Fenerbahçe Basın Toplantısı Düzenledi

Cevap: Fenerbahçe basın toplantısı

Reissiz kalan Fener ailesine Ünal Aysaldan Cevap geldi !!!

Metresim olun alayınıza Babalık edeyim :D

:mad:

fenerasyon6gr.gif

hurriyetmaa.jpg

tff bunlar düşmesin diye dalavere yaptı. şimdi bunlarda bakın burda o böyle demiş öbürü başka konuşmuş. diye acık arıyorlar.

Bu Fenerbahçe'nin avukatı şikenin ilk zamanlarında Trt'ye çıkıp fenere sallıyordu,ne güzel dünya.:)

Küçük Emrah'a bağladı.

TFF kadar korkak bi kuruluş görmedim.Adamların şike yaptıkları kabak gibi ortada,etik kurulun da buna kanaat getirmiş düşürmek için neyi bekliyosunuz?

Cevap: Fenerbahçe Basın Toplantısı Düzenliyor

ülkemize yakismayan SIZLERSINIZ!!! Daha hala oraya buraya camur atiyorlar.

Zaten Ali Koc'un su cümlesi herseyi anlatiyor: Suclu sucsuz oldugumuzu zaman gösterecek..

Bir bardak su'dan kac kere yudumlandi.. SUCLU OLDUGUNUZU BILIYORSUNUZ!!!

Ali Koc: "TFF'deki iki kisi bu yaptiklari ile 104 yillik kulubu icinden cikilmaz zor bir duruma sokmuslardir"

Ali Koc: "Sizler de medya mensuplari olarak bizim gibi dusunuyorsaniz lutfen bu meseleyi gundemde tutunuz"

ya arkadaş adam gibi çık biz suçsusuz desene.ha sizin adamlığınız bile sorgulanır ya

TFF kadar korkak bi kuruluş görmedim.Adamların şike yaptıkları kabak gibi ortada,etik kurulun da buna kanaat getirmiş düşürmek için neyi bekliyosunuz?

Akılları sıra çözümü zamana yayıyorlar. Fener'i kurtarma çabalarını gizli saklı yapsalardı bari.

içi yanıyormuş.bi bardak soğuk su iç:asd:

Aziz basghaaan diye aglamiyorlarmi?

Ali Koc: "Icimiz yaniyor. Lutfen medya olarak bu sikintilarin giderilmesine yardimci olun"

gazeteciler kadar mal adam görmedim.ya arkadaş sorsanıza şike yaptınız mı yapmadınız mı diye.

Zeytinyağı gibi üste çıkıyolar diyecem de bunlar zeytinyağının da üstüne çıkıyolar.

Ali kOÇ a gelsin :D

Biri şarabımızı döktü, soğanımızı çaldı,

Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu!

Dedim ya, ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor

Olmasaydı sonumuz böyle

Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor

Olmasaydı sonumuz böyle

:lol:

ali koç: ilhan helvacı ile lütfi arıbogan hakkında gereginin yapılmasını istiyoruz.

ulan bu fenerasyon gerekeni yapsaydı. önce sizi düşürmesi gerekirdi. bu 2 adammı suclu oldu şimdi. o aydınlar denen yumoş herif bu adamları kovarsa ozaman bişeyler yapmalıyız.

Geri
Üst Alt