline gelecek. Herşey açıklığa çıkmadan bu meselenin üzeri örtülürse hepimiz açısından bu ligin güvenirliliği ve keyfi azalacak. İşte böyle :)

Geri
Üst Alt