Fenerbahçe Başkan Adayı Eyüp Yeşilyurt: "Caner Erkin'i tesislerin tuvaletine bile sokmam"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
baskan-adayinin-caner-i-tesisin-tuvaletine-bile-14222913_2604_o.jpg

Fenerbahçe, Seçimli Olağan Genel Kurul öncesinde FB TV'de başkan adayları Eyüp Yeşilyurt ve Ali Koç bir araya geldi ve seçimle ilgili değerlendirmeler yaptılar. Yeşilyurt'un, "Formamızı yere atanları tesislerin tuvaletine bile sokmam Başkan" sözlerinin ardından Ali Koç şaşkınlık yaşadı. Koç, Caner'in ismini duyduktan sonra, "Yapmamıştır öyle şey" cevabını verdi.

Eyüp Yeşilyurt
: "Futbolcu geliyor, 35-40 bin kişinin içinde formayı yere atıyor. Bunu yapanı tesislerin tuvaletine bile sokmam.Bunu yapanlar milyon Euro alan topçular. Sayın Ali Koç'tan ricam, formaları yere atan topçuları tesislerde tuvalete bile sokmasın."

Ali Koç: "Oldu mu böyle bir şey?"

Eyüp Yeşilyurt: "Caner formayı yere attı başkanım."

Ali Koç: "Ben hatırlamıyorum. Caner öyle bir şey yaptı mı? Yapmamıştır. Böyle bir saygısızlık yapmaz."

baskan-adayinin-caner-i-tesisin-tuvaletine-bile-14222913_6099_m.jpg

baskan-adayinin-caner-i-tesisin-tuvaletine-bile-14222913_2419_m.jpg

İşte benim başkanım PC’de olsam meşhur fotoyu salardım

o değilde gökhan ve caner'i ben görünce kusuyorum nasıl bi mide bu? mesela bizde serdar aziz bile tekrar tesislerden içeri giremez.

baskan-adayinin-caner-i-tesisin-tuvaletine-bile-14222913_2604_o.jpg

Fenerbahçe, Seçimli Olağan Genel Kurul öncesinde FB TV'de başkan adayları Eyüp Yeşilyurt ve Ali Koç bir araya geldi ve seçimle ilgili değerlendirmeler yaptılar. Yeşilyurt'un, "Formamızı yere atanları tesislerin tuvaletine bile sokmam Başkan" sözlerinin ardından Ali Koç şaşkınlık yaşadı. Koç, Caner'in ismini duyduktan sonra, "Yapmamıştır öyle şey" cevabını verdi.

Eyüp Yeşilyurt
: "Futbolcu geliyor, 35-40 bin kişinin içinde formayı yere atıyor. Bunu yapanı tesislerin tuvaletine bile sokmam.Bunu yapanlar milyon Euro alan topçular. Sayın Ali Koç'tan ricam, formaları yere atan topçuları tesislerde tuvalete bile sokmasın."

Ali Koç: "Oldu mu böyle bir şey?"

Eyüp Yeşilyurt: "Caner formayı yere attı başkanım."

Ali Koç: "Ben hatırlamıyorum. Caner öyle bir şey yaptı mı? Yapmamıştır. Böyle bir saygısızlık yapmaz."

baskan-adayinin-caner-i-tesisin-tuvaletine-bile-14222913_6099_m.jpg

baskan-adayinin-caner-i-tesisin-tuvaletine-bile-14222913_2419_m.jpg

Millet Ali Koç’tan çekinip imza vermiyormuş. Dolayısıyla 200 imza gerekirken 70 imza toplayabilmiş. Yarına kadar gerekli imza sayısına ulaşamazsa Ali Koç seçime tek başına giriyor.

Esnaf lokantasından çıkıp Fenerbahçe başkanlığına aday olan ulu insan.

Millet Ali Koç’tan çekinip imza vermiyormuş. Dolayısıyla 200 imza gerekirken 70 imza toplayabilmiş. Yarına kadar gerekli imza sayısına ulaşamazsa Ali Koç seçime tek başına giriyor.
Yemek yerken lokmamı yutamadım ne demek Eyüp başkanım seçime giremiyor

yaptıkları programa baktım biraz da ali koç yanına taraftarın tekini almış yarim saat konusmuslar. baskan adayı olmayı bırak konusmayı bile bilmiyor eyüp bey. sembolik bir şey yani. soru cevap yapmışlar zaten :D

Geri
Üst Alt