Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: "Abdulkadir Bitigen, Fenerbahçe'yi sahada ince ince doğramıştır"

Kibar kibar ama boş boş evele gebele eşanlamlı kelimelerle abuk subuk konulup duruyor bu adam
Bezgin bekir

Bitigenin malum ⚽⚽ öp o geçersiz golü geçerli saydı diye

Demek zorunda.Halbuki hocası çok hüzel yönetti demiş.
Eskiden hakem iyi yönetti diyorlardı.Şimdi tam tersini diyorlar uyanıkça.

Başlığı 2 3 defa okudum iyice anlamak için çok şükür dedim Ümraniyespordan birileri çıkıp açıklama yaptı diye meğerse 😂😂

İçerdeki ADS maçını açın izleyin nasıl sindirmiş ADS'yi Bitigen. Tamamen suçluluk psikolojisi bu açıklamalar. Kimse sesini çıkarmadan hakem bizi doğradı diyerek potansiyel tepkilere ön alıyor. Sevinin şimdi sezon sonu çok ağlayacaksınız.
umarım öyle olur lakin pislik dozajı bence dahada artacak sebebide fener oyun olarak kötü ayrıca fikstürleri cok zorlu oldugu icin işi masada bitirmek icin dahada zorluyorlar

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: "Abdulkadir Bitigen'e rağmen kazandık, Söyleyeceğimiz çok şey birikti. Salı günü bir basın toplantısı düzenleyeceğiz."

ne diyor lan bu? Hakem napmis bunlara?

valla helal olsun heriflere baskın basanındır diyorlar medya ve rakipler konuşmadan toplantı yapıp susturacaklar

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: "Abdulkadir Bitigen'e rağmen kazandık, Söyleyeceğimiz çok şey birikti. Salı günü bir basın toplantısı düzenleyeceğiz."

ne diyor lan bu? Hakem napmis bunlara?
Adamların işi gücü algı senelerdir.

mayıs'ta türkiye'ye yeniden bahar gelecek. bu mikropların hepsinden arınacağız hayırlısıyla

Sezon sonu alayınızı iğne deliğinden geçirmezsek bu da bizim ayıbımız olsun.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik:

"Fenerbahçe, sahada ince ince doğranmıştır. Abdulkadir Bitigen´in yönetimi kabul edilebilir değildir. Hakemin yaptığı tutum, kabul edilebilir değil."

"Pozisyonlar incelendiğinde, tüm kamuoyu gerçekle kavuşacak. Hocamıza teşekkür ediyoruz, hakemin bu tutumuna rağmen maçı aldığımız için mutluyuz."

"Abdulkadir Bitigen'e rağmen kazandık, Jorge Jesus'u tebrik ederiz. Söyleyeceğimiz çok şey birikti. Salı günü bir basın toplantısı düzenleyeceğiz."

Bunlardan önce biz yapmaliyiz

Kahpeye kahpe deme donunu senin başına gecirir diye bir laf vardır tam bu camiaya uygun tabir

Basin toplantisinda ne diyecek acaba:D Ciksinlar konussunlar bakalim.

Geri
Üst Alt