- 20 Haziran 2011
- 60.798
- 69.082
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum sen neden böylesin
Bu durumda fener ne alır?ali koç %60 üzeri oy alır.
Yetki verilir her türlü, onda problem olmaz.@Keramettin TANRIVERDİ 2 sorum var.
1- Dün taşınmazlarla ilgili yetkiler reddedildi. Kim başkan olursa yetki için genel kurula gelecek tekrar. Ali seçilirse sanmıyorum ki yetki verilsin. Bunların projeleri iptal edilir mi?
2- Ali dün tv'ye çıkmış "Saran seçilirse pazartesi sabahı fenerbahçe hakkındaki tasarruf başkalarının eline geçer" demiş. tabanı korkutmak için mi diyor yoksa cidden olur mu?
Saran seçilirse Saran'ın başkanlığı iptal edip Koç'u kayyum olarak atarlarsa ne olur?@Keramettin TANRIVERDİ 2 sorum var.
1- Dün taşınmazlarla ilgili yetkiler reddedildi. Kim başkan olursa yetki için genel kurula gelecek tekrar. Ali seçilirse sanmıyorum ki yetki verilsin. Bunların projeleri iptal edilir mi?
2- Ali dün tv'ye çıkmış "Saran seçilirse pazartesi sabahı fenerbahçe hakkındaki tasarruf başkalarının eline geçer" demiş. tabanı korkutmak için mi diyor yoksa cidden olur mu?

6 ay yada 1 sene öncesine kadar 30-35 bin Tl verip üye olunabiliyordu bunlarda direk. Sonra biraz daha zorlaştı dendi ama para artışı dışında ekstra nasıl zorlaştı bilmiyorum.Bu nasıl kongre üyesi yav. Öyle kolay mı bunlarda üye olmak
70 binmi neydi sanırım en son6 ay yada 1 sene öncesine kadar 30-35 bin Tl verip üye olunabiliyordu bunlarda direk. Sonra biraz daha zorlaştı dendi ama para artışı dışında ekstra nasıl zorlaştı bilmiyorum.